Čauko a teda koľko by stála cca výmena batérie keď tak?
Johnnny píše:
Najnovsi MacOS tam nainstalujes, ale je mozne, ze budes mat problem s Ai featurami ktore zatial nie su pristupne. Dovod preco kupit M1 a nie M4 je pochopitelne cena

A pri beznom surfovani problem mat nebudes pokial nemas uchylku na to mat pootvarane desiatky tabov. Ale osobne by som asi tiez volil nieco modernejsie, aspon M3.
Tu ale hrozne zalezi co si mozes dovolit, co potrebujes a ako dlho si to planujes nechat. Ak na 1/2 roky, tak aj ta 8GB M1 bude v pohode, ak na dlhsie, je to na zvazenie. 87% bateria nemusi byt extra problem, ten Nb vydrzi nezmysel, takze by som sa tym asi az tak netrapil ak teda nechces to video strihat na baterke.
// Spojený príspevok 21.01.2025 7:16PC mám, momentálne mi dosluzil môj starý ntb a v decembri som si kupoval 16 pro Max čiže nemám momentálne veľa prachov na nový ntb preto sa pýtam na MacBook z bazosu. Prípadne ak viete o niečom dobrom na bazosi okrem teda Mac mini alebo imacu.
Ďakujem
eon5 píše:
alternativne, mac mini s M4 a 16gb ram mas na alze za 717eur, k tomu obstojnejsi 24 palcovy display + klavesnica + mys a za liter mas schopnu novu zostavu. mobilita vs kvalita zivota, lebo robit na 13 palcovom displeji hocico je za trest, nieto este strihat videa.