Citácia:
1. Kedy ste sa zacali venovat tvorbe stranok?
2. Ako dlho trvalo kym ste "hodili" stvoju prvu stranku na net od doby, ked ste sa zacali venovat tvorbe stranok? (ak mate svoje prve stranky este na nete, skuste dat url. )
3. Preco ste sa vlastne rozhodli venovat tvorbe stranok?
mam rad taketo ankety
1. ked som dostal na vianoce okrem knihy "AKO NA TO - INTERNET" aj knihu "AKO NA TO - WEBOVE STRANKY", to som mohol mat 10-11 rokov

(teraz mam 16)
2. tak to moze trvat! mne to trvalo vyse roka..
3. tak prvy dovod bola ta knizka, strasne ma to zaujalo, tak som sa naucil html a css ( to uz bolo z inych kniziek, tamta je inac trapna)
no a k programovaniu som sa dostal cez jedneho kamarata, ktory mi raz vysvetloval aky super web zrobil, ze ma php mysql.. strasne som sa do toho pustil
a tiez som sa dal k programovaniu koli jednemu chatu, kde som strasne obdivoval ake veci mozu robit spravcovia (mozu vam davat facky, mozu vas vyhodit a tak..) a chcel som takuto moc mat na svojej vlastnej stranke, tak som sa pustil do tvorby stranky triedy, ktoru som aj zavesil na web (
http://thelegion.wz.cz/ - lol to je moj prvy php projekt) ale nikdy som o nej akosi nikomu nepovedal..
inac toto thelegion, zabudol som heslo k registracii, ale da sa tam spustit skript (vsimajte goto=index.php) takze my ho mozte najst ak vas mozem poprosit
inac dalej v mojej historii, no pred vianocami som sa pustil do ajaxu a zacal som vytvara "interaktivne webove aplikacie" a od jari sa venujem hlavne oop v php, a studujem open source kody, a snazim sa vytvorit dokonalu aplikaciu.. taze asi tak..