No ešte som to v živote nerobíl preto by som poprosil o nejaký navod. Dneskaj som čital na jednom fore že na tento mobil jeden týpek upravuje firmware a že vraj to robí multilanguage čiže asi aj podpora slovenčiny a čestiny tu je odkaz ale neviem čo mam urobiť teda čo bude lepšie či nahodiť ten firmware alebo CM13 https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=56856
_________________ CPU FX-8320 3,5GHz, RAM Team Ram 8GB DDR3 , AMD Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 OC version , Doska Gigabyte 970a-UD3P, Zdroj Eurocase 650W
ak by si skúšal ROM-ky od toho týpka tak si najprv nainštaluj custom recovery aby si to vedel pri nejakom probléme opraviť,používaj iba recovery a ROM určené pre tvoj mobil
Podarilo sa mi najsť officialnu verziu firmware ktorú používa aliexpress eu síce to bol prechod z verzie androidu 6.0 na 5.0 ale tak sú všetký jazyky aj čestina aj slovenčina.
_________________ CPU FX-8320 3,5GHz, RAM Team Ram 8GB DDR3 , AMD Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 OC version , Doska Gigabyte 970a-UD3P, Zdroj Eurocase 650W