Klavesnica na CSGOAhojte,potreboval by som poradiť pri výbere. Dosluhuje mi klávesnica a chcem sa pozrieť po nejakej novej. Bude využitá na hry väčšinu CSGO, cenovo by som to videl na +/- 50€ Máš veľmi zlý rozpočet na klávesnicu.. buď niečo za 25 +- alebo poriadnu za 90+ No to si ma nepotešil. Ale tá klávesnica nemusí byť profi ani žiadne rgb. Inak mám možnosť zobrať Logitech G613 DE layout za cca 60€ Ide o to že za membranovu sa neoplatí dávať viac ako 30e a normálne mechanické začínajú na 90Ak môžeš tu Logitech tak ber, ak si oboznámený s možnými nevýhodami wireless Ako pri tej logitech som si čítal že s wireless tam problém nie je a že má 1ms odozvu. Len moc užívateľských recenzii som k nej nenašiel. Tak neviem čo máš presne na mysli. Doteraz som mal klávesnicu z komba logitech MK520. Teraz som rozmýšľal aj nad atech bloody B2278 ta ma len 8 mechanických tlačidiel. Ako som písal tých 50-60€ nie je problém ale 100 by som za klávesnicu nechcel dávať keďže nie som žiaden profi hráč a global som bol aj s klávesnicou čo som mal doteraz. myslel som nutnost dobijania bateriek / nabijania akumulatora G613 udáva až 18 mesiacov výdrž na dve AA baterky. Aj keby to vydržalo len polovicu, tak nie je problém. ...
Klavesnica na CSGO
|