Kontrolka chladiacje kvapalinyuz cca 2 tyzdne mi vzdy pri studenom starte mi zacne blikat po cca 10 sekundach po nastartovani kontrolka chladiacej kvapaliny (plus 3x pipne), pritom hladina je cca 0.5 cm nad MAX, auto jazdi normalne, teplomer funguje a ukazuje presne stred, nic sa neprehrieva - cize inak vsetko v normalepri teplom starte kontrolka ani nepipne a vsetko je bv poriadku, takze de facto by fungovat mala... kde moze byt problem? snimac nema rad zimu? viac sa dozvies v servisnom manuali tvojho tajneho auta p.s. mne sa podobne veci deju so snimacom zadnych dveri nalavo - pri studenom starte, kym sa auto kus neohreje, to pri prudsich zakrutach pipa, ze dvere su otvorene. Aj ked sa ich nik nedotkol. vesteckou gulou som vyvestil, ze je nieco pokazene, mal by si to dat opravit.ked snimac blbne, treba ho vymenit, inak ti raz nezapipa, ked bude treba. Problem moze byt aj v kabelazi alebo konektore, snimacom by som ale urcite zacal..Dacia tak upozornuje na prudke zakruty, aby si nesiel za hranu.. Mám škodu fábiu 1.4. Predtým som mal 1.2 HTP a na oboch sa mi toto cez zimu dialo. Obe 2006 r.v. ...
Kontrolka chladiacje kvapaliny |