Linux Mint spustený zároveň s Win 10Ahojte, existuje v Linuxe niečo také ako z Linuxu spustiť Win 10 (mám dualboot). Som pár týždňov na Linuxe a v podstate som zistila, že až na pár programov mi Linux maximálne vyhovuje. Lenže potrebujem na tých pár programov chodiť do Win a zároveň sa mi nechce stále reštartovať ntb kvôli tomu. Skúšala som cez virtualbox, ale nerieši to čo chcem, lebo sa chcem dostať k svojmu win už inštalovanému a nie si inštalovať nový, takže to nie je úplne to čo chcem....Pozerám, že píšem ako dement, proste chcem priamo z linuxu spúšťať win skus dane programy pustit cez wine.inac to nepojde, jedine uspat linux a bootnut do win večer skúsim, včera som tak dlho hľadala na googli, že som wine aj zabudla, vyskúšať.Som si myslela, že linux budem používať iba okrajovo, ale tak sa mi to páči, že teraz hľadám všetky možnosti, ako do neho presunúť všetku moju činnosť. Wine by mal fungovat.. je to celkom schopne. Ale najma na hranie, nakolko to je najvacsia domena windowsu. Pozri si winehq.org Tak Wine funguje, nie síce všetko ide cez to, čo som chcela, ale asi je čas sa zamyslieť, čo naozaj potrebujem a čo len chcem. ...
Linux Mint spustený zároveň s Win 10 |