[ Príspevkov: 13 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
List "prihlasenych"

Registrovaný: 06.07.07
Prihlásený: 28.01.14
Príspevky: 116
Témy: 27 | 27
Bydlisko: BA
NapísalOffline : 06.09.2007 16:27 | List "prihlasenych"

Mam spraveny akoze list prihlasenych osob sposobom ze ked sa niekto prihlasi tak sa zapise nick do DB. Ked sa potom odhlasi tak je ok, ale ked len odide (bez kliknutia na odhlasenie) tak tam samozrejme zostane ako prihlaseny. Nemate pls riesenie na tento problem? Dakujem


_________________
"92% of teens have moved onto rap.
If you are part of the 8% that still listen to real
music, copy and paste this into your signature"
Offline

Užívateľ
Užívateľ
List "prihlasenych"

Registrovaný: 02.07.06
Prihlásený: 18.08.14
Príspevky: 1696
Témy: 137 | 137
Bydlisko: Slovakia - ...
NapísalOffline : 06.09.2007 16:33 | List "prihlasenych"

pravdepodobne to robis tak ze na kliknutie na odhlasenie ho z db proste odstranis,
odporucal by som ti zapisovat cas do db spolu s nickom a pri kazdom precitani stranky by sa aktualizoval, ak by mal niekto cas mensi ako cca 5, 10 min tak je uz pravdepodobne offline a nezobrazis ho
+ tymto systemom ti v db vznikne jeden udaj/funkcia na stranke na vyse a to datum posledneho prihlasenia


_________________
Zivot je jednoduchy , staci sa rozhodnut a neobzerat sa spat. Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
List "prihlasenych"

Registrovaný: 06.07.07
Prihlásený: 28.01.14
Príspevky: 116
Témy: 27 | 27
Bydlisko: BA
Napísal autor témyOffline : 06.09.2007 16:40 | List "prihlasenych"

skusim


_________________
"92% of teens have moved onto rap.
If you are part of the 8% that still listen to real
music, copy and paste this into your signature"
Offline

Užívateľ
Užívateľ
List "prihlasenych"

Registrovaný: 06.07.07
Prihlásený: 28.01.14
Príspevky: 116
Témy: 27 | 27
Bydlisko: BA
Napísal autor témyOffline : 06.09.2007 17:15 | List "prihlasenych"

Da sa nejako updatenut timestamp v db bez toho aby som menil iny udaj?


_________________
"92% of teens have moved onto rap.
If you are part of the 8% that still listen to real
music, copy and paste this into your signature"
Offline

Užívateľ
Užívateľ
List "prihlasenych"

Registrovaný: 06.07.07
Prihlásený: 28.01.14
Príspevky: 116
Témy: 27 | 27
Bydlisko: BA
Napísal autor témyOffline : 06.09.2007 17:54 | List "prihlasenych"

No nieco som poskusal ale nic s toho nebolo. Aky tvar casu mam zvolit? Ako mam nastavit tu bunku v ktorej bude cas? :)


_________________
"92% of teens have moved onto rap.
If you are part of the 8% that still listen to real
music, copy and paste this into your signature"
Offline

Užívateľ
Užívateľ
List "prihlasenych"

Registrovaný: 02.07.06
Prihlásený: 18.08.14
Príspevky: 1696
Témy: 137 | 137
Bydlisko: Slovakia - ...
NapísalOffline : 06.09.2007 17:56 | List "prihlasenych"

TECHNODROME píše:
No nieco som poskusal ale nic s toho nebolo. Aky tvar casu mam zvolit? Ako mam nastavit tu bunku v ktorej bude cas? :)


ja osobne by som zvolil v php date -> unixtime
date("U");


_________________
Zivot je jednoduchy , staci sa rozhodnut a neobzerat sa spat. Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos.
Offline

Čestný člen
Čestný člen
List "prihlasenych"

Registrovaný: 17.10.06
Prihlásený: 08.01.11
Príspevky: 1757
Témy: 17 | 17
NapísalOffline : 06.09.2007 18:22 | List "prihlasenych"

na cas pouzi timestamp a na zaciatku kazdeho skriptu taketo query
Kód:
"DELETE FROM prihlaseny WHERE cas < (NOW()-".MAX_ONLINE.")"


_________________
A Real Programmer might or might not know his wife's name. He does, however, know the entire ASCII code table.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
List "prihlasenych"

Registrovaný: 06.07.07
Prihlásený: 28.01.14
Príspevky: 116
Témy: 27 | 27
Bydlisko: BA
Napísal autor témyOffline : 06.09.2007 18:51 | List "prihlasenych"

Dik uz by to malo ficat.


_________________
"92% of teens have moved onto rap.
If you are part of the 8% that still listen to real
music, copy and paste this into your signature"
Offline

Užívateľ
Užívateľ
List "prihlasenych"

Registrovaný: 10.02.07
Prihlásený: 14.08.09
Príspevky: 255
Témy: 27 | 27
Bydlisko: KE
NapísalOffline : 09.09.2007 12:51 | List "prihlasenych"

javo píše:
ja osobne by som zvolil v php date -> unixtime
date("U");


nestacilo by time() ?


_________________
drahi hackeri! teraz mozete okamzite premazat cely tento server! stlacte skratku ALT+F13
Offline

Užívateľ
Užívateľ
List "prihlasenych"

Registrovaný: 02.07.06
Prihlásený: 18.08.14
Príspevky: 1696
Témy: 137 | 137
Bydlisko: Slovakia - ...
NapísalOffline : 09.09.2007 12:57 | List "prihlasenych"

stacilo :)
//myslim ze je to tak jedno ako keby sme scitali 2+3 a 3+2


_________________
Zivot je jednoduchy , staci sa rozhodnut a neobzerat sa spat. Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
List "prihlasenych"

Registrovaný: 10.02.07
Prihlásený: 14.08.09
Príspevky: 255
Témy: 27 | 27
Bydlisko: KE
NapísalOffline : 09.09.2007 13:53 | List "prihlasenych"

ee podla mna je to tak ako by sme scitali 2+3 a 2+intval("3")


_________________
drahi hackeri! teraz mozete okamzite premazat cely tento server! stlacte skratku ALT+F13
Offline

Užívateľ
Užívateľ
List "prihlasenych"

Registrovaný: 01.01.06
Prihlásený: 23.12.16
Príspevky: 366
Témy: 47 | 47
Bydlisko: TT
NapísalOffline : 12.09.2007 21:47 | List "prihlasenych"

2 a 3 alebo 3 a 2 . To sa po matematicky vola asociacia, vsak ? :rolleyes:


_________________
He who laughs last has not yet heard the bad news.
-- Bertolt Brecht

medicine student
Offline

Užívateľ
Užívateľ
List "prihlasenych"

Registrovaný: 26.07.06
Prihlásený: 20.03.16
Príspevky: 1383
Témy: 90 | 90
Bydlisko: Slovakia-Ko...
NapísalOffline : 12.09.2007 21:51 | List "prihlasenych"

neviem ak som dobre pochopil ale ak odide uzivatel bez odhlasenia tak prosto pri dalsiej navsteve alebo prosto zakazdym ked sa refresne stranka ti skontroluje kto je online a ak tam nieje tak ho prosto vyhodi z db


_________________
CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
 [ Príspevkov: 13 ] 


List "prihlasenych"



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

TODO LIST

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Správy pre vedenie fóra

34

3707

16.06.2006 0:18

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kontakt list

v PHP, ASP

8

403

05.07.2008 10:13

Mysql_dodo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Záručný list

v Obchody, reklamácie a právo

1

168

13.07.2017 16:09

michalesku

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

White List!

v Počítačové hry

7

362

08.03.2012 17:56

MAFI5

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

crawler list

v Internetový marketing, SEO, reklama

3

449

07.09.2010 20:18

shaggy

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Crawler list

v Internetový marketing, SEO, reklama

2

61730

12.05.2007 2:46

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Linked list - insert

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

6

244

25.05.2012 10:18

Fico

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

JAVA list.clear()

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

1

338

01.04.2011 20:45

Forty-

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ftp file list

v Ostatné

0

321

03.06.2010 3:02

Narayan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

support ticket list

v Ostatné programy

2

124

08.08.2013 20:25

elo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zarucny list (faktura)

v Obchody, reklamácie a právo

2

913

23.02.2008 21:06

prkyyynko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

jQuery list plugin

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

122

08.11.2016 13:01

arno

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Acer zarucny list

v Obchody, reklamácie a právo

5

911

16.11.2007 20:01

falcon9

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Add/Remove program list

v Operačné systémy Microsoft

6

495

11.01.2008 10:23

Shit

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pokladničny blok/ Záručny list

v Obchody, reklamácie a právo

6

305

30.01.2014 22:07

marekk5111

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

select list vo formulári

v PHP, ASP

3

285

26.06.2007 13:48

sento



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF