to kwaso: Prepac ak som ta urazil ale osobne pre mna je to trocha "trhle" furt pisat tie iste veci dookola

neviem ako ostatnym ale mne sa to nechce ked to uz raz bolo napisane tak preco by som(sme) mali 5x pisat znova? Viem ze hladat je troska narocne medzi prispevkami ale clovek nemoze byt lenivy

Proste musis presnorit aj ty vsetko co sa da vlasne su to tvoje peniaze takze nemozes sa len spoliehat na ostatnych. My ta mozeme len nasmerovat ale nie povedat ti ze kup tamto hento.
BTW: na inych forach by to bol LOCK by si sa cudoval aky su tam haklivy moderatoti na duplikovane temy....
PS: mne osobne robi uz problem vyznat sa v temach lebo je ich tu tolko podobych ze uz musim citat spatne ze co som tam pisal a o co konkretne uzivatelovi ide
Citácia:
to dodo_mt:
Ano dodo pozeral..aj som videl ale akosi sa tam nezobrazovali veci ake by som chcel ja.co by vyhovovali mojim poziadavkaam..
Neviem ako myslis poziadavky? Ale naprikad ked si kuknes ceny NB tak za 42000sk nekupis NB podla tvojich poziadaviek(mozno Dell ako ScorpionSX pisal)
Takze ak si dobre pamatam idealna pre teba by bola Toshiba A200-1M8 alebo Asus F3Ka ak si dobre pamatam(pisem z hlavy) a z tvojich 42000sk este usetris cca 5-6 tisic. Alebo ak chces super vykon tak MSI aleo VBI ale o tomtom sa uz nejdem rozpisovat lebo toho tu je fakt vela....
dodo