[ Príspevkov: 18 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Kniha navstev - odosiela data aj pri refreshi + zabezpecenie

Registrovaný: 28.02.09
Prihlásený: 16.12.15
Príspevky: 241
Témy: 56 | 56

cafte mohol by mi z vas niekto pomoct?
neviem preco ale odosiela to aj pri refreshi aj ked myslim ze hore sa porovnavaju polia..neni to tak?..kde to treba opravit a osetrit proti nevyplneniu inputu ? za odpoved diks
Kód:
<table>
<tr>
<td valign="top">
<form name="kniha" action="kniha_navstev.php" id="formular" method="post">
<b>Meno:</b><br />
<input name="meno" size="40"><br />
<br />
<b>Správa:</b><br />
<textarea name="sprava" rows="5" cols="40" wrap="soft"></textarea><br><br>
<script language="Javascript" type="text/javascript">
            <!--
            function add(data)
            {
                  document.getElementById('formular').sprava.value =
                  document.getElementById('formular').sprava.value + data + "";
            }
            //-->
            </script>
<a href="javascript:add('2D')"><img src="smilikovia/20.png" border="0" alt="2D"></a>       
<a href="javascript:add('2P')"><img src="smilikovia/21.png" border="0" alt="2P"></a>
<a href="javascript:add('2frajer')"><img src="smilikovia/22.png" border="0" alt="2frajer"></a>
<a href="javascript:add('2zmurk')"><img src="smilikovia/23.png" border="0" alt="2zmurk"></a>
<a href="javascript:add('2smejo')"><img src="smilikovia/24.png" border="0" alt="2smejo"></a>
<a href="javascript:add('2nic')"><img src="smilikovia/25.png" border="0" alt="2nic"></a>
<a href="javascript:add('2ooops')"><img src="smilikovia/26.png" border="0" alt="2ooops"></a>
<a href="javascript:add('2fnuk')"><img src="smilikovia/27.png" border="0" alt="2fnuk"></a>
<a href="javascript:add('2heh')"><img src="smilikovia/28.png" border="0" alt="2heh"></a>
<a href="javascript:add('2placko')"><img src="smilikovia/29.png" border="0" alt="2placko"></a>
<a href="javascript:add('2ta...')"><img src="smilikovia/30.png" border="0" alt="2ta..."></a>
<a href="javascript:add('2diablik')"><img src="smilikovia/31.png" border="0" alt="2diablik"></a>
<a href="javascript:add('2cmuuk')"><img src="smilikovia/32.png" border="0" alt="2cmuuk"></a>
<br>
<font size="1" face="verdana" color="gray">- smilikov vybrať klikom </font><br>
        <input type="submit" name="submit" value="Odoslat" width="50" >
      <input type="reset" value="Obnovit polia" />
        <br>
      <font size="1" face="verdana" color="gray">- vulgárne alebo neformálne príspevky budu zmazané</font>   
</form>
</td>
<td valign="top" style="padding-left: 30px;">
<?php
function generateURL(){ //Nasledujuca funkcia sluzi na zmenu, pridanie ci vymazanie
// parametrov a ich hodnot nachadzajucih sa v aktualnej URL adrese. Umoznuje zmenit
// viacero parov (parameter-hodnota) naraz. Ak sa funkcii nepreda ziadny parameter,
//vracia sa vsetko od nazvu aktualne spracovavaneho skriptu vratane.
   $GET = $_GET;
   $QUERY_STRING = '';
   $SCRIPT_NAME = substr(strrchr($_SERVER["SCRIPT_NAME"],"/"),1); //substr-pracuje s podretazcami,vyhladava v retazcoch
                                                                  //strrchr-najde posledny vyskyt znaku v retazci
   
   $num_args = func_num_args(); //func_num_args - vracia pocet argumentov aby zlozil funkciu
   if($num_args>0 && $num_args%2==0) {
      $args = func_get_args();  //func_get_args - vrati pole obsahujuce zoznam argumentov
       
      foreach($args as $index => $paramName) { //foreach-prvy riadok prechadzanie prvkov pola
                                              //druhy riadok prikaz ktory sa prevedie pre kazdy prvok pola
         $paramName = trim($paramName);
         
         if($index%2==0 && !empty($paramName)) {
            $paramValue = trim($args[$index+1]);
             
            if(array_key_exists($paramName, $GET) && empty($paramValue)) { //array_key_exists-kontrola ci dany kluc existuje v poli
               unset($GET[$paramName]);    //unset - mazanie
            } elseif(!empty($paramValue)) {
               $GET[$paramName] = $paramValue;
            }
         }
      }
   }
   
   foreach($GET as $param => $value) {
      $QUERY_STRING .= $param."=".$value."&amp;";
   }
   
   return $SCRIPT_NAME.((empty($QUERY_STRING)) ? '' : "?".substr($QUERY_STRING,0,-5));
}
//Nasledujuca funkcia vytvara odkazy na jednotlive stranky s tym, ze je mozne obmedzit, kolko cisiel stranok sa zobrazi. Tato hodnota sa uvadza ako
//nepovinny 3. parameter funkcie, pricom default hodnota je 15. Tzn. ak bude stranok 40, vzdy sa zobrazi len 15 cisiel, ktore sa budu postupne menit posuvanim sa v zozname stranok.
//$numRows urcuje celkovy pocet zaznamov (clankov, vysledkov vyhladavania, ...) a $rowsPerPage predstavuje pocet zaznamov zobrazenych na jednej stranke.
function pagination($numRows, $rowsPerPage, $maxPages=15)
{
   global $page, $numPages;

   $ret = "";

    if($numPages>0) {
      if(!isset($page)) {
         $page = 1;        //cislo aktivnej stranky (default=1)
      }
      $from = 1;        //cislo stranky, od ktoreho sa zacina strankovanie
      $to = $numPages;    //cislo stranky, kde strankovanie konci
      $padd_a = ceil($maxPages/2);  //pre pozicovanie cisla aktivnej stranky v strankovani
      $padd_b = floor($maxPages/2); //pre pozicovanie cisla aktivnej stranky v strankovani
       
      //vypocitanie prveho a posledneho cisla stranky v strankovani (pre potreby for cyklu)
      if($page >= $maxPages) {
         $from = $page - $maxPages + $padd_a;
         $to = $from + $maxPages - 1;
         
         if($page == $numPages || $page + $padd_b >= $numPages) {
            $to = $numPages;
            $from = $to - $maxPages + 1;
         }
      }
       
      //odkaz na prvu stranku
      $ret .= (($page > 1) ? '<a href="'.generateURL(PAGEVAR,1).'">&lt;&lt;</a>' : '&lt;&lt;').'&nbsp;&nbsp;';
       
      //odkaz na predoslu stranku
      $ret .= (($page > 1) ? '<a href="'.generateURL(PAGEVAR,$page-1).'">&lt;</a>' : '&lt;').'&nbsp;&nbsp;';
       
      //strankovanie
      for($i = $from; $i <= $to; $i++) {
         if(--$maxPages >= 0) {
            if($page == $i) {
                 $ret .= $i;    //aktivna stranka
            } else {
                 $ret .= '<a href="'.generateURL(PAGEVAR,$i).'">'.$i.'</a>'; //ostatne stranky
            }
            $ret .= DELIMITER;
         } else {
            break;
         }
      }
       
      //odstranenie oddelovaca za poslednou strankou
      $ret = substr($ret,0,-strlen(DELIMITER)).'&nbsp;';
       
      //odkaz na nasledujucu stranku
      $ret .= (($page < $numPages) ? '&nbsp;<a href="'.generateURL(PAGEVAR,$page+1).'">&gt;</a>' : '&gt;').'&nbsp;&nbsp;';
       
      //odkaz na poslednu stranku
      $ret .= (($page < $numPages) ? '<a href="'.generateURL(PAGEVAR,$numPages).'">&gt;&gt;</a>' : '&gt;&gt;');
       
      return $ret;
   }
   
   return false;
}

$db_spojenie = mysql_connect("server", "meno", "heslo");
mysql_select_db("databaza");


define("PAGEVAR", "page");    //nazov parametra v GET, kde sa uchovava cislo stranky
define("DELIMITER", " | ");   //oddelovac cisiel stranok
   
$page = 1;        //cislo aktivnej stranky (default=1)

$rowsPerPage = 5;
$maxPages = 9;

$res = mysql_fetch_assoc(mysql_query("SELECT count(*) as pocet FROM kniha_navstev"));
$numRows = $res['pocet'];

$numPages = ceil($numRows/$rowsPerPage);     //pocet stranok v strankovani

if(!empty($_GET[PAGEVAR]) && $_GET[PAGEVAR]>0 && intval($_GET[PAGEVAR])<=$numPages) {
   $page = $_GET[PAGEVAR];
}

$offset = ($page - 1) * $rowsPerPage;

$sql = "SELECT * FROM kniha_navstev ORDER BY datum DESC LIMIT $offset,$rowsPerPage";
$res = mysql_query($sql);
if($res!==false) {
   while ($riadok = mysql_fetch_assoc($res))
{
  echo '<table border="0" width="500px"><tr><td><font color="#9B3042">',$riadok['meno'],'</td><td align="right">',$riadok['datum'],'</td></tr>';
  echo '<tr><td colspan="2">',$riadok['zapis'],'</td></tr>';
  echo '<tr><td colspan="2"><center>. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .</center></td></tr></table>';
}
}
echo "<center>";
echo pagination($numRows, $rowsPerPage, $maxPages);
echo "</center>";

// správne nastavenie slovenčiny.
$objekt_vysledku = mysql_query("SET NAMES 'cp1250'", $db_spojenie);
if (!$objekt_vysledku)
{
  echo 'Poslání SQL příkazu se nepodařilo, sorry';
  echo '<br />';
  echo 'Popis chyby: ', mysql_error($db_spojenie);
  exit();
}


// -- vlož nový zápis, ak bol odoslaný formulárom --

// test, ci prisli data z formulara.
if (isset($_POST['sprava']))
{
  // vytvorenie SQL príkazu typu INSERT.
  $sql_prikaz =
    "INSERT INTO kniha_navstev(datum,meno,zapis) "
    ."VALUES(NOW(),'"
    .mysql_real_escape_string($_POST['meno'],$db_spojenie)
    ."','"
    .mysql_real_escape_string($_POST['sprava'],$db_spojenie)
    ."')"
    ;

  // zaslánie SQL príkazu do databázy.
  $objekt_vysledku = mysql_query( $sql_prikaz,$db_spojenie);
 
  if (!$objekt_vysledku)
  {
    echo 'Poslanie SQL príkazu sa nepodarilo, sorry';
    echo '<br />';
    echo 'Popis chyby: ', mysql_error($db_spojenie);
    exit();
  }
}
?>
</td>
</tr>
</table>

| Nazov temy je nepresny, nabuduce skus vymysliet lepsi. Ďuri


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Kniha navstev - odosiela data aj pri refreshi + zabezpecenie

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno

Co sa tyka odosielania aj pri refreshi, mozes to zabezpecit tymto, daj to na uplny zaciatok skriptu:
Kód:
<?php
if (!empty($_POST)) { header('Location: nazovsuboru.php'); }
?>
Pytas sa, kde to treba zabezpecit, no to snad vies ty, nie? Ako mame vediet, ktore polia su povinne a ktore nie? Co chces spravit?


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Kniha navstev - odosiela data aj pri refreshi + zabezpecenie

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32

na zaciatok urcite nie, lebo mu to presmeruje vzdy, ked budu odoslane nejake data z formularu... treba to dat za uspesne vlozenie dat do db + kontrolu POST si presun na zaciatok skriptu, aby si mohol bez problemov pouzit header()...


Naposledy upravil stenley dňa 10.01.2010 13:57, celkovo upravené 1

_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Kniha navstev - odosiela data aj pri refreshi + zabezpecenie

Registrovaný: 28.02.09
Prihlásený: 16.12.15
Príspevky: 241
Témy: 56 | 56

Citácia:
kde to treba opravit a osetrit proti nevyplneniu inputu ?

myslel som to tak aby mi vyhodilo upozornenie ze polia musia byt vypisane...ked dam na zaciatok
Kód:
if($meno=="" || $sprava==""){
echo "<div id='upozornenie'><font color='red' size='2' face='verdana'>!!Zadaj svoje meno a vypíš správu!!</font></div>";}
else{
tak mi to nezobrazi prispevky chcem aby to zobrazilo aj prispevky ale aby neposlalo spravu z nevypisanymi obidvoma inputmi


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Kniha navstev - odosiela data aj pri refreshi + zabezpecenie

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno

stenley
Nie, pretoze Location hlavicka presmeruje az vtedy, ked sa natiahne cela stranka. Za uspesnym vlozenim mu to uz bude prd platne, lebo tam uz nejake veci vypisuje. Moja rada by mala fungovat.
DeeJay3
Tak daj to tam, kde sa INSERTuju data do DB, v pripade ze premenne su prazdne, nech neuklada. Premenne $meno a $sprava si odkial vycaroval?


Naposledy upravil Ďuri dňa 10.01.2010 14:00, celkovo upravené 1

Offline

Užívateľ
Užívateľ
Kniha navstev - odosiela data aj pri refreshi + zabezpecenie

Registrovaný: 28.02.09
Prihlásený: 16.12.15
Príspevky: 241
Témy: 56 | 56

Ďuri píše:
Co sa tyka odosielania aj pri refreshi, mozes to zabezpecit tymto, daj to na uplny zaciatok skriptu:
Kód:
<?php
if (!empty($_POST)) { header('Location: nazovsuboru.php'); }
?>
Pytas sa, kde to treba zabezpecit, no to snad vies ty, nie? Ako mame vediet, ktore polia su povinne a ktore nie? Co chces spravit?

stenley píše:
na zaciatok urcite nie, lebo mu to presmeruje vzdy, ked budu odoslane nejake data z formularu... treba to dat za uspesne vlozenie dat do db + kontrolu POST si presun na zaciatok skriptu, aby si mohol bez problemov pouzit header()...


Dakujem vam obom vlozim som to co si napisal duri a tam kde to napisal stenley krasne dakujem pekne a kde esetrit to co som pisal pred chvilou??

edit:ved s formulara nie?

oprava: ked som to dal tam kde povedal stenley vypisalo chybu ze sa neda zmenit header


Ďuri mal pravdu....DIIIK...


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Kniha navstev - odosiela data aj pri refreshi + zabezpecenie

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32

Ďuri píše:
stenley
Nie, pretoze Location hlavicka presmeruje az vtedy, ked sa natiahne cela stranka.

heh, ale to nie je celkom pravda - vyskusaj si spustit cyklus s velkym poctom opakovani a uvidis, ze nikdy sa nevykona rovnaky pocet iteracii ;) tj stranka sa presmeruje skor, ako sa cyklus dokonci...

Ďuri píše:
Za uspesnym vlozenim mu to uz bude prd platne, lebo tam uz nejake veci vypisuje. Moja rada by mala fungovat.

preto som mu napisal, aby si to presunul na zaciatok skriptu, a dokonca je to aj praktickejsie a prehladnejsie...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Kniha navstev - odosiela data aj pri refreshi + zabezpecenie

Registrovaný: 28.02.09
Prihlásený: 16.12.15
Príspevky: 241
Témy: 56 | 56

oks posielanie pri refreshi us ide
teras to osetrenie

pozzri na ten script co som postol hore na koniec a pozri kde som vlozil osetrenie
Kód:
// -- vlož nový zápis, ak bol odoslaný formulárom --
$meno = $_POST['sprava'];
$sprava = $_POST['meno'];   
// test, ci prisli data z formulara.
if($meno=="" || $sprava==""){
echo "<div id='upozornenie'><font color='red' size='2' face='verdana'>!!Zadaj svoje meno a vypíš správu!!</font></div>";}
else{
if (isset($_POST['sprava']))
{
   
  // vytvorenie SQL príkazu typu INSERT.
  $sql_prikaz =
    "INSERT INTO kniha_navstev(datum,meno,zapis) "
    ."VALUES(NOW(),'"
    .mysql_real_escape_string($_POST['meno'],$db_spojenie)
    ."','"
    .mysql_real_escape_string($_POST['sprava'],$db_spojenie)
    ."')"
    ;

  // zaslánie SQL príkazu do databázy.
  $objekt_vysledku = mysql_query( $sql_prikaz,$db_spojenie);
  if (!$objekt_vysledku)
  {
    echo 'Poslanie SQL príkazu sa nepodarilo, sorry';
    echo '<br />';
    echo 'Popis chyby: ', mysql_error($db_spojenie);
    exit();
  }
}
}
?>
spravu neposiela ak su input sprava a meno prazdne ale echo vypisuje stale aj ked to je vyplnene


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Kniha navstev - odosiela data aj pri refreshi + zabezpecenie

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32

ty chces vypisovat chybovu hlasku na koniec stranky, aj ked mas formular na zaciatku? trosku odveci :) nakoniec pride na moje slova...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Kniha navstev - odosiela data aj pri refreshi + zabezpecenie

Registrovaný: 28.02.09
Prihlásený: 16.12.15
Príspevky: 241
Témy: 56 | 56

dam to do divu a css-kom si to dam kam chcem??

http://www.oskbudkovce.xf.cz/index.php?obsah=2 hodil som


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Kniha navstev - odosiela data aj pri refreshi + zabezpecenie

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32

pozri si tento principialny kod a nemusis "carovat" s css:
Kód:
<?php
$required = array('meno' => 'Meno', 'sprava' => 'Sprava');

if($_POST) {
   $errMsg = array();
   
   foreach($required as $fieldName => $fieldTitle) {
      if(empty($_POST[$fieldName])) {
         $errMsg[] = 'Je potrebne vyplnit aj polozku '.$fieldTitle;
      }      
   }
   
   if(empty($errMsg)) {
      //INSERT + HEADER
   }
}

//vypis pripadnych chybovych hlasok z $errMsg
//VYPIS FORMULARA A KOMENTOV
?>


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Kniha navstev - odosiela data aj pri refreshi + zabezpecenie

Registrovaný: 28.02.09
Prihlásený: 16.12.15
Príspevky: 241
Témy: 56 | 56

a mosete mi este pomoct ako nahradzovat znaky ktore potrebujem?
akym sposobom by som aj vedel len neviem kam to dat

a spravym cez to aj smilikov

Kód:
$pattern = array( '/:D/', '/:P/');
$replace = array(' <img src="smilikovia/01.gif" border="0"> ', ' <img src="smilikovia/02.gif" border="0">  ',);
$sprava = preg_replace($pattern, $replace, $sprava);


poradteee

//ked uz zverejnujes zdrojovy kod funkcii na inom fore, je dobrym zvykom nevymazavat z nich zmienku o autorovi! (stenley)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Kniha navstev - odosiela data aj pri refreshi + zabezpecenie

Registrovaný: 28.02.09
Prihlásený: 16.12.15
Príspevky: 241
Témy: 56 | 56

o ktorom kode hovoris?...o celej knihe alebo o tomto poslednom?

a hm nic som z kodu nevymazal iba doplnil :) :)
ale ak to robi problem tak kniha je od tominokk a nahradzovanie mi pomohol audiotrack

takto ti to vyhovuje?


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Kniha navstev - odosiela data aj pri refreshi + zabezpecenie

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32

generateURL() a pagination()


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Kniha navstev - odosiela data aj pri refreshi + zabezpecenie

Registrovaný: 28.02.09
Prihlásený: 16.12.15
Príspevky: 241
Témy: 56 | 56

tak srry stenley ale ja som to od teba vazne nebral

pozri sa sem poprosil som spravcu aby mi poslal knihu nic ine som nevymazal....
http://www.infinity.yw.sk/kniha_navstev.php?page=1
takze tak....ak je to tvoje ja som o tom nevedel a nikde to v kode nebolo

//jj, viem o tom, jemu som vtedy tiez pisal, podobne ako teraz tebe... poprosim ta teda o doplnenie chybajucej casti... (stenley)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Kniha navstev - odosiela data aj pri refreshi + zabezpecenie

Registrovaný: 28.02.09
Prihlásený: 16.12.15
Príspevky: 241
Témy: 56 | 56

oki vasne srry nevedel som...ja to vlozim naspet...;-)

a s tym nahradzovanim mi nevies pomoct?


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Kniha navstev - odosiela data aj pri refreshi + zabezpecenie

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32

mozes pouzit preg_replace, co je v tomto pripade asi zbytocne "tazky kaliber", alebo str_replace


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Kniha navstev - odosiela data aj pri refreshi + zabezpecenie

Registrovaný: 28.02.09
Prihlásený: 16.12.15
Príspevky: 241
Témy: 56 | 56

preg_replace funguje len som musel zmenit

Kód:
$meno = $_POST['meno'];
   $sprava = $_POST['sprava'];
   
      $pattern = array(''/:D/', '/:P/', '/:cool/');
      $replace = array( ' <img src="smilikovia/01.gif" border="0"> ', ' <img src="smilikovia/02.gif" border="0"> ', ' <img src="smilikovia/03.gif" border="0"> ',);
      $text = preg_replace($pattern, $replace, $sprava);



a na miesto $_POST[sprava] do celej knihy dat $text.....
dakujem za pomoc vsetko vyriesene

ak tak este mi niekto mose poradit preco mam tu diakritiku zblbnutu ale iba v tej knihe

http://www.oskbudkovce.xf.cz/index.php?obsah=2


 [ Príspevkov: 18 ] 


Kniha navstev - odosiela data aj pri refreshi + zabezpecenie



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zabezpečenie knihy navstev

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PHP, ASP

53

1739

13.06.2008 20:47

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kniha návštev

v PHP, ASP

5

455

07.02.2008 16:21

pedro91

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kniha Návštev

v HTML, XHTML, XML, CSS

1

166

06.03.2013 20:32

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kniha navstev - zobrazovanie komentarov

v PHP, ASP

6

409

23.12.2016 0:22

Miso122

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

kniha navstev, pokazene vkladanie prispevkov

v PHP, ASP

6

644

04.12.2007 21:35

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

P/V: Kniha AdobePhotoshopCS - Kniha Plna Triku

v Predám

4

292

30.04.2013 8:19

pajros

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

php po refreshi

v PHP, ASP

6

243

22.12.2011 10:08

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Odosielanie po refreshi webu

v PHP, ASP

6

215

15.08.2012 10:46

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

odosiela len prvý form

v JavaScript, VBScript, Ajax

0

191

15.09.2011 14:14

Pablo Montero

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

STratene data pri preinstalvani OS Windows

v Operačné systémy Microsoft

3

166

05.02.2012 13:09

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PC odosiela X gb dát .

v Antivíry a antispywary

10

480

18.04.2012 12:46

Macekov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

E-mail odosiela len na @gmail.com

v PHP, ASP

7

2497

04.12.2008 23:04

jtomcik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pomoooc nieco odosiela moje informacie na net

v Antivíry a antispywary

6

193

06.12.2012 19:36

personal compuper

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Telekom pri Easy kartách už internet nespomaľuje, ďalšie dáta spoplatnil

v Novinky

6

369

03.09.2016 22:46

ac.milan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Počítadlo návštev

v HTML, XHTML, XML, CSS

5

1192

03.01.2008 17:46

qacer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pocitadlo navstev

v Redakčné systémy

1

1458

04.04.2007 13:19

bruno.b



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF