[ Príspevkov: 3 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
login formular nenajdenie mena hesla v databaze

Registrovaný: 04.12.08
Prihlásený: 14.10.13
Príspevky: 114
Témy: 21 | 21

kde mam chybu? pretože vždy keď zadam aj dobré prihlasovacie údaje tak ma to neprihlási a vyskoci

Kód:
your username and/or password is incorrect!



Kód:
<?php
session_start();

?>

<html>
<head>
<meta name="generator" content="Bluefish 1.0.7">
<title>SimpleChat v0.1.0</title>
</head>
<body>
<!-- begin_login formulars -->
<?php
include "mysql.php";
if (isset ($_POST["submit"])) {
   $username = mysql_escape_string($_POST["username"]);
   $password = mysql_escape_string(sha1 ($_POST["password"]));
   
   if (!empty ($username) and !empty ($password)) {
      $sql = mysql_query ("SELECT * FROM users WHERE
      user_name='".$username."' AND user_password='".$password."' LIMIT 1");
      
      if (mysql_num_rows ($sql) > 0) {
         $_SESSION["loggedin"] = true;
         $_SESSION["username"] = $username;
         
         echo 'you are now loggedin mr.$username!<br />';
         echo 'you can now go to chatroom';
         echo '<a href="chat.php">Chat now</a>';
      } else {
         echo 'your username and/or password is incorrect!';      
      }   
      
   } else {
      echo '<table align="center" border="0">

      <tr><td colspan="2"><br /><br />
      <h2>Welcome this is the SimpleChat v0.1.0 enjoy it</h2></td>
      </tr>

      <form action="index.php" method="post">
      <tr><td align="center">Login:<br />
      <input name="username" type="text" /></td></tr>
      <tr><td align="center">Password:<br />
      <input name="password" type="password" /></td>
      </tr>
      <tr><td colspan="2" align="center">
      <input type="submit" name="submit" value="Login"><br />
      <a href="register.php">create new account</a></td></tr>
      </form>

      </table>';
   }
   
} else {

   echo '<table align="center" border="0">

   <tr><td colspan="2"><br /><br />
   <h2>Welcome this is the SimpleChat v0.1.0 enjoy it</h2></td>
   </tr>

   <form action="index.php" method="post">
   <tr><td align="center">Login:<br />
   <input name="username" type="text" /></td></tr>
   <tr><td align="center">Password:<br />
   <input name="password" type="password" /></td>
   </tr>
   <tr><td colspan="2" align="center">
   <input type="submit" name="submit" value="Login"><br />
   <a href="register.php">create new account</a></td></tr>
   </form>

   </table>';}  ?>


<!-- end_login formulars -->
</body>
</html>



Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.02.07
Príspevky: 358
Témy: 25 | 25
Bydlisko: Podvysoká, ...

Citácia:
This function has been DEPRECATED as of PHP 5.3.0 and REMOVED as of PHP 6.0.0. Relying on this feature is highly discouraged.

Táto funkcia bola KRITIZOVANÁ v PHP 5.3.0 a ODSTRÁNENǍ v PHP 6.0.0. Spoliehanie sa na túto funkciu sa dôrazne neodporúča.


Toto je jedna z funkcií ktorú php vyšachoval (split, session_register, ereg...).
Skús ju odstrániť a skúsiť, potom si to dolaď s mysql_real_escape_string, porprípadne s preg_match.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
login formular nenajdenie mena hesla v databaze

Registrovaný: 04.12.08
Prihlásený: 14.10.13
Príspevky: 114
Témy: 21 | 21
Napísal autor témyOffline : 17.12.2009 20:07 | login formular nenajdenie mena hesla v databaze

nie nebolo to tou funkciu totizto som mal nastavene v mysql databaze pre heslo varchar20 ale sha1 potrebuje viac znakov uz to fachci :)


 [ Príspevkov: 3 ] 


login formular nenajdenie mena hesla v databaze



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Overovanie napr. mena v databáze

v Redakčné systémy

1

535

18.10.2008 21:12

mokus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

prihlasenie+pridat mozne login mena

v PHP, ASP

5

527

08.03.2009 1:35

DeeJay3

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Získanie mena a hesla?!

v Ostatné programy

18

547

25.03.2016 19:09

michalesku

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zadavanie mena a hesla do routeru

v Siete

2

247

28.03.2011 23:08

104A

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Windows 8 - zmena mena, hesla a emailovej adresy

v Operačné systémy Microsoft

4

1796

29.04.2013 21:57

drincok

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Login formular - premenna je prazdna a ja neviem preco

v PHP, ASP

8

399

24.01.2010 21:24

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nenajdenie hdd

v Pevné disky a radiče

10

414

06.01.2009 14:28

grafi2

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nenájdenie SSD

v Operačné systémy Microsoft

24

160

25.07.2014 17:47

4040

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nenajdenie hdd...

v Pevné disky a radiče

13

1660

07.11.2009 20:21

prandof

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C# - ako skryť aktívny formulár a otvoriť druhý formulár

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2, 3 ]

v Technológia .NET

67

1193

28.06.2013 22:08

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

wordpress kontaktný formulár a objednávkový formulár

v Redakčné systémy

1

137

22.08.2016 10:26

hatto13

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Mena

v Redakčné systémy

1

955

13.05.2006 17:14

gumy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena používateľského mena

v Správy pre vedenie fóra

2

391

28.10.2012 20:32

cobr4in

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zmena mena notebooku

v Operačné systémy Microsoft

1

245

23.11.2009 23:17

Jaro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena prihlasovacieho mena

v Správy pre vedenie fóra

4

790

17.04.2011 8:20

JakkubXXL

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmizli používatelské mená

v Operačné systémy Microsoft

4

294

29.04.2012 15:02

Mego



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF