[ Príspevkov: 5 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
mensi problem s cookies

Registrovaný: 26.07.06
Prihlásený: 20.03.16
Príspevky: 1383
Témy: 90 | 90
Bydlisko: Slovakia-Ko...
NapísalOffline : 02.07.2007 17:23 | mensi problem s cookies

neviem prist kde mam chybu
nebudem zbytocne rozpisovat....snazim sa spravit prihlasenie pre admina a usera zde mate kod

na indexe je prihlasenie
Kód:
<div id="prihlasenie">
<form action="index.php?i=842" method="post">
<span class="nick"><b>Nick:</b>&nbsp;<input name="username" type="text" size="18" onBlur="if(this.value=='') this.value='anonymous';" onFocus="if(this.value=='anonymous') this.value='';" value="anonymous" /></span><br />
<span class="heslo"><b>Heslo:</b>&nbsp;<input name="password" type="password" size="18" onBlur="if(this.value=='') this.value='anonymous';" onFocus="if(this.value=='anonymous') this.value='';" value="anonymous" /></span><br />
<span class="prihlasenie">Automaticky prihlasiť<input type="checkbox" name="cookies_box" value="auto_cookies" /></span><br />
<p class="t-center"><input type="submit" name="vstupit" value="Vstúpiť" /></span><br />
<p class="t-center"><a href="index.php?i=34">Registrovať</a></span> 
</form>
</div>


a tu je overovacia cast
Kód:
session_start();
      //overenie odsktnutia chceck box
      $cookies = $_POST['cookies_box'];
      //overenie mena hesla
       $username = $_POST['username'];
       $password = $_POST['password'];
      require"./spojenie.php";
      
      $query_user="SELECT id, lvl FROM uzivatel WHERE nick='".$username."' AND heslo='".$password."'";
      $result_user=mysql_query($query_user,$link);
      $riadok = mysql_fetch_array($result_user);
      if (!empty($riadok)) {
      //presnerovanie pre uzivatelov vsetkych urovni
      if ($riadok['lvl']>2) {
         if ($cookies) {
         setcookie("ok_prihl", "user_3", time()+60*60*24*30);
         }
      $_SESSION['id_user']=$riadok['id'];
      $_SESSION['lvl']=3;
      $_SESSION['admin']=false;
      ?>
      <meta http-equiv="refresh" content="1;url=index.php" />
      <?
      echo "<div align=\"center\" id=\"a12_brown\"><br /><br /><b>BOLI STE PRIHLASENÝ!!!</b><br />";
      echo "<b>Boli ste prihlasený ako uživateľ.</b> Budete presmerovaný, ak<br />máte túto funkciu zablokovanú kliknite na nasledovný odkáz.<p />";   
      echo "<b><a href=\"index.php\" style=\"text-decoration:underline\">Pokračovať ďalej</a></b></div>";
      } elseif ($riadok['lvl']<=2) {
         if ($cookies) {
         setcookie("prihl", "admin");
         }
      //presmerovanie pre adminom vsetkych urovni
      $_SESSION['id_user']=$riadok['id'];
      $_SESSION['lvl']=$riadok['lvl'];
      $_SESSION['admin']=true;
      ?>
      <meta http-equiv="refresh" content="1;url=index.php" />
      <?
      echo "<div align=\"center\" id=\"a12_brown\"><br /><br /><b>BOLI STE PRIHLASENÝ!!!</b><br />";
      echo "<b>Boli ste prihlasený ako správca.</b> Budete presmerovaný, ak<br />máte túto funkciu zablokovanú kliknite na nasledovný odkáz.<p />";   
      echo "<b><a href=\"index.php\" style=\"text-decoration:underline\">Pokračovať na admin sekciu</a></b></div>";
      }
      //ak nieste pripusteny
      } else {
      echo "<div align=\"center\" id=\"a12_brown\"><br /><br /><b>CHYBA!!!</b><br />";
      echo "Zadal si nesprávne uživatelské meno alebo heslo<p />";   
      echo "<input type=\"button\" value=\"NÁVRAT SPAŤ\" onclick=\"history.go(-1 );\" /></div>";
      }

neviem preco ale hadze mi chubu ze
Citácia:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at F:\-=stranky=-\-=load=-\osobna stranka\index.php:9) in F:\-=stranky=-\-=load=-\osobna stranka\overenie.php on line 30


BOLI STE PRIHLASENÝ!!!
Boli ste prihlasený ako správca. Budete presmerovaný, ak
máte túto funkciu zablokovanú kliknite na nasledovný odkáz.

Pokračovať na admin sekciu


_________________
CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
Offline

Užívateľ
Užívateľ
mensi problem s cookies

Registrovaný: 26.07.06
Prihlásený: 20.03.16
Príspevky: 1383
Témy: 90 | 90
Bydlisko: Slovakia-Ko...
Napísal autor témyOffline : 02.07.2007 17:55 | mensi problem s cookies

po skumani som zistil ze niekde tu je problem
Kód:
if ($cookies) {
         setcookie("prihl", "admin");
         }

ale neviem preco...zeby som mal zle server nastaveny ze neposiela cookies? prosim poradte bo som vedle jak ta jedle


_________________
CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
mensi problem s cookies

Registrovaný: 07.03.06
Prihlásený: 23.01.11
Príspevky: 408
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Prešov / Pr...
NapísalOffline : 02.07.2007 19:44 | mensi problem s cookies

predtým, než zvolíš nejakú cookie, nemôže byť žiaden html výstup. Je to rovnaké ako s header... Takže to setcookie musíš dať inde..


Offline

Užívateľ
Užívateľ
mensi problem s cookies

Registrovaný: 26.07.06
Prihlásený: 20.03.16
Príspevky: 1383
Témy: 90 | 90
Bydlisko: Slovakia-Ko...
Napísal autor témyOffline : 02.07.2007 20:42 | mensi problem s cookies

mylan píše:
predtým, než zvolíš nejakú cookie, nemôže byť žiaden html výstup. Je to rovnaké ako s header... Takže to setcookie musíš dať inde..

hmm thak to som nevedel bo ja som nerobyl este z header a cookies ale dakde som cital ze je to podobne..ako to myslis ziaden html vystup?


_________________
CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
Offline

Užívateľ
Užívateľ
mensi problem s cookies

Registrovaný: 26.07.06
Prihlásený: 20.03.16
Príspevky: 1383
Témy: 90 | 90
Bydlisko: Slovakia-Ko...
Napísal autor témyOffline : 03.07.2007 11:35 | mensi problem s cookies

trochu som studoval po nete a uz som tomu pochopil dikes


_________________
CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
 [ Príspevkov: 5 ] 


mensi problem s cookies



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s php kodom pravdepodobne cookies

v PHP, ASP

9

318

15.06.2007 17:35

chiwo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

menší problém

v HTML, XHTML, XML, CSS

1

264

17.02.2009 21:19

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Mensi problem

v PHP, ASP

6

388

23.05.2007 16:27

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

mensi problem

v Operačné systémy Microsoft

12

412

17.01.2008 14:25

_DanWer_

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Menší problém

v HTML, XHTML, XML, CSS

2

513

27.12.2006 17:45

xp22

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

menši problém

v Monitory, televízory a projektory

8

158

22.08.2014 1:12

brmbo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Mensi problem

v Antivíry a antispywary

16

2795

13.08.2009 15:05

Palinhoo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

menší problém

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PHP, ASP

55

1833

16.01.2009 13:55

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Mensi problem

v Ostatné programy

4

405

11.07.2008 23:35

Prison Break

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

marquee - mensi problem

v HTML, XHTML, XML, CSS

2

506

04.11.2007 18:10

enorm

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

novy PC mensi problem :)

v Ostatné

13

1118

22.06.2011 19:49

svk_deef

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Atlon XP mensi problem

v Biosy a ladenie výkonu

19

860

06.07.2007 22:08

Pumperko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Menší problém s CPU :)

v AMD - Advanced Micro Devices

13

757

14.08.2007 5:55

papaya27

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

mensi problem s includovanim

v PHP, ASP

5

364

18.05.2008 10:46

Blackdevil

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Mensi problem s db

v PHP, ASP

1

86

27.01.2013 14:23

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Mensi problem pri taktovani

v Biosy a ladenie výkonu

3

342

11.03.2008 17:31

cauapistemi



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF