[ Príspevkov: 9 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.01.09
Prihlásený: 22.06.11
Príspevky: 87
Témy: 25 | 25

Caute, mam maly problem. Netusim preco, ale $nickname je vzdy prazdna :(

Kód:
<?php
error_reporting(E_ALL);
session_start();
ob_start();
?>
<form method='POST'>
<br>Meno:<input type='text' name='nickname'>
<br>Heslo:<input type='password' name='password'>
<br><input type='submit' value='Login'>
</form>


<?php
require('databaza.class.php');
$db = new databaza();
echo $_POST['nickname'];
$nickname = $_POST['nickname'];
$password = $_POST['password'];
echo $password;
$password = md5($password);
echo htmlspecialchars("SELECT COUNT(*) FROM users WHERE nickname='$nickname' AND password='$password'");
$sql_login = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(*) FROM users WHERE nickname='$nickname' AND password='$password'"),0) or die(mysql_error());
echo $sql_login;
if($sql_login == 1){
   $_SESSION['prihlaseny'] = 'ano';
   header("Location: $_SERVER[HTTP_REFERER]");}

?>


| Nazov temy je nepresny, nabuduce skus vymysliet lepsi. Ďuri


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.04.09
Prihlásený: 11.02.10
Príspevky: 726
Témy: 81 | 81

<form method='POST'> skus pridat action="" <--URL
zrejme mas prazdny aj $_POST['password'] a odosielas len prazdny hash


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.01.09
Prihlásený: 22.06.11
Príspevky: 87
Témy: 25 | 25
Napísal autor témyOffline : 24.01.2010 10:46 | Login formular - premenna je prazdna a ja neviem preco

hej, ani s action to nejde :(


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Login formular - premenna je prazdna a ja neviem preco

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno

Naco tam mas ob_start()? Daj to prec. Potom skus print_r($_POST) a daj vediet vysledok.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.01.09
Prihlásený: 22.06.11
Príspevky: 87
Témy: 25 | 25
Napísal autor témyOffline : 24.01.2010 10:56 | Login formular - premenna je prazdna a ja neviem preco

Array ( [nickname] => admin [password] => ****** )

//censored, Daron


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.01.09
Prihlásený: 22.06.11
Príspevky: 87
Témy: 25 | 25
Napísal autor témyOffline : 24.01.2010 17:40 | Login formular - premenna je prazdna a ja neviem preco

Nabuduce sem nedavaj hesla :D Hlavne ked ho mas rovnake, ako sem na PCforum

S pozdravom

Blackshadow


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.04.09
Prihlásený: 11.02.10
Príspevky: 726
Témy: 81 | 81

Blackshadow: trosicku zbytocny zaujem o cudizie hesla...a kusocek drze zistovanie autenticity hesiel
janik366: dost neopatrny pristup


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Login formular - premenna je prazdna a ja neviem preco

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno

pilná lama glama
No ked je niekto blbec :D
janik366
$_POST['nickname'] tam evidentne je, musi to fungovat. Mozno robis nejake kraviny v tom includovanom subore.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Login formular - premenna je prazdna a ja neviem preco

Registrovaný: 30.05.06
Prihlásený: 08.10.14
Príspevky: 1772
Témy: 35 | 35
Bydlisko: BA - WESTSIDE

Vypni si register_globals direktívu.


_________________
A. S. Tanenbaum píše:
The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.
 [ Príspevkov: 9 ] 


Login formular - premenna je prazdna a ja neviem preco



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

login formular nenajdenie mena hesla v databaze

v PHP, ASP

2

275

17.12.2009 20:07

iop

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

mrzne a neviem preco

v Ostatné

25

1139

11.09.2007 14:41

pepek.namornik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pomale načitavanie no neviem prečo.

v Ostatné

0

297

23.09.2008 17:45

mimo1188

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Neviem prečo mám veľký ping

v Siete

10

239

20.10.2015 20:41

kotvald

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

neviem preco mi sekaju hry

v Grafické karty

9

996

05.06.2008 20:52

Robert de Sable

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zaciatky php, nefunguje, neviem preco

v PHP, ASP

9

499

08.06.2011 22:09

dsljohn

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Sekajú mi hry a neviem prečo

v Počítačové hry

7

125

11.08.2014 15:40

Phanteom

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nefunguje mi TS 3 a neviem preco

v Ostatné programy

0

143

08.10.2012 19:10

Jakobc

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PC-Začal mi sekať a neviem prečo.

v Ostatné

11

243

19.02.2017 16:58

michalesku

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Moj PC Sa hockedy vypne a neviem preco

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2, 3, 4 ]

v Ostatné

105

2578

07.08.2010 22:08

killer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Neviem preco ale na novom PC mi vobec nefunguje com port

v Ovládače

20

2148

17.09.2007 13:04

Miki11

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C# - ako skryť aktívny formulár a otvoriť druhý formulár

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2, 3 ]

v Technológia .NET

67

1193

28.06.2013 22:08

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

wordpress kontaktný formulár a objednávkový formulár

v Redakčné systémy

1

137

22.08.2016 10:26

hatto13

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

MSI FX 603 prečo áno, prečo nie?

v Notebooky a netbooky

5

467

02.08.2011 22:15

KekkeiGenkai

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prazdna plocha

v Ostatné

4

344

25.02.2011 19:17

pogiii

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Etomite - Prazdna stranka

v Redakčné systémy

1

388

02.04.2007 15:55

brm



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF