Zdravím. Rozhodol som sa pre kúpu tabletu a potreboval by som poradiť lebo som v tejto oblasti dosť lama

Som študent výšky a pred pár týždňami mi začal odchádzať noťas tak som ho strelil a rozhodol som sa pre kombináciu desktop + tablet. Desktop som si vyskladal a chcem si ho umiestniť na intrák. Teraz sa rozhodujem pre tablet, ktorý by som mal na čekovanie filmov, sem tam hudbička vo vlaku a hlavne doma na net, pozeranie/ tvorba office dokumentov... skrátka namiesto noťasu. Bol by som rád keby podporoval pamäťovky (kvôli foťáku) a OTG lebo USBčka sú u mňa dosť v kurze

Hry nehrávam takže možno by mi na toto stačil aj nejaký z tých lacnejších ale rozpočet mám tak do resp. okolo 300€ko. Chcem aby mi to šlapalo svižne, malo v pohodke výdrž baterky, bolo kvalitnejšie spracované a aby to aj nejakú dobu so mnou prežilo

Už som si tu čítal pár príspevkov v nákupnej poradni a TOP mi pripadá Nexus 7. Zamýšľal som sa aj nad iPadom mini len od toho ma brácho odrádza lebo sa tam platí len za značku... Našiel som aj niečo od Lenova čo by spĺňalo v podstate všetko za dosť dobrú cenu:
http://www.alza.sk/lenovo-ideatab-a3000-3g-bily-d471152.htmTak ak by ste mi niekto vedeli hodiť nejaké postrehy bol by som rád. To Lenovo sa mi zatiaľ pozdáva len nieje k nemu zatiaľ moc recenzií a nerád by som kúpil prvý tablet hneď špatný