[ Príspevkov: 3 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
login...nejako nejde

Registrovaný: 22.01.08
Prihlásený: 19.04.15
Príspevky: 492
Témy: 135 | 135
Bydlisko: Bratislava ...
NapísalOffline : 30.07.2008 19:01 | login...nejako nejde

som zlatal v php nejaky ten script na prihlasenie. Ale nejako nejde...je zviazany zo suborom index.php kde je overenie cez SESSION ze ci je prihlaseny. Session sa ulozia tu v tomto scripte...registracny je bez sessions. uvedomujem si ze to neni idealne, ale tak stale sa ucim no:(

a neviem lebo ked sa prihlasim tak ma to sice presmeruje na index, ale ukaze ze nejsom prihlaseny.

index.php:
Kód:
<html>




</html>


<?php

if(isset($_SESSION['prihlaseny']) and $_SESSION['prihlaseny']==1){
echo "Prihlasený používateľ: ".$_SESSION['nick'] . " | <a href='logout.php'>Ohlásiť sa</a>";
}else{
echo "Ľutujem, nie si prihlásený. Prosím zaregistruj sa alebo sa prihlás | <a href='reg.php'>Registrácia</a> | <a href='log.php'>Prihlásenie</a>";
}

?>


Kód:
<?php

session_start();


$link = mysql_pconnect('', '', '') or die('Nepodarilo sa spojit s databazou');
mysql_select_db('') or die('Nepodarilo sa vybrat databázu.');

$nick = trim(htmlspecialchars(addslashes($_POST['nick'])));
$pass = trim(htmlspecialchars(addslashes($_POST['pass'])));
$pass = md5($pass);

if(empty($nick) || empty($pass)){
die("Prosím nezabúdajte že nesmiete nechať žiadnu položku nevyplnenú");
}

if(isset($send)){
}

if(!eregi('.{3,}',$nick)){
echo "meno nesmie mat menej ako tri znaky!";
}

$query = MySQL_Query("SELECT * FROM `users` WHERE `nick` = '$nick' and `pass` = '$pass'") or die (mysql_error());
$Vysledok = mysql_fetch_array($query);
$Vysledok['nick'];


if($Vysledok['nick']){
$_SESSION['prihlaseny'] = 1;
               $_SESSION['nick'] = $Vysledok['nick'];
               $_SESSION['id'] = $Vysledok['id'];
                                        header("location: index.php");
}


?>


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
login...nejako nejde

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 30.07.2008 19:24 | login...nejako nejde

na začiatku toho prvého kódu ti chýba session_start.

Jedna rada:

Kód:
if(!session_id()){
    session_start();
}

miesto samontého session_start()

Okrem toho, prečo máš <html></html> a až za tým php? Veci týkajúce sa prihlásenia a pod. by som robil na začiatku, nie na konci a už vôbec nie až po ukončení <html>


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
login...nejako nejde

Registrovaný: 22.01.08
Prihlásený: 19.04.15
Príspevky: 492
Témy: 135 | 135
Bydlisko: Bratislava ...
Napísal autor témyOffline : 30.07.2008 20:02 | login...nejako nejde

diky moc, uz to ide...


 [ Príspevkov: 3 ] 


login...nejako nejde



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nejako mi nejde graficka GeForce4 MX 420

v nVidia grafické karty

1

170

07.01.2012 14:07

PamelaSvK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upgrade ubuntu to 8.10, nejde login

v Operačné systémy Unix a Linux

1

461

16.12.2008 23:26

Igor

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

takto nejako?

v PC zostavy

3

246

17.09.2009 21:32

cyypo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Mam velky ping da sa nejako zmensit?

v Sieťové a internetové programy

11

3275

23.10.2008 0:00

TommyHot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Da sa nejako osetrit, aby programator neukradol projekt?

v Obchody, reklamácie a právo

6

232

12.07.2013 18:58

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PC Zostava na hranie, môže byť alebo nejako to pomeniť?

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PC zostavy

45

1162

22.01.2010 8:57

Cirky

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

login

v PHP, ASP

16

1013

13.09.2009 13:29

kaidžas

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Login

v Redakčné systémy

4

1005

01.06.2006 12:53

Exodus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

login

v PHP, ASP

2

394

26.02.2009 15:01

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

login tabulka

v Redakčné systémy

0

991

08.04.2006 14:27

pe3x

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Remote login?

v PHP, ASP

3

276

21.01.2011 18:10

d0.0b

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nejaký login

v Redakčné systémy

3

336

14.03.2007 19:53

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

admin login

v Ostatné programy

3

257

20.06.2010 20:46

Milanese

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba login

v PHP, ASP

6

183

22.04.2016 23:58

martinius96

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Admin + login

v PHP, ASP

1

331

30.12.2009 22:27

tomxi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Proftpd login

v Operačné systémy Unix a Linux

1

187

25.04.2012 23:00

webkar



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF