Mobil pre zenu 250-300e maxZena mala doteraz Huawei P20 a musi ho odovzdat.Mame budget 250, max 300e, co zobrat, aby si oproti P20 prilis nepohorsila?Nechce ani ovela vacsie rozmery, cca 150-155mm vyska.Vyhodou by bola aspon potencialna aktualizacia Android 11 v buducnosti.Tipy:-Samsung A51 (horsi vykon, horsie vsetko, ok podpora)-Honor 20 (drahsi, ale celkovo ok, horsia podpora do buducna)-Xiaomi Mi 9T (drahsi, otazna podpora) Pixel 3A? Na ten som pozeral, no zlyhava to na 64GB bez pamatovky, 128GB uz ide cez rozpocet. Navyse tuzi po sirokouhlej kamere. Takze asi skor nieco z tych alternativ.// takze doplnam este, aby mal aspon 128GB internu a sirokouhly fotak. Hlasoval by som za Xiaomi, moja sestra má a je veľmi šťastná. OnePlus 6T z eBay ? Sú tam nové kusy s cenou okolo 300. a71? 6T mi pride uz trocha outdated, A71 prilis velky, uz A51 je velkostou na hrane. Skor by som zobral nieco z trojice Samsung, Xiaomi, Honor/Huawei. So zenami je to tazsie tak tam nie je velmi o com tym padom, A51. Outdated v čom ? Výkonu na rozdávanie, veľká pamäť, schopný displej. Proste vlajková loď. Nejaký xiaomi lowend sa ani nepriblizi.A51 je fajn telefón ale opäť o pár úrovni horší. Vybuchana baterka a končiaca podpora je presne to čo chceš mať v telefóne pre ženu Prečo by bola vybuchana na novom kuse ? Moja vydrží 6-7 SOT čo je celkom nadpriemer.Podpora áno, no na druhej strane A10 beží fajn nemám potrebu mať silou mocou najnovší droid.Ale Stock experience, vysoký výkon, konštrukcia atď, robí z neho aj dnes lepšiu voľbu ako nové lowendy. Ale jasne má to číslo 6 pričom výrobca predáva nový 8 tak je to automaticky outdated shit Každopádne MIUI by som sa vyhol, takže mu ostáva fakt len tá A51, ktorý síce nieje žiadna výhra ale je tohtoročný model. Mojej žene som kúpil mi 9 lite a je spokojná. Nesťažuje si na veľkosť mobilu (ani iných veci). Ma oled displej, fotky robí obstojné. Takze vo finale sme medzi A51 a Honor 20. Jeden z nich uz zobereme. Diky moc LG v40 si pozri.Za cenu za ktoru bol povodne je to hlupost. Za 300 to dava zmysel. Vodeodolny je tiez, sirokouhlu kameru ma tiez. Aj ked najvacsia vyhoda toho telefonu je najlepsi 3.5mm vystup.Ale Android 11 nedostane od vyrobcu. Aktuane ho davaju na 10 a teraz je na 9.(dokonca je aj ruzovy ) Na LG rychlo zabudni. O mrtvych len v dobrom, takze radsej nic. ...
Mobil pre zenu 250-300e max |