Merlin_sk - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 15 [ Vyhľadávanie našlo 424 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Zend framework 1 kniznice


Odpovede: 0
Zobrazenia: 118


Ahojte,

uz asi 2 hodiny surfujem a hladam rozsirujuce kniznice do zend frameworku 1.

Na to, ze je najrozsirenejsi framework som cakal, ze bude X stranok, kde budu rozne vylepsenia na stiahnutie (napr. rozsirena funkcnost pre Zend_Db_Table).

Preto sa chcem spytat ci naozaj nie su taketo stranky, a...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: (HTML) Menu, submenu a CSS


Odpovede: 5
Zobrazenia: 464


aha, pardon, to som si nevsimol...len som listoval a pozeral temy na ktore nebolo odpovedane.

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Jednoduchá stránka//rozhodenie stránky


Odpovede: 7
Zobrazenia: 231


Pekne popisane html a css je tu http://www.jakpsatweb.cz/

ak sa ti nechce ucit tak si rovno stiahni existujucu sablonu a pozri si ako to je robene tam http://www.freecsstemplates.org/

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Jednoduchá stránka//rozhodenie stránky


Odpovede: 7
Zobrazenia: 231


aj snaha sa ceni, ale je ovela vhodnejsie mat pekne spravenu sablonu, ktoru lahko doplnis o nieco nove.

Do tej tvojej existujucej, keby si casom chcel pridat nieco nove, tak sa zblaznis, kym to tam dorobis bez narusenia inych prvkov :)

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Jednoduchá stránka//rozhodenie stránky


Odpovede: 7
Zobrazenia: 231


az teraz som pozrel zdrojak a je to fakt zle....same zaporne marginy, divne umiestnovanie, krizom krazom elementy...

pozri si floatovanie objektov a skus tu sablonu urobit nanovo...

a mozilla sa pise s jednym Z a dvoma L :)

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Plynulý prechod z čiernobieleho na farebný obrázok


Odpovede: 1
Zobrazenia: 213


mozno to pojde cez css3, ale podpora v browseroch este nie je najlepsia.

a bez jquery by si musel naprogramovat animacie co moze byt zdlhave....ak nechces pouzit jquery, tak skus pouzit nejaky lightweight animacny framework napr. http://fx.inetcat.com/ co ma len 3.8kB a umoznuje animacie vlastnosti...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: automaticke doplnanie


Odpovede: 1
Zobrazenia: 123


Ja by som to urobil cez databazu, v prvej tabulke budu staty, v druhej tabulke mesta (navyse stlpec s id statu ktoremu patri) a potom ajaxom nacitaval po zmene statu zoznam miest krore patria tomuto statu.

Bude to takto prehladnejsie a mozes to pouzit na viacerych miestach bez odpadajucich problemo...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Video player


Odpovede: 2
Zobrazenia: 219


http://flowplayer.org/

neviem ci podporuje vsetky formaty, ktore pozadujes, ale to si zisti, ma to peknu dokumentaciu.

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: (HTML) Menu, submenu a CSS


Odpovede: 5
Zobrazenia: 464


Cisto pomocou html/css to neurobis...

najlepsie bude pouzit na renderovanie menu php, ktorym si otestujes na ktorej stranke si a zobrazis odkaz napr. css triedou active...v css budes mat definovane ze trieda active sa zobrazi rovnako ako hover (teda prejdenie mysou nad odkazom).

ak nevies nic o ph...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Tvorba newslettra


Odpovede: 1
Zobrazenia: 159


Newsletter resp. email vo vseobecnosti ma velke obmedzenia co sa tyka zobrazenia v mailovych klientoch.

To co mozes pouzit a co nie je pekne popisane http://www.campaignmonitor.com/css/

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Jednoduchá stránka//rozhodenie stránky


Odpovede: 7
Zobrazenia: 231


A kde tam je footer? nikde ho nevidim.

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: CSS zarovnanie divu


Odpovede: 5
Zobrazenia: 178


Neviem ci ta dobre chapem, ale pri hociakom rozliseni to bude horizontalne vycentrovane na stred a menu bude nalavo od obsahu.

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Upload pdf na server cez PHP


Odpovede: 3
Zobrazenia: 153


Kazdopadne to urcite testuj aj na priponu suboru nie len na typ...typ sa da podvrhnut v hlavicke requestu a potom mozes nahrat php subor, ktory moze napr. zobrazit obsah vsetkych suborov

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: CSS zarovnanie divu


Odpovede: 5
Zobrazenia: 178


nieco taketo mas na mysli?

Kód:
http://jsfiddle.net/ghMBg/1/

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: CSS zarovnanie divu


Odpovede: 5
Zobrazenia: 178


Menu chces mat fixovane? nakresli strucny nahlad ze ako si to predstavujes.

 Fórum: Webhosting a servery   Téma: Websupport SFTP a MC (midnight commander)


Odpovede: 2
Zobrazenia: 179


Uz to konecne mam.

MC priamo nepodporuje sftp, na pripojenie vyuziva fish. A fish vytvori sftp spojenie, len ak je plny ssh pristup na dany server. Websupport poskytuje len prenos suborov cez ssh.

 Fórum: Webhosting a servery   Téma: Websupport SFTP a MC (midnight commander)


Odpovede: 2
Zobrazenia: 179


Zdravim,

mam problem s pripojenim na hosting vo websupporte ako SFTP v mc, FTP pripojenie mi ide v poriadku. Kocka s helpdesku mi povedala ze sftp je dostupne na porte 22, tak sa pripajam v MC (menu polozka FTP link) v tvare USER@DOMENA:22

pripojenie mi vsak nejde, technici z websupportu mi odpisa...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Eclipse content assist nedoplna len triedy


Odpovede: 0
Zobrazenia: 84


Zdravim,

vcera som cely den maturoval s doplnanim php kodu v eclipse (content assist).

Problem je v tom ze metody, funkcie, konstanty mi pekne doplni...ale, ak mam napr. triedu ABC, zacnem pisat AB tak mi ju da na vyber ale po potvrdeni = stlaceni enteru mi nic nevlozi...a tomu vobec nechapem, ze ...

 Fórum: Mobilné zariadenia   Téma: Sony HDR CX210 alebo kamera do 300 eur


Odpovede: 1
Zobrazenia: 243


Zdravim,

som novacik, rozhodol som sa, ze si kupim kameru do 300 eur na nase vylety.

Najviac sa mi paci http://digitalne-kamery.heureka.sk/sony ... ecifikace/

citam o kamerach asi 3 tyzdne, ale rada odbornika je predsa len prinosnejsia.

Dakujem.

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: gmaps api a zistenie najblizsich miest


Odpovede: 0
Zobrazenia: 412


zdravim,

jedna sa o google maps api v3 v javascripte.

toto chcem dosiahnut...kliknem niekde do mapy a otvori sa ajax okno kde sa vylistuje zoznam najblizsich miest v okoli toho bodu kde som klikol napr. v okoli 10 km.

uz mam vsetko...klikanie do mapy, umiestnenie markera, zistenie pozicie k...

 Fórum: Sieťové a internetové programy   Téma: Privatny kluc pre SSH do zend studia


Odpovede: 0
Zobrazenia: 199


zdravim,

mam kluc na autorizaciu k serveru...pomocou putty sa bez problemov prihlasim.

Da sa nejako prihlasit cez ssh na server pomocou tohto kluca aj v zend studiu?

nic take nemozem najst resp. neviem presne ako mam hladat.

dakujem.

 Fórum: PHP, ASP   Téma: SQLite3 v php na win 2003


Odpovede: 0
Zobrazenia: 161


zdravim,

dufam, ze som trafil temu, bo do inej sa mi to nehodilo...

mam projekt, ktory vyuziva sqlite3...nainstaloval som zend server ce...defaultne nepodporuje sqlite3, takze som doinstaloval rozsirenie php_sqlite3.dll...vtedy uz vsetko pekne slo...to bolo na windows 7...

teraz ked som to ...

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Typo3 - ziskanie title


Odpovede: 2
Zobrazenia: 721


ano, cez hmenu je to jednoduchsie...prakticky to je jedine rozumne riesenie, ale hacik bol v tom ze kazda polozka mala iny accesskey (niektore ani nemali), a rozne classy...

ale nakoniec som to urobil tak ze v backende sa kazdej stranke nastavi zvlast class a accesskey a urobil som to cez hmenu.....

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Typo3 - ziskanie title


Odpovede: 2
Zobrazenia: 721


zdravim,

na vrchu stranky chcem mat odkaz na Kontakt...a musi byt vyplnene title

odkaz generujem ako

lib.odkaz = TEXT
lib.odkaz.typolink {
parameter = 8
title.dataWrap = {DB:pages:8:title}
}


problem je v tom ze ak pouzivam dalsi jazyk (napr. anglictinu) tak samo...

 Fórum: Webhosting a servery   Téma: Websupport RoR a redmine


Odpovede: 1
Zobrazenia: 1007


takze kontaktoval som websupport...neviem preco ma to nenapadlo skor...

ide to bez problemov...sami vam to nainstaluju ak chcete.

 Fórum: Webhosting a servery   Téma: Websupport RoR a redmine


Odpovede: 1
Zobrazenia: 1007


zdravim,

ma prosim vas niekto skusenosti s redmine na hostingu u websupport?

ide mi len o to ci v pohode (plne funkcny bez dodatocnych rieseni cez support) funguje redmine na danom hostingu...

dakujem.

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Citanie MIME emailu


Odpovede: 11
Zobrazenia: 330


bo rozmyslam ze by bolo lepsie nejaky poriadny parser, kde je odchytane vsetko...pretoze som sa docital ze rozny email klienti posielaju rozne formatovane maily, takze nechcem stravit dalsie 3 dni tim ze budem osetrovat vsetky mozne formatovania...

dik za link...vyskusam

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Citanie MIME emailu


Odpovede: 11
Zobrazenia: 330


no super...to ma teda caka den...

ale dakujem...naozaj si mi pomohol

btw...skusal som par mime parserov, ale bud neviem hladat, alebo som nasiel taky co mi nevyhovoval...ak nahodou poznas nejaky dobry, budem rad ked napises

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Citanie MIME emailu


Odpovede: 11
Zobrazenia: 330


len take zakladne, ale postacuje...

rozparsovanie vsetkych bodypartov ale nemam, ale nie je problem...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Citanie MIME emailu


Odpovede: 11
Zobrazenia: 330


ano, webmail...ale pristupny nebude verejne (ide o statnu zakazku)...to je ale nepodstatne...
Stránka: 1 z 15 [ Vyhľadávanie našlo 424 výsledkov ]




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF