Nazdar ludia, chcel by som sa informovat ohladne tabletov. Planujem v najblizsej dobe nakup tabletu a celkovo ma zaujal Galaxy Nexus 7
http://www.alza.sk/google-nexus-7-16gb- ... 345260.htm
Je to podla vas dobra volba? Pre mna je obrovske + hlavne cena, lebo si myslim, ze je super na ten vykon, co tam je a aj celkovo 7" tablet - to je taka prijemna zalezitost si myslim. Chcem to ako nahradu pc, ale z hladiska toho, ze nebudem zapinat pc preto, aby som čital maily, pisal na skype, pozeral filmy a pod. Proste čisto na to, že keď dojdem domov a nebude sa mi chciet zapinať silnu mašinu, tak si pustim tablet, na ktorom si v pohode prečitam čo je nove pri slušnej veľkosti obrazovky a pod.
Chcem to viacmenej na net, youtube, facebook, skype, mp3, filmy a hry pre android, napr. typ hier podobne crash bandicoot a pod....
Rozmyslal som este nad Ipad2 16GB white, čo je viac ako o 100 EUR drahsie, ale neviem ešte. Nemam problem si za kvalitu priplatiť, ale očakavam od toho, že mi to nebude mrznuť, keď budem chciet mat paralelne pusteny skype, operu, hudbu a pod.
Doteraz som mal netbook 10", ale vzhľadom na to, že to bol len intel atom a gigova ramka, čakal som od toho trochu iny vykon, aj ked som tam mal xp a baterka už tiež nebolo bohvie čo po pol roku používania.
Pozeral som ešte aj rôzne tablety typu Asus transformer, galaxy tab a pod. ale neviem, tie ma nejak moc nelakaju, zaujal ma ten nexus 7, ktory ochvilku dovezu do alzy a asi si ho objednam.
Co na to poviete? Taky moj strop je cca 400 € max