Zdravim, mam problem s micro SD kartou. Mam ju vo fotoaparate a ked ju vlozim do citacky a do pocitaca tak mi ju nacita ale neda sa s tym nic robit, pretoze mi vypise ze "disk je chraneny proti zápisu. Ak chcete obsah vymazat odstrante ochranu." Toto iste mi robi aj s MicroSD v mobile. Ako mam tu ochranu proti zápisu vypnut??? V com je problem??? Dakujem pekne za pomoc.
no neviem ci je to podobne ale ja som odpalil moj USB ked (512MB) som z neho daval do PC veci a pri nom mi zazvonilo mobil.
isiel som do servidu lebo mi robilo to iste co tebe a oni mi povedali ze som ho odpalil s tym mobilom
no neviem ci je to podobne ale ja som odpalil moj USB ked (512MB) som z neho daval do PC veci a pri nom mi zazvonilo mobil. isiel som do servidu lebo mi robilo to iste co tebe a oni mi povedali ze som ho odpalil s tym mobilom
nooo lenze mne to vypisuje aj pri karte na mobile presne toto iste ale karta normalne funguje len do nej nemozem nic vkladat ani vymazovat
preco by mala byt vadna, ked vo fotaku funguje ? hlavne ked mu to iste robi aj microsd z mobilu.... zeby mal vsetky vadne ? neverim
na tvojom mieste by som popozeral fora, najlepsie priamo vyrobcu, ci niekto nema podobny problem. som si isty ze sa dakto taky najde a vacsinou pri tom najdes aj riesenie...