Lan programyZdravim , chcel by som sa opytat na problem ktory riesim momentalne s jednym kamaratom ... Furt ked si stiahneme nejaky ten program co vytvara medzi nami lan siete (hamachi , wippien , gameranger ) tak sa mi dvaja proste neprepojime . S inymi uzivatelmi nemam problem ani on , ale ja s nim sa neprepojim ... Neviete kde by mohol byt problem ? Moj ISP je extel a jeho je CNET ... Obidvaja mame wifi routre a sme prepojeny priamo kablom od wifi routrou .. ak ste v sieti cez ham. tak skús napr. ping prípadne si vypnite firewall To sme skusali a pingnut nejde ... aspoň jeden z vás musí mať verejnú IP adresu.. alebo presmerovaný port (www.portforward.com) , po ktorom prebieha komunikácia.. inak sa nespojíte nijak.. Ja mam verejnu IP ... ALe vies , kazda hra nejde hodit cez verejnu , napriklad taky red alert 2 a podobne ... A ten port foward nechapem ?? vsak mi napiste ake porty a ja ich fowardnem aj u neho aj u mna oska? obe win 7? co dava tracert ? kde to umiera? skuste dat v internet options hamachi ako preferable siet na pripojenie aspoň jeden z vás musí mať verejnú IP adresu.. alebo presmerovaný port (www.portforward.com) , po ktorom prebieha komunikácia.. inak sa nespojíte nijak.. Nemusia mať verejnú IP, ak sú v Ham. sieti (virtuálna LAN), tam to aj označuje, ako stav pripojenia, a idem tam tiež ping a napr. aj zdielanie. ...
Lan programy
|