Da sa povedat, ze kazdy OS od XPcok vyssie to robi. Ze ty o tom nevies neznamena ze sa to nemoze diat, akurat na to nikto neprisiel a nik to nehladal. To len pri win10 je zrazu bububu.
Ze XY rokov o tebe dosielali XPcka-Visty-sedmicky-osmicky 10kg informacii kadetade do sveta uz nikomu nevadi a je to ok, ano?
Preto je cele bububu okolo win10 maximalne smiesne a ludia co sa toho boja a vykrikuju ze zly zly MS a CIA a FBI, su no...ehm...ako to povedat....nositelmi nizkeho IQ

Keby kazdy vedel co o nom vie google, facebook, MS alebo taje sluzby, tak vsetci byvamie v jaskyniach z alobalu. Ludia ani nevedia ako sami vystrcia osobne info na net. V kope pripadov netreba ziadne sledovacky a odosielacky ani riesit.
T.C.B.E.E píše:
Som zvyknuty na 7
Budes zvyknuty aj na win10. Takisto ako si si zvykol na XPcko z 98-miciek, na Sedmicku z XPcka.
Ohanat sa faktom ze si na daco zvyknuty je dalsi smiesny vymysel zakrnelych uzivatelov, ktori si myslia ze IT je ako socik - 20r mam jediny TV, co funguje stale a netreba mi nic nove.
Ano, a potom preco su ludia blbi, ked sa nemusia nic nove ucit -> nepouzivaju mozog.
Co na tom ze je OS zastaraly, nepodporuje nove technologie a casom kvoli zastaranosti bude s nim viac problemov ako osohu - pekne to vidno pri XPckach, este donedavna kopa uzivatelov vrestala jak paviani, ked museli prejst na sedmicky. A teraz? Zistili co je to zac a cusia.
Takze ziadne take ze "ja som zvyknuty"....po tyzdni si navyknes na novy OS a bude klud. Kazdy to spravi, skor ci neskor, rad ci nerad. Svet a zivot cloveka vzdy donuti sa prisposobit. Preto je zbytocne vobec pisat o tom ze dakto je na daco zvyknuty.