Ja si tiez myslim, ze ked uz kupujes 4 jadro tak potom Q9550, kedze neplanujes taktovat. Hry, ktore bezia len na dvoch jadrach, by ti isli trebars na nepretaktovanej Q6600 horsie ako na 2jadrovych procesoroch. Ale ja by som na tvojom mieste zainvestoval slusne aj do monitora, a kupil nejaky luxusnejsi kusok, minimalne by som zobral tu T220-ku Samsung, ma vynikajuci kontrastny pomer a dost dobre sa im predava. A este dalsia vec. K 22" monitoru zbytocne kupujes 4870x2. Uplne ti postaci obycajna 4870ka a vsetky hry hras na plne detaily. (Kamarat teraz kupil zostavu a ma 4870 512 MB a vravi ze mu na 22" monitore bezi vsetko okrem Crysisu na plne detaily.) Za rok pridu take graf. karty, ktore strcia tu 4870x2 do vrecka a budu stat polovicu. Radsej kup teraz tu 4870-ku pripadne GTX 260 SP216 a za rok, dva kupis nieco vykonnejsie. Usetris peniaze a budes mat vysoky herny vykon kontinualne. Ale ked uz velmi chces kupit tu 4870x2 tak kup aj 24" monitor. Na nom tu graficku kartu realne aj vyuzijes.
|