Logitech G25Ahojte zaujimalo by ma viac info ohladom tohto volantu a ake podporuje hry?? a kde sa da najlacnejsie kupit,dakujem nikto nic Pribaleny Software podporuje vsetky ... no a k specifikaciam 900° Rotacia 3 Pedaly Riadaica paka Hshift alebo sekvencna Loziskove uchytenie volantu je nadherny kozeny cize odporucam ... a najlacnejsie agem ak ma a myslite ze sa oplati za 7 120 Sk bez Dph ty vole tolko by som do volantu nedal, k nemu ak chces mat dobry pozitok z hry aj dobry komp a kukam ze ty nemas nic moc... a co hovorite na tento volant?? je v pohode na NFS: Carbon ?? oplati sa?? http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=6872404 Uplne Ti postaci ten druhy MOMO. Ten G25 je pre fanatikov uplne staci. ja by som zobral este lacnejsi, naco vyhadzovat kopec penazi za tak jednoucelove herne zariadenie? strielacky sa s tym nedaju, rpg nie lietadla nie... len auta a prinajlepsom aj motorky tak berem ten MOMO lebo 7 120 Sk mozem mat novu grafarnu. diki fakt ten G 25 je pre fanatikov diki za rady ...
Logitech G25 |