Mobil pre mamu do 100 EurZdravim, prosim o radu. Mama aktualne vyuziva uplne staru Nokiu, ale pri telefonovaní dost slabo pocut cloveka s ktorym vola, co bude spôsobené chybou mobilu. Mobil nepotrebuje mat na internet, len na zakladny ucet a to volanie, sem tam nejaka sms, aby mal jednoduche ovladanie, môze byt mensi, nic tazke. Dlhsia vydrz baterie potesi. Hladal som nieco od Nokie, napriklad vylepsena 3310 https://www.mp3.sk/nokia-3310-2017-dual-sim-red-sk-distribucia-p-366257.html neviem ako je natom, co sa tyka kvality. Rozmýšľal som, žeby som jej kúpil aj niečo dotykové, ale jedinú vec, ktorú vie ako tak vyuzivat je ipad mini 2, aj to len na prehliadanie internetu a sem tam facetime. V tom pripade by som bol ochotny rozpocet aj navysit, len by som uprednostnil skôr nieco jednoduchsie. Za kazdu radu vopred ďakujem. keď sa kamoší s ipadom, tak jej zožeň starší ajfon... bude to vedieť ovládať a vydrží to normálne fungovať ešte dva roky určite. (ip 7, 8) Bazar skôr nechcem riesit, lebo je pre nu dôlezita vydrz baterie. Pozeral som aj na bazosi, co sa tyka Iphonu 7, tak tam su take ceny, zeby som doplatil kusok a ma uplne novy. Skôr jej planujem posunut môj Iphone 7 mozno o rok, keď budem menit ja. Preto hladam teraz nieco jednoduchsie, co by jej posluzilo na zakladne funkcie. to už není pre teba jednoduchšie si rovno kúpiť nový telefón a jej dať starý? Pri hentých hlúpych lacných telefónoch to bude podľa mňa úplne jedno. Ja momentalne novy mobil este nepotrebujem, skôr som pre nu hladal nieco jednoduche, co by malo oddelene tlacidla, aby sa jej to dobre stlacalo. Ja som rozmyslal nad vymenou za SE 2020, ale nebola by to az taka vyhra, bud pockam na jesen na novy Iphone alebo do dalsieho roka, ale vôbec to nie je pre mna nutnost. Motorola G6 ? Prípadne One ale to ma slabšie rozlíšenie. ...
Mobil pre mamu do 100 Eur |