[ Príspevkov: 12 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.09.08
Prihlásený: 14.11.17
Príspevky: 225
Témy: 74 | 74
Bydlisko: Michalovce
NapísalOffline : 07.11.2008 13:03 | lightbox-zobrazovanie

Nazdarek. Mam spravenu prezentaciu obrazkov a to tak ze na stranke je zobrazeny vzdy jeden obrazok a pod nim je strankovanie(cize bez nahladov). Na zväcsenie pouzivam lightbox. Takto vyzera kod:
Kód:
<a href=\"./obrazky/{$cesta['subor']}\" rel=\"lightbox[spolocne]\" title=\"$info\">
<img src=\"./obrazky/{$cesta['subor']}\" width=$sirka align=\"center\" style='border: black 1px solid; text-align: center'></a>

No problem je, ze pri zväcseni mi to zobrazi obrazok, ale neberie mi to Next a Prev. obrazkov. A ja by som toto prave chcel. :loony: Viem, ze mu musim zadat nejakym spôsob rel (spolocne), no jedine co maju obrazky v tabulke spolocne je ID Albumu. Lenze zadat len tak
Kód:
rel=\"lightbox[$ID Albumu]
mi nepomoze. Neviete mi niekto poradit, ako to spravne zapisat, aby mi to zobralo vsetky obrazky so spolocnym ID Albumu????[/b]


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.02.07
Prihlásený: 16.02.16
Príspevky: 876
Témy: 144 | 144
NapísalOffline : 07.11.2008 14:01 | lightbox-zobrazovanie

tak do sql pridat este jeden stlpec ktory budu mas vsetky obrazky spolocne a potom ho tam vypisovat, alebo ku kazdemu linku obrazku pridat staticky nejaku hodnotu a malo by to fungovat


Offline

Užívateľ
Užívateľ
lightbox-zobrazovanie

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 07.11.2008 15:53 | lightbox-zobrazovanie

a preco ti nepomoze, aby mali tam bol spolocny id albumu ???
podla mna to pomoze :D


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.09.08
Prihlásený: 14.11.17
Príspevky: 225
Témy: 74 | 74
Bydlisko: Michalovce
Napísal autor témyOffline : 07.11.2008 15:56 | lightbox-zobrazovanie

kajbo, lenze oni uz maju spolocen hodnotu ID Albumu...
Cize nieco take:
Kód:
<a href=\"./obrazky/{$cesta['subor']}\" rel=\"lightbox[$id_albumu]\" title=\"$info\">
<img src=\"./obrazky/{$cesta['subor']}\" width=$sirka align=\"center\" style='border: black 1px solid; text-align: center'></a>


A aj ked to tam dam, tak to nejde... :(


Offline

Užívateľ
Užívateľ
lightbox-zobrazovanie

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 07.11.2008 16:10 | lightbox-zobrazovanie

daj nam sem kod, co ti to vygeneruje...

ja ale napr pouzivam aktualnu stranku, a tu tam vkladam:
<a rel=\"lightbox[$page]\"


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.09.08
Prihlásený: 14.11.17
Príspevky: 225
Témy: 74 | 74
Bydlisko: Michalovce
Napísal autor témyOffline : 07.11.2008 16:18 | lightbox-zobrazovanie

OK..tak tu je cast kodu na vyberanie a zobrazovanie obrazkov z DB. Ak mi tam chyba niekde nejaka zatvorka, alebo nieco pod. tak len kvôli tomu, ze som sa snazil ten kod trocha "ocistit" :sick: :


Kód:
$vyber = MySQL_Query("SELECT * FROM obrazky WHERE id_albumu='$album' LIMIT $offset, $rowsPerPage");
$numRows = mysql_num_rows($vyber); 


if (!empty($numRows)) {

while ($udaje = mysql_fetch_array($vyber))
{
$sirka=$udaje['sirka'];
$vyska=$udaje['vyska'];
$info=$udaje['info'];
$znamka=$udaje['znamka'];
$obrazocek=$udaje['subor'];



echo "<div class=\"obrazok\">Obrázok č. $pageNum</div></br>";
echo "<p class=\"hodnotenie\">
<b>Hodnotenie obrázka:</b> <span class=\"hodnotenie2\">$z</span></p>";


echo "<table border=0 widht=\"590\" align=\"center\"  CELLSPACING=\"0\" CELLPADING=0 style='background-color: #333333'>";
echo "<tr>";

if ($sirka>=$vyska)
{
$sirka= 550;

if($i%1==0)
echo "</tr><tr>";
echo "
<td width=\"100%\" style='border: black 2px solid; background-color: white; text-align: center'>
<a href=\"./obrazky/{$udaje['subor']}\" rel=\"lightbox[spolocne]\" title=\"$info\">
<img src=\"./obrazky/{$udaje['subor']}\" width=$sirka align=\"center\" alt=\"Click here for full size\" style='border: black 1px solid; text-align: center'></a>
</td>

";
 $i++;
} // koniec if ($sirka>$vyska)
else
{
$vyska= 550;

if($i%1==0)
echo "</tr><tr>";
echo "
<td width=\"100%\" style='border: black 2px solid; background-color: white; text-align: center'>


<a href=\"./obrazky/{$udaje['subor']}\" rel=\"lightbox[spolocne]\" title=\"$info\">
<img src=\"./obrazky/{$udaje['subor']}\" height=$vyska align=\"center\" alt=\"Click here for full size\" style='border: black 1px solid; text-align: center'></a>
</td>
";
 $i++;
} // koniec else
}

echo "</tr>";

echo "<tr>
<td height=\"30\" bgcolor=\"#333333\"><p style=\"FONT-WEIGHT: normal; FONT-SIZE: 13px; COLOR: white; FONT-FAMILY: Trebuchet, Verdana, Arial; text-align: center\">
<b>Komentár:</b>&nbsp$info</p></td></tr>";

echo "</table>";


Offline

Užívateľ
Užívateľ
lightbox-zobrazovanie

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 07.11.2008 16:38 | lightbox-zobrazovanie

ale nie tento kod !
ten co ti uz vygeneruje vysledne html.. popripade, daj sem link na tu stranku.. nech to vieme lepsie pozret...


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.09.08
Prihlásený: 14.11.17
Príspevky: 225
Témy: 74 | 74
Bydlisko: Michalovce
Napísal autor témyOffline : 07.11.2008 16:59 | lightbox-zobrazovanie

No dufam, ze je to tento kod :loony:
Je to skoro cely kod, lebo neviem co presne potrebujes vidiet...

Kód:
<table width="610" border="0" align="center" CELLSPACING="0" CELLPADING="0" bgcolor="#333333" style='border: black 1px solid; border-collapse: collapse'>
<tr>

<td width="610" height="50" bgcolor="#2a2a2a" style='border: black 1px solid; text-align: center'>
<span style='FONT-WEIGHT: normal; FONT-SIZE: 14px; COLOR: white; FONT-FAMILY: Verdana, Palatino, Arial; text-align: center'><b>Album:</b> Auta </span></br>
<span class="albumy "><b>Užívateľ:</b> lonewarrior &nbsp;&nbsp
<b>Krajina:</b> Slovensko &nbsp;&nbsp
<b>Dátum pridania:</b> 2008-10-26
</span>
</td></tr>
<tr><td width="610" height="10"></td></tr>
<tr><td><div class="obrazok">Obrázok č. 2</div></br><p class="hodnotenie">
<b>Hodnotenie obrázka:</b> <span class="hodnotenie2">Obrázok ešte nebol hodnotený</span></p><p class="hodnotenie"><b></b></p><table border=0 widht="590" align="center"  CELLSPACING="0" CELLPADING=0 style='background-color: #333333'><tr></tr><tr>
<td width="100%" style='border: black 2px solid; background-color: white; text-align: center'>


<a href="./obrazky/pict_10263492.jpg" rel="lightbox[15]" title="no coment">
<img src="./obrazky/pict_10263492.jpg" height=550 align="center" alt="Click here for full size" style='border: black 1px solid; text-align: center'></a>
</td>
</tr><tr>
<td height="30" bgcolor="#333333"><p style="FONT-WEIGHT: normal; FONT-SIZE: 13px; COLOR: white; FONT-FAMILY: Trebuchet, Verdana, Arial; text-align: center">
<b>Komentár:</b>&nbspno coment</p></td></tr></table></td></tr><tr><td height="30">
<p style="FONT-WEIGHT: bold; FONT-SIZE: 13px; COLOR: #be0606; FONT-FAMILY: Trebuchet, Verdana, Arial; text-align: center">
 <a href="login.php?site=nahlady&page=1"> <<< First Page</a>  &nbsp  <a href="login.php?site=nahlady&page=1"> << Prev</a>   &nbsp <a href="login.php?site=nahlady&page=1">1</a>  <span style='color: white'>2</style> <a href="login.php?site=nahlady&page=3">3</a> <a href="login.php?site=nahlady&page=4">4</a> <a href="login.php?site=nahlady&page=5">5</a> <a href="login.php?site=nahlady&page=6">6</a>  &nbsp   <a href="login.php?site=nahlady&page=3">Next >></a>  &nbsp   <a href="login.php?site=nahlady&page=6">Last Page >>></a> </p></br>
<div style="FONT-WEIGHT: bold; FONT-SIZE: 13px; COLOR: #be0606; FONT-FAMILY: Trebuchet, Verdana, Arial; text-align: center">
<a href="login.php?site=album&a=15">>> Späť na galériu <<</a></div>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
lightbox-zobrazovanie

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 07.11.2008 17:18 | lightbox-zobrazovanie

trosku si tam uprac v tom kode....
otvoris tag span a uzavres ho ako /style a podobne.. a tiez nahradzuj < a >

a uz chapem, ako si to myslel....

sprav to tak, ze pri tie cisla kde mas, tak daj napr takto:
<a href="login.php?site=nahlady&page=3" rel="lightbox[15]">
3
<img src="cesta" style="display:none;">
</a>

malo by to ist


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.09.08
Prihlásený: 14.11.17
Príspevky: 225
Témy: 74 | 74
Bydlisko: Michalovce
Napísal autor témyOffline : 07.11.2008 17:28 | lightbox-zobrazovanie

OK..Skusim to takto.. Ale mam este otazocky.
1. No asi som slepy, ale neviem najst to
Citácia:
otvoris tag span a uzavres ho ako /style
Moze byt, ze som sa niekde sekol, ale fakt to nevidim..
2. Ako si to myslel
Citácia:
a tiez nahradzuj < a >
Cim to mam nahradzovat???


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.09.08
Prihlásený: 14.11.17
Príspevky: 225
Témy: 74 | 74
Bydlisko: Michalovce
Napísal autor témyOffline : 07.11.2008 17:46 | lightbox-zobrazovanie

No skusil som to spravit ako hovoris. No blbne to. Ak som doplnil
Citácia:
<img src="cesta" style="display:none;">

tak mi to nevykrslilo obrazok. Namiesto neho len ciarka. No a ked som doplnil
Citácia:
<a href="login.php?site=nahlady&page=3" rel="lightbox[15]">

Tak to funguje len na prvy zobrazeny obrazok. Otvori mi ho cez lightbox, objavi sa aj NEXT a PREV. aj pocet obrazkov, no ked kliknem na dalsi, tak ho uz nechce nacitat. Tak isto ked uz chcem kliknut na iny obrazok cez strankovanie, tak namiesto noveho obrazka mi to otovri rovno lightbox ale nechce obrazok nacitat..Furt len nahrava.. A v pozadi ostava len povodny obrazok..bez zmeny.. :(


Offline

Užívateľ
Užívateľ
lightbox-zobrazovanie

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 08.11.2008 0:25 | lightbox-zobrazovanie

daj to prosimta niekam na server... musi to ist... pozrem sa ti na to


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
 [ Príspevkov: 12 ] 


lightbox-zobrazovanie




© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF