Mobil pre ženu 250-300€Pozdravujem vás.. chcel by som sa spýtať na nejaký mobil pre frajerku na vianoce do cca 250-300€. Foták tam nemusí byť nejaký špičkový, som fotograf tak väčšinou fotím s fotákom. Skôr na bežnú prácu, instagram, FB a podobné veci. Pozeral som po nejakých samsungoch A41 napríklad, aj keď je toľko tých lacnejších samsungov, že nestíham sledovať aká rada a číslo je najnovšie sám mám Note 20 ultra, ale trošku sa tých lacnejších samsungov bojím. Prípadne som pozeral ešte po Redmi Note 9 Pro. Či je ešte nejaká iná alternatíva?vďaka. Inb4 poco ambasadori.Ak samsung tak od a51, pod nim su len smeti. Pixel 4a sa celkom blizi rozpoctu. Pripadne aj iphone se 2020 je alternativa. Galaxy M51 je fajn (vzhľadom k cene)... SD 730, 6GB RAM, 128GB pamäť, veľký 6,7 FHD+ OLED displej, obria 7000mAh batéria (mal som ho ako sekundárny telefon a reálne vydržal takmer 3 dni bez nabíjačky pri plnom nasadeni )... Ak teda nevadí, že je veľký Je to +/- to isté ako A71 s pár rozdielmi (čítačka odtlačkov nie je v displeji ako pri A71, ale na boku)Mrkni recenzie K A51 je zaujímavá alternatíva M21 .. v podstate to isté, čo A51, akurát s menšou pamäťou (64GB) s väčšinou batériou a taktiež čítačka nie je v displeji ... ...
Mobil pre ženu 250-300€ |