kudzo - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 1 [ Vyhľadávanie našlo 11 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: PHP, ASP   Téma: nefunkcna podmienka else


Odpovede: 2
Zobrazenia: 280


ak stranka nejestvuje ma sa vykonat else. miesto toho vypisuje chybovu hlasku

Warning: include(9999.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in ......


if(file_exists(intval("./".$_GET['id']).".php" ))
include intva...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: nahrada textu v premennej


Odpovede: 3
Zobrazenia: 232


vdaka fcia strip_tags pomohla - presne ako som potreboval

 Fórum: PHP, ASP   Téma: nahrada textu v premennej


Odpovede: 3
Zobrazenia: 232


existuje fcia, ktora nahradi text v premennej od urciteho mnov zvoleneho znaku po urceny znak?

napr.


$a = "Peter ide do <a href='url' ............. > odkaz </a> &nbsp; text text <em> text </em>";



chcem z premennej ktorych mam vela a su rozne vsetko co je medzi <> nahrad...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: vyber prvkov - POLIA


Odpovede: 5
Zobrazenia: 334


este raz dik za ten prikaz select, formulare osetrene mam a tuto chybovu hlasku som riesil jednoducho @ a vsetko bezi tak a ko ma..

 Fórum: PHP, ASP   Téma: vyber prvkov - POLIA


Odpovede: 5
Zobrazenia: 334


vdaka, ten vyber viac ako jedneho prvku polia funguje.. problem iba je, ze to neviem osetrit proti tomu, ak nie je nic vybrate.. hlasi chybu prave v tom riadku $selected = (in_array($pole[$j]['p_bibtex_id'], $_POST['search_bibtex'])) ? " selected='selected'" : "";...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: vyber prvkov - POLIA


Odpovede: 5
Zobrazenia: 334


ahoj.
zo selektu ktory naplnam z databazy vyberam jeden prvok. selekt je vsak multiple lebo potrebujem vyberat a dalej spracovavat aj viac ako jeden option zo selektu. $query = "SELECT DISTINCT * FROM publication_bibtex ORDER BY p_bibtex_sk";
$pole = array_query($query);
$text...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: XSL count na zaklade podmienky


Odpovede: 0
Zobrazenia: 241


XML - XSL count
potrebovala by som poradit: neviete nahodou ako spocitat hodnoty v otherwise? Mam datumy narodenia ludi a dnesny datum. Ich rozdiel porovnavam ci je vacsi ako pocet dni 18 rocneho. Ak je vacsi vypise, ze je dospely ak nie - prida hodnotu 1. a tie hodnoty 1 by som potrebovala spocita...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Skodlivy kod vkladany do stranok


Odpovede: 4
Zobrazenia: 444


Zdravim vsetkych, mam dost Vazny problem so strankami. Tie su tvorene tak, ze priblizne 95% vsetkych stranok volam do indexu.php z databazy prikazom
<?php
if(file_exists(intval("./".$_GET['id']).".php" ))
include intval($_GET['id']).".php&qu...

 Fórum: Databázy   Téma: Vypis obsahu z databazy - pole text


Odpovede: 5
Zobrazenia: 892


ako to mam pouzit??? ked hoc co dam do <?php ?> nie je citane ako php kod...lebo je to tahane z databazoveho pola typu text.

 Fórum: Databázy   Téma: Vypis obsahu z databazy - pole text


Odpovede: 5
Zobrazenia: 892


Potrebujem tam hodit php

Kód:
<?php
include("funkcie.php");
tabulka();
?>


... ako by to islo pomocov eval z databazy?

 Fórum: Databázy   Téma: Vypis obsahu z databazy - pole text


Odpovede: 5
Zobrazenia: 892


Na stranke vyuzivam pre zobrazenie obsahu nacitanie z databazy. Vsetko funguje OK, cita v pohode HTML kod a formatuje obsah. Moj problem vsak je, ze obcas - teda dost casto by som chcel pouzit PHP a ked vlozim kod obsahu s PHP do databazoveho pola typu text tak PHP kod mi nenacita a po zobrazeni zdr...
Stránka: 1 z 1 [ Vyhľadávanie našlo 11 výsledkov ]




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF