Logitech Z333Cautekupil som si repro 2.1 Logitech Z333, nie je to nic extra ale mne to staci, mam ale otazku, neviem ci je to mojou integrovanou zvukovkou (Realtek ALC1150) ale basovy reprak skoro vobec nepocut (basy na nom mam nastavene na max), ak pridam volume, tak basy pocut hlavne z prednych reproduktorov ale basak skoro nic, je ta zvukovka tak slabucka, ze sa basak nedokaze ani len trosicku rozhybat alebo mozem mat nieco zle nastavene v kompe? ta zvukovka musi dat basovemu reproduktoru nejaku stavu, aby ho bolo pocut, neverim tomu ze je tak slaba, pocujem skoro iba predne repro, ako keby som mal zostavu 2.0 a nie 2.1 vie niekto poradit? Zapajal si to aj do niecoho ineho, ci to robi to iste? Narozdiel od svojho nicku, ktory si si iste dosledne premyslel si si mohol dat radsej tu namahu a porozmyslat ako vylucit, co z danych veci je chybne. tak zaprve, do mojho nicku sa laskavo nenarazaj, je kazdeho vec, aky nick si da a za druhe, reproduktory som pripajal na 2 noteboooky a je to to iste, potreboval by som ich vyskusat pripojit na nejaku internu/externu zvukovku, ktoru ale nemam, tiez som skusal preinstalovat ovladac zvukovky, tiez nepomohlo a tiez som skusal reproduktory na inom pocitaci, ktory ale ma rovnaku integrovanu zvukovku na doske ako mam ja a zvuk je rovnaky takze moznosti som skusal, nepisem hned bezhlavo na fora bez rozmyslania, jedina vec ktora ma napada je vyskusat kvalitnejsiu internu/externu zvukovku lebo tie integrovane stoja za prd Vobec nepotrebujes kvalitnejsiu zvukovku, uplne staci, ak si ich pripojil na viac NB/PC..Ja to vidim na reklamaciu, basy by si mal pocut aj po pripojeni mobilu.. Tak tak. Musi to duniet aj z telefonu. Ak nie tak RMA/vratit. Nebud hned podrazdeny Myscho. ja si myslim, ze 40W RMS je dost na to, aby to uz celkom pekne zadunelo, myslite, ze to moze byt basakom? lebo ten ako tak hra, ale viac basov ide z prednych repro nez z basaku Oh prepac, lepsie som si tvoj nick precital. Mas byt rozhodne na co hrdy.To si mal napisat hned. Reklamuj. Signal je len jeden, ak by isiel zo zvukovky slaby, nehrali by ani tie pseudovyskace co tam mas. Ak si kupoval cez net vráť. Ináč RMA. ...
Logitech Z333 |