Pomalicky mi odchadza mys a na klavesnici mam niektore pismenka uz dlhsie zodrane,co mne ale problem nerobi no PC nesluzi len mne,tak si za to casto odnasam kritiku a preto by som pomalicky mal zacat rozmyslat nad neakou nahradou.Najlepsie asi set a nieco obdobne co mam teraz,pretoze som nadmieru spokojny (aj ked asi nemam moc s cim porovnavat).Rozpocet tak okolo/do 100€,max 150€ s tym,ze dam o 50€ viac,ale bude to lepsie/kvalitnejsie... Na Mysi uplne staci 5 tlacidiel,mozno este by som privital na druhy bok,teda pre prstennik neake tlacitko.Klavesnica moze byt uplne bez doplnkovych tlacidiel,teraz ich mam kopec a ziadne nevyuzivam...A pravdaze by bolo idealne,keby to cele bolo bezdrotove.
Asi 3 roky mam problem v CSku (teraz to uz dlhsie nehram) ze sa mi zle scrollovali zbrane,musel som strasne vela krat otocit kolieskom na mysi,aby sa prehodila zbran o jeden slot,zaujimave ze v inej hre som takyto problem nemal. Pouzival som v sete nabijacie baterky,ale problem bol,ze ich nevedel set uplne vybit a tak po cca 3. tyzdnoch mi prestala mys/klavesnica fungovat s tym,ze su baterky vybite,ale na inom pristroji este pekne slapali. No a treti zavazny problem mi nastal dnes v GTA V,ked si chcem zmenit zbran,ktorych je v jednom slote viac,musim opat scrollovat,aby som sa k danej zbrani dostal,no a opat musim niekolko krat pretocit koliesko mysi,aby sa zbran posunula o jednu poziciu a dotoho este pribudol problem,ze otacanie kolieska na mysi prestane hra uplne detekovat a k tomu sa ozve vystrazny/piskavy zvuk z repraku,podobny tomu ako ked ste v starsom wine (trebars aj v hre) stlacili niekolko krat po sebe SHIFT.Ozval sa divny zvuk,hodilo vas to do winu a otvorilo tabulku s nastavenim SHIFTu.Ked scrollujem pri snajperke,alebo ked pozeram cez dalekohlad v hre,sice musim scrollovat ako blazon,ale tu ten zvuk nevyda,tak neviem...Zaujimave je,ze stranky a dokumenty mi pekne scrolluje tak,ako som si v programe nastavil.
Len by ma zaujimalo,ak sa niekto vyzna,ze co to za zvuk je a preco mi ho zacalo vydavat?
_________________ MSI MPG B550 GAMING PLUS;Ryzen 5 5600X & MSI MAG CORELIQUID 360R;GAINWARD 3080 Ti Phoenix 12 GB;Crucial Ballistix 2x16 GB KIT 3600 MHz CL16;SSD: Samsung 980 PRO 2 TB;HDD: WD Red 6TB;Sound Blaster X-fi Titanium HD & Z-5500 Digital na optike;Fractal Design ION+ 860P;Fractal Design Define S2 White;MK710;GIGABYTE M28U & T27D590EW;WIN: 10 |