[ Príspevkov: 7 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
kniha navstev, pokazene vkladanie prispevkov

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24

nazdar,
mam mensi problem... mal som stranku v adresary uz na exitujucom webe, ale potom som premiestnil cely obsah adresaru na individualnu domenu... no ale na novej domene mi prestala "fungovat" kniha navstev, vzdy iba odosle datum... cim to moze byt? ked som ziadne zemny v kode nerobil? iba som zmenil adresu presmerovania


Offline

Užívateľ
Užívateľ
kniha navstev, pokazene vkladanie prispevkov

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1

to si nam tedi nopomohol. moze to byt ze hosting nepodporuje php. chybne cesty k scriptom alebo suboru na ukladanie. teraz mozme len hadat. skus postnut script


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
kniha navstev, pokazene vkladanie prispevkov

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
Napísal autor témyOffline : 04.12.2007 19:17 | kniha navstev, pokazene vkladanie prispevkov

no php urcite podporuje kedze je to na servery php5.sk :)
a cesty musia byt tiez dobre, ale ved tu je script odosielaceho suboru
Kód:
<?

$meno = HTMLSpecialChars($meno);
$email = HTMLSpecialChars($email);
$web = HTMLSpecialChars($web);


$meno = "<table><tr><td>$meno</td></tr>";
$email = "<tr><td><A HREF=mailto:$email>$email</A></td></tr>";
   if ($web!="" && $web!="http://"):
$www = "<tr><td><A HREF=\"$web\">$web</A></td></tr>";
   endif;
$cas = "<tr><td>" . Date("j. " . "m. " . "Y,  " . "H:i:s") . "</td></tr>";

$sprava = SubStr($sprava, 0, 1500);            
$sprava = Trim($sprava);                  
$sprava = HTMLSpecialChars($sprava);         
$sprava = Str_Replace("\n"," <BR> ", $sprava);   

$znak = 66;      
$slovo = Split("[[:blank:]]+", $sprava);      
   for($y=0;$y<Count($slovo);$y++):
      $slovo[$y] = Trim($slovo[$y]);         
      if (Strlen($slovo[$y])<=$znak):         
         if (EregI("^(www\..+\..{2,3})$", $slovo[$y])):      
            $odkaz = EregI_Replace("^(www\..+\..{2,3})$", "<a href=http://\\1>\\1</a> ", $slovo[$y]);
         elseif (EregI("^(http://.+\..{2,3})$", $slovo[$y])):
            $odkaz = EregI_Replace("^(http://.+\..{2,3})$", "<a href=\\1>\\1</a> ", $slovo[$y]);
         else:
            $odkaz = $slovo[$y] . " ";                  
         endif;
         $celok .= $odkaz;               
      else:
         $delit = Ceil(StrLen($slovo[$y])/$znak);   
         for($z=0;$z<$delit;$z++):
         $cast = Substr($slovo[$y], $z*$znak, $znak);
         $celok .= $cast . " - ";               
         endfor;
      endif;
   endfor;


$sprava = Str_Replace("&lt;b&gt;", "<b>", $celok);
$sprava = Str_Replace("&lt;/b&gt;", "</b>", $sprava);

$sprava = Str_Replace("&lt;i&gt;", "<i>", $sprava);
$sprava = Str_Replace("&lt;/i&gt;", "</i>", $sprava);

$sprava = Str_Replace("&lt;u&gt;", "<u>", $sprava);
$sprava = Str_Replace("&lt;/u&gt;", "</u>", $sprava);

$sprava = "<tr><td><br>$sprava</td></tr></table><div id=hr></div>\n";

$write = StripSlashes($meno . $email . $www . $cas . $sprava);         

if (File_Exists ("book.dat")):                                 
   $fp = FOpen ("book.dat", "r");                              
   $data = FRead ($fp, FileSize("book.dat"));                     
   FClose($fp);                                          
endif;
   $fp = FOpen ("book.dat", "w");                              
   FWrite ($fp, $write.$data);                                 
   FClose ($fp);                                          
?>
<html><head>
<META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="0; URL=http://emer.php5.sk/index.php?stranka=kniha">
</head></html>

formular hadam nemusim davat


Offline

Užívateľ
Užívateľ
kniha navstev, pokazene vkladanie prispevkov

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6

co ti hovori php5? zeby novy styl preco by ho asi robili? hm .. zeby nejake chyby v tych predchadzajucich.
mohol si dat aj ten formular aspon by som na isto vedel ze to mas z toho:
register_globals_on. ale radsej pouzi $_POST['meno'] atakdalej
zvykni <? pisat uz ako <?php


_________________
getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
Offline

Užívateľ
Užívateľ
kniha navstev, pokazene vkladanie prispevkov

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1

tak chyba je v tom ze v novych verziach je moznost register_globals v php.ini defaultne vypnuta a preto premenna z formulara ak mas napr <input name="meno" type = "text"> tak premenna v spracovacom formulari nebude $meno ale $_POST['meno'].


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
kniha navstev, pokazene vkladanie prispevkov

Registrovaný: 01.01.06
Prihlásený: 23.12.16
Príspevky: 366
Témy: 47 | 47
Bydlisko: TT

Ja som tam mal tiez kedysi hosting a oni maju REGISTER GLOBALS OFF, t.j. ze musis vsetko davat ako $_POST['premenna'] rsp $_GET['premenna'] {podla metody} . Presne tak ako hovori juho.


_________________
He who laughs last has not yet heard the bad news.
-- Bertolt Brecht

medicine student
Offline

Užívateľ
Užívateľ
kniha navstev, pokazene vkladanie prispevkov

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
Napísal autor témyOffline : 04.12.2007 21:35 | kniha navstev, pokazene vkladanie prispevkov

Diky moc :) už to fachčí :)


_________________
Sorry za prelkepy
 [ Príspevkov: 7 ] 


kniha navstev, pokazene vkladanie prispevkov



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kniha Návštev

v HTML, XHTML, XML, CSS

1

163

06.03.2013 20:32

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kniha návštev

v PHP, ASP

5

453

07.02.2008 16:21

pedro91

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kniha navstev - zobrazovanie komentarov

v PHP, ASP

6

406

23.12.2016 0:22

Miso122

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kniha navstev - odosiela data aj pri refreshi + zabezpecenie

v PHP, ASP

17

1460

10.01.2010 17:05

DeeJay3

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

P/V: Kniha AdobePhotoshopCS - Kniha Plna Triku

v Predám

4

289

30.04.2013 8:19

pajros

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zobrazovanie návštev

v Redakčné systémy

0

334

20.08.2007 16:06

dodi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pocitadlo navstev

v Redakčné systémy

1

1457

04.04.2007 13:19

bruno.b

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pocitanie navstev

v JavaScript, VBScript, Ajax

4

767

29.03.2007 18:20

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Počítadlo návštev

v HTML, XHTML, XML, CSS

5

1192

03.01.2008 17:46

qacer

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Validita počitadla navštev

v HTML, XHTML, XML, CSS

17

847

28.10.2010 20:04

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zabezpečenie knihy navstev

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PHP, ASP

53

1739

13.06.2008 20:47

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zistenie fake navstev

v Ostatné

10

439

24.12.2008 21:00

exoomer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vkladanie scriptu

v JavaScript, VBScript, Ajax

0

938

26.02.2008 16:15

nestorko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vkladanie obrazkov

v PHP, ASP

8

1139

10.07.2006 9:17

wlacho

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vkladanie obrazkov

v PHP, ASP

5

357

18.09.2011 17:31

1daemon1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nástroj / analytika - nahrávanie videí z návštev používateľov na webe

v Kôš

0

43

19.01.2017 17:26

eshopper



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF