Monitor bliká a zhasneZdravím, mám Windows 7 Home Premium a monitor Acer AL1751. Po strávení 1-2 hodinách na PC monitor začne blikať. Monitor zhasne na 3 sekundy, potom sa na 2 sekundy zapne a po asi 5 opakovaniach sa vypne a napíše NO SIGNAL. Následne musím PC reštartovať, ale po 10 minútach sa to opakuje. Niekedy sa stane, že PC ide aj 3 hodiny bez blikania. Neviete niekto náhodou v čom môže byť chyba? Ďakujem. Máš možnosť vylúčiť chybu monitora (iný monitor, resp. vyskúšať tento monitor na inom PC)? Taktiež skontroluj kábel od grafiky ku PC (akú máš grafiku?). Z tvojho opisu nieje možné takto určiť, kde je chyba - vadná môže byť aj grafika, prípadne aj zdroj (aký zdroj máš?). Toto sa deje iba keď na PC niečo robíš? Odkedy si začal pozorovať tieto problémy? Pravdepodobne bude chyba v monitore, kedže pred 2 rokmi som mal starý PC a podobné veci sa diali aj predtým. Potom sme kúpili nový PC na rok to prestalo a asi pred 2 mesiacmi to začalo robiť zase. Deje sa to iba ak niečo robím a najviac ma naštvalo keď som robil prácu do školy a priebežne som si ju neuložil a vtedy začal blikať až sa vypol a celá práca bola... Takze sa vypne aj PC ? Ked ho restartujes tak hned prestane ? Ak to robilo aj pred tym tak to moze byt napriklad vadna zastrcka alebo napajaci kabel PC. Inak ako skusenim vymeny monitora/kabla/GPU/PC to nezistis. Niekedy sa vypne aj PC, ale nie vždy. Káble a PC som dnes vymieňal, skúsim ešte ten monitor. Ďakujem vám za pomoc. ...
Monitor bliká a zhasne |