Ktorú zvukovú kartu?Čus, potrebujem zvukovú kartu určenú na hry (takže priestorový zvuk), bude k virtuálnym 7.1 slúchadlám SteelSeries Siberia V2. Cenový strop je okolo 100€. Momentálne sa rozhodujem medzi ASUS Xonar DX/XD a Creative SOUND BLASTER X-Fi Titanium Fatal1ty Pro. Vedeli by ste nejak pomôcť? Vôbec sa neviem rozhodnúť. Inak, ak máte nejaký iný návrh, budem rád. Dík. naco si potom kupoval zbytocne tie siberie so zvukovkou? a tiez pochybujem ze to tymto sluchadlam nejako vyrazne pomoze a spoznas rozdiel, co je zle na tej zvukovke co bola k nim? ale ak velmi chces tak ber DX/XD Kupoval, lebo som mysel, že im pomôže, ale absolútne nepočujem rozdiel keď tam je alebo nie je. Integrovaná mi tiež nestačí, rozdiel týchto slúchadiel je oproti mojím predošlím G330 tiež minimálny, takže zrejme je to zvukovou kartou. tak potom jedine skusit ten xonar... tam sa ten rozdiel prejavi ak tie siberie maju na viac Práve som čítal veľkú rezenziu Xonarov a táto vyšla na hry najlepšie, tak asi pôjdem do nej. Len nikde neviem nájsť porovnanie s tou SB X-Fi Fatal1ty Pro, nevieš o niečom? no konkretne tieto dve nie su asi porovnane nikde, ale vseobecne by som bral radsej xonar ako cokolvek od creative ...
Ktorú zvukovú kartu? |