Levný a rychlý systémový HDDAhoj lidi potřeboval bych poradit při výběru HDD budu kupovat jeden na data to bude na 99% Hitachi 7K250 160GB a když už tak s podporou SATAII protože ho chci i do dalšího kompu až tenhle nebude stačittakže na NF7-S bude normal fachat v SATAI módu ne?no a potom něco na systém protože z pochopitelných důvodů nechci mít systém na stejnym HDD jako zbytek myslel sem WD Raptor 36GB ale ten je dost drahej doporučily byste mi něco jinýho levnějšího/rychlejšího? nebo bude ten Raptor nejlepší? kadas152 toho raptora nekupuj, to je zbytečnost a zas tak rychlejší to nebude. Kup si dva WD nebo Hitachi a zapoj je do RAIDu toho raptora nekupuj, to je zbytečnost a zas tak rychlejší to nebude. Kup si dva WD nebo Hitachi a zapoj je do RAIDunoi právě že raptora jsme dávaly do jednoho kompu a běží tam už asi 2roky a zákazník je nadmíru spokojenej na systém je to rychlejší než RAID0 a tatík mě nutí jít do dvou oddělenejch disků kvůli stabilitě ono na tom asi něco bude on má za sebou přece jen dost dlouhou praxi ať už s osobníma počítačema tak i se serverama takže ví co říká :laugh:// a s tim Hitachi SATAII sem měl pravdu :dontgedit: ? SATA1 A SATA2 Jsou navzájem kompatibilní (něco jako USB2).Toho raptora... no nevím 36Gb se mi zdá málo. Ale když na to máš, proč ne.. SATA1 A SATA2 Jsou navzájem kompatibilní (něco jako USB2).Toho raptora... no nevím 36Gb se mi zdá málo. Ale když na to máš, proč ne..těch 36GB je jen na systém a utility na to to bohatě stačí jen mi šlo o to jestli někoho nenapadá jiný řešení jestli by třeba nemělo cenu koupit nějakej starší SCSI disk tśtačilo by 16GB a řadič Starsi SCSI disky hafo rvou. Nedoporucuju. I ten Raptor je hlucnej, to je imho jedina nevyhoda a duvod, proc ho nemam Starsi SCSI disky hafo rvou. Nedoporucuju. I ten Raptor je hlucnej, to je imho jedina nevyhoda a duvod, proc ho nemam ten raptor je sice hlučnej ale myslim že to přežiju přece jen muj chladič má podle údajů výrobce asi 28db a ty další větráky taky nejsou tichý a navíc muj statrej WD 80GB taky neni žádnej tichošlápek takže SCSI je vyřazený má někdo jinej nápad než Raptor? Ved Hitachi 7K250 je skoro tak isto výkonné ako Raptor ne??? Ved Hitachi 7K250 je skoro tak isto výkonné ako Raptor ne???jo ale při při práci s daty(přenos atd.) jako systémovej disk je Raptor pořád o dost rychlejší Kazdopadne na system je dobry raptor a cena se mi zda odpovidajici. ...
Levný a rychlý systémový HDD |