Ma 160GB disk a len ho zle rozdelil, cez acronis to dokaze prerozdelit nanovo a priamo v systeme a o data pri tom nepride (len musi uvolnit tolko GB na D, kolko chce pridat do C, pravdaze pri tomto odporucam zalohovat data)
_________________ "To, čemu jsme zvykli říkat hospodářská krize, je jiné jméno pro mravní bídu." Tomáš Baťa
Keďže je to úplne nová inštalácia, nemám dáta, o ktoré by som mohol prísť. Problém je len ten, že na C je tak málo, že aj keď dávam Acronis inštalovať do D, inštalácia sa nedokončí, lebo program sa rozbaľuje do Cčka. Viem s tým niečo urobiť?
_________________ AMD Athlon 64 3000+
1024 MB DDR
ATI RADEON 9800 PRO 128 MB
160 GB HDD
Vycisti C particiu, trebars aj tak, ako bolo povedane - odinstalovanim aktualizacii, potom nainstaluj acronis, prerozdel particiu tak, aby si mal dost miesta na C a potom nainstaluj opat vsetky aktualizacie.
Alebo ak je to uplne nova instalacia a nechce sa ti s tym babrat, tak preinstaluj system a aj vtedy mozes prerozdelit particie.
Ako uz uznas za vhodne...
_________________ "To, čemu jsme zvykli říkat hospodářská krize, je jiné jméno pro mravní bídu." Tomáš Baťa
Hm, tak to je zaujímavé - snažil som sa ich aktualizácie odinštalovať cez ovládací panel, avšak tam mi len vypísalo, že sú už pravdepodobne odstránené a či ich chcem ostrániť zo zoznamu. Tak som to urobil, ale nič sa nezmenilo, stále mi XP zaberá 7GB.
_________________ AMD Athlon 64 3000+
1024 MB DDR
ATI RADEON 9800 PRO 128 MB
160 GB HDD