Mobilný telefón s dobrou kamerou do 100€Zdravím vás , chcel by som si zabezpečiť nejaký mobil do 100€ ktorý budem hlavne využívať na točenie videí , sem tam internet .. Viem že môj cenový strop je malý .. no ale tak nedávno som kupoval notebook , čiže veľa mi nezostalo .. nič sa nestane keby ten daný mobil bol o 20€ drahší , to ma nezabije .. Ale ako som vravel hlavne mi ide o to aby to malo kvalitný fotoaparát .. No , do tej ceny jaký sa bude dať ..Ďakujem za všetky názory , rady tvoja poziadavka je takmer nesplnitelna. No , to som si uvedomil aj ja .. ale tak najlepšie do tej ceny pretože môj terajší Orange San Francisco .. to je akoby z kalkulačky .. Proste najlepšie do tej ceny čo sa bude dať .. no ale keď nič také nieje , tak to asi račej ešte nejaký čas budem šetriť money .. chcem sa spýtať , nejaké lepšie mobily, teda mne ide iba o kameru , od akej ceny začínajú ? .. http://mobilne-telefony.heureka.sk/nokia-lumia-520/nic lepsie za tu cenu nezozenies nove a z SK obchodov.kvalitu videa porovnaj na youtube.android v tej cene bude tragicky, co sa tyka novych kusov zo slovenskych obchodov.aku-taku sancu mas z cinskych shopov v podobe Lenovo P770, to je uz ale iste riziko, alebo potom jedine bazar. Ako to tak vyzerá zoberiem tu Lumiu 520 , ako som pozrel na YouTube .. tak taký fotoaparát mi úplne stačí, Ďakujem za radu .. ...
Mobilný telefón s dobrou kamerou do 100€ |