Zdravím, takže môj problém začal už keď som notebook kúpil (Asus pro5did sx237 ale 4GB Ram model) na SR cez Alzu. 7 dní po kúpe odcestoval do Anglicka a problémy sa začali prejavovať naplno, notebook nebol schopný ropakovať žiadny rar súbor, mrzol a bolo počuť neustále ťukanie. Samozrejme som zisťoval ako ho vyreklamovať keďže som v UK a vďaka bohu Asus ma worldwide free service. Čiže som notebook poslal a po 2 týždňoch sa mi vrátil s vymeneným HDD. Po prvom spustení Windows začalo opäť známe ťukanie a dostavilo sa aj mrznutie systému. Notebook som poslal znova a napísali mi, že nie je s ním žiadny problém. Táto situácia sa zopakovala ešte 2x, pričom som upozorňoval na chyby, ktoré písal napr. event viewer typu bad block on device /hdd/device0 alebo niečo podobné. Nakoniec som sa naštval a kúpil nový HDD za vlastné peniaze. Ťukanie prestalo, rovnako event viewer nepíše jedinú chybu. Ale systém mrzne. Pri prezeraní internetu, hraní alebo skypovaní. Niekedy počuť zvuky ako vo videu, ktoré som linkol a "odmrzne" po 1-3 minútach niekedy je ticho a treba ho natvrdo vypnúť. Prosím o pomoc už som naozaj zúfalý, reinštaloval som systém snáď 30x (Windows 64bit) skúšal rôzne drivery, defragmentovať a čistiť disk no nič nepomáha. Dopredu ďakujem
Kód:
http://www.youtube.com/watch?v=HANPHiW-xpk