laik ma dotazako sa formatuje cez bios som v tom laik a mam v tom chaos nevie niekto pomoct mam disk rozdeleny na dve polovice c d a chcem obe sformatovat no cez bios asi disk nesformatujes ... ale ak mas nainstalovany Win na C:, tak mozes napr. D: sformatovat tak, ze kliknes nan pravym tlacitkom a zvolis formatovat ... no a potom C: mozes formatovat pred instalaciou Win XP ... teda neviem ci tam ides XP instalovat ... ak nie, tak potom musis nabootovat z diskety DOS a napisat: format c: bez uvodzoviek a potvrdit enterom ... 1. cez bios sa formatovat neda 2. zazalohuj si na nejake ine medium potrebne data(dokumenty,fotky, mp3 - proste, to co je pre teba dolezite) 3. v biose si nastav aby bootoval najprv z cd mechaniky 4. vloz instalacne cd od tvojho OS 5. dalej sa riad pokynmi instalacie(pozor: vymaze sa ti predosly os) ked napises aky mas os - linux,win9x/2k/xp tak by sme ti vedeli napisat aj co mas presne robit pocas tej instalacie - ja konkretne iba win ma tu niekto predbehol, vsakze 1. cez bios sa formatovat neda...tak toto nieje pravda. su Biosy cez ktore sa da formatovat. netvrdim ale ze to maju vsetky dosky a nove. tak toto nieje pravda. su Biosy cez ktore sa da formatovat. netvrdim ale ze to maju vsetky dosky a nove. Presne tak. Niekde som videl takúto funkciu v biose. Bola to teda staršia doska, ale dalo sa to. no tak sa teda laimana spytame ci nema nejaku starsiu predpotopnu dosku ... hm? ...
laik ma dotaz
|