[ Príspevkov: 22 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.07.06
Prihlásený: 19.02.13
Príspevky: 97
Témy: 20 | 20
NapísalOffline : 12.08.2006 20:00 | kde je chyba????

prosiiim,pomozte....,neviete,kde je chyba???
Warning: copy() has been disabled for security reasons in
toto mi ukazuje,ked chcem kopirovat obrazok na web,moj kod je takyto:
Kód:
if ($_POST['kat']<>'')
{
if (is_uploaded_file($_FILES["subor1"]["tmp_name"]))

mysql_query("INSERT INTO upload VALUES(
'0',
'".$_POST['kat']."',
'ob/".$plus.".jpg',
'".$iip."')");

copy($_FILES["subor1"]["tmp_name"],"ob/".$plus.".jpg");
}


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.07.06
Prihlásený: 19.02.13
Príspevky: 97
Témy: 20 | 20
Napísal autor témyOffline : 12.08.2006 23:06 | kde je chyba????

VLADIS007 píše:
prosiiim,pomozte....,neviete,kde je chyba???
Warning: copy() has been disabled for security reasons in
toto mi ukazuje,ked chcem kopirovat obrazok na web,moj kod je takyto:
Kód:
if ($_POST['kat']<>'')
{
if (is_uploaded_file($_FILES["subor1"]["tmp_name"]))

mysql_query("INSERT INTO upload VALUES(
'0',
'".$_POST['kat']."',
'ob/".$plus.".jpg',
'".$iip."')");

copy($_FILES["subor1"]["tmp_name"],"ob/".$plus.".jpg");
}

ale do databazy mi to vsetko potrebne zapise,len mi nechce skopirovat ten obrazok :cry:


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.07.06
Prihlásený: 19.02.13
Príspevky: 97
Témy: 20 | 20
Napísal autor témyOffline : 17.08.2006 18:21 | kde je chyba????

Halooooo,pomoze mi niekto???!!! alebo vsetci na mna jebete! :jaw:


Offline

Užívateľ
Užívateľ
kde je chyba????

Registrovaný: 05.04.06
Prihlásený: 10.07.17
Príspevky: 3123
Témy: 279 | 279
Bydlisko: Petržalka, ...
NapísalOffline : 17.08.2006 20:02 | kde je chyba????

VLADIS007 píše:
...vsetci na mna jebete! :jaw:


DAJ SI POZOR NA JAZYK


Naposledy upravil ertin dňa 19.08.2006 11:29, celkovo upravené 1

_________________
MB:ASRock Z97 Extreme4/3.1. CPU:Intel i7 4790S, cooled by: Scythe Ninja 3 RAM:Crucial Tactical, 32GB. VGA:Intel 4600. HDD: Samsung EVO 950 PRO 250GB M.2, 2x WD 6TB, Seagate 8TB Monitor: SAMSUNG S34E790C PSU: Enermax Platimax 600W. Audio: Creative P380 (2,1), Book: Lenovo E440, HP ProBook 650 Phone: Sony Xperia Z1 64GB.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
kde je chyba????

Registrovaný: 02.07.06
Prihlásený: 18.08.14
Príspevky: 1696
Témy: 137 | 137
Bydlisko: Slovakia - ...
NapísalOffline : 17.08.2006 20:04 | kde je chyba????

ertin píše:
DAJ SI POZOR NA JAZYK


suhlasim, mozno keby si to nebral tak vazne tak by sa ti nekdo ozval , neskor sa na to kuknem


_________________
Zivot je jednoduchy , staci sa rozhodnut a neobzerat sa spat. Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos.
Offline

Čestný člen
Čestný člen
kde je chyba????

Registrovaný: 22.09.05
Prihlásený: 29.09.13
Príspevky: 953
Témy: 26 | 26
Bydlisko: ČR
NapísalOffline : 17.08.2006 21:01 | kde je chyba????

copy() has been disabled for security reasons asi znamená že nemáš nastavené oprávnění složky nebo kam se to kopíruje (?)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
kde je chyba????

Registrovaný: 01.08.05
Prihlásený: 09.04.07
Príspevky: 195
Témy: 14 | 14
Bydlisko: Zlín (CZ)
NapísalOffline : 17.08.2006 22:10 | kde je chyba????

Jsou dvě možnosti:
1. Buď nemáš správně nastavené oprávnění složky, do které zapisuješ (Musí být povolen zápis pro všechny uživatele)
2. Je možné, že je upload zakázaný z bezpečnostních důvodů poskytovatelem hostingu


_________________
michal.h
Offline

Užívateľ
Užívateľ
kde je chyba????

Registrovaný: 02.07.06
Prihlásený: 18.08.14
Príspevky: 1696
Témy: 137 | 137
Bydlisko: Slovakia - ...
NapísalOffline : 17.08.2006 22:26 | kde je chyba????

skor to prve , este som sa nestretol ze by webhosting zablokovaval upload, ale mozne to je


_________________
Zivot je jednoduchy , staci sa rozhodnut a neobzerat sa spat. Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.07.06
Prihlásený: 19.02.13
Príspevky: 97
Témy: 20 | 20
Napísal autor témyOffline : 18.08.2006 17:23 | kde je chyba????

michal.h píše:
2. Je možné, že je upload zakázaný z bezpečnostních důvodů poskytovatelem hostingu

no...,inak sory-vsetkym,za tie slova,...ale som si nepomohol :oops:
Tie prava som nastavil,tak ako kedysi,ale vtedy mi to este islo,ale teraz to nejde,ja si myslim,ze chyba je v tom,ze to zakazali,neviete preco?? a ako by sa to dalo vyriestit?ale ten script som nemal na tom istom webe,kde je teraz,ale ic.cz zostava :roll:


Offline

Užívateľ
Užívateľ
kde je chyba????

Registrovaný: 02.07.06
Prihlásený: 18.08.14
Príspevky: 1696
Témy: 137 | 137
Bydlisko: Slovakia - ...
NapísalOffline : 18.08.2006 17:32 | kde je chyba????

vytvor si novy free webhost a skus to tam , a uvidis ci je to v pravax


_________________
Zivot je jednoduchy , staci sa rozhodnut a neobzerat sa spat. Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.07.06
Prihlásený: 19.02.13
Príspevky: 97
Témy: 20 | 20
Napísal autor témyOffline : 18.08.2006 17:47 | kde je chyba????

no,...som si vytvoril http://skuska2.unas.cz/index.php ale ani tam to nejde :cry: ,vyskusam tam nastavit prava,inak,toto je kod toho scriptu na http://skuska2.unas.cz/index.php
Kód:
<form method="post" enctype="multipart/form-data" action="index.php">
<input type="file" name="subor1" >
<input type="submit" value="odoslat" ></form>
<?
if (is_uploaded_file($_FILES["subor1"]["tmp_name"]))

copy($_FILES["subor1"]["tmp_name"],"./obr.jpg");

?>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
kde je chyba????

Registrovaný: 02.07.06
Prihlásený: 18.08.14
Príspevky: 1696
Témy: 137 | 137
Bydlisko: Slovakia - ...
NapísalOffline : 18.08.2006 17:57 | kde je chyba????

vidim ze z index.php davas action na index.php , to som este nero0bil tak to skas dat na action2.php a tam vytvor to spracovanie


_________________
Zivot je jednoduchy , staci sa rozhodnut a neobzerat sa spat. Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.07.06
Prihlásený: 19.02.13
Príspevky: 97
Témy: 20 | 20
Napísal autor témyOffline : 18.08.2006 18:31 | kde je chyba????

javo píše:
vidim ze z index.php davas action na index.php , to som este nero0bil tak to skas dat na action2.php a tam vytvor to spracovanie

hm??? :oops: ,......tak tomu nerozumiem,neviem,co myslis,prosiiim ta,napis mi to :roll: ,ale mne to tak doma ide... :?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
kde je chyba????

Registrovaný: 02.07.06
Prihlásený: 18.08.14
Príspevky: 1696
Témy: 137 | 137
Bydlisko: Slovakia - ...
NapísalOffline : 18.08.2006 21:11 | kde je chyba????

no hod sem cely zdrojak , kompletne ,


_________________
Zivot je jednoduchy , staci sa rozhodnut a neobzerat sa spat. Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.07.06
Prihlásený: 19.02.13
Príspevky: 97
Témy: 20 | 20
Napísal autor témyOffline : 19.08.2006 0:27 | kde je chyba????

takze ,...toto je ono,
Kód:
<form method="post" enctype="multipart/form-data" action="upload.php">
<select name="kat">
<option value="auta">Auta
<option value="celebrity">Celebrity
<option value="fantasy">Fantasy
<option value="hory">Hory
<option value="hrady">Hrady a Zamky
<option value="ine">Ine...
<option value="kvety">Kvety
<option value="mesta">Mesta,mosty,budovy
<option value="priroda">Priroda
<option value="sochy">Sochy
<option value="vtipne">Vtipne
<option value="zapad">Zapad Slnka
<option value="zvierata">Zvierata
</select>
<input type="file" name="subor1" >
<input type="submit" value="odoslat" ></form>
<?

include('pripojenie.php');
$query = "SELECT MAX(id) FROM upload";
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
while($row = mysql_fetch_array($result)){
$cislo=$row['MAX(id)'];
$plus=$cislo+1;
}
$iip = $_SERVER["REMOTE_ADDR"];

if ($_POST['kat']<>'')
{
if (is_uploaded_file($_FILES["subor1"]["tmp_name"]))

mysql_query("INSERT INTO upload VALUES(
'0',
'".$_POST['kat']."',
'ob/".$plus.".jpg',
'".$iip."')");

copy($_FILES["subor1"]["tmp_name"],"ob/".$plus.".jpg");
}
?>
<br><a href='index.php'>index</a>

snad ti to pomoze :roll: , a ty pomozes mne :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
kde je chyba????

Registrovaný: 02.09.05
Prihlásený: 17.11.10
Príspevky: 156
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 26.08.2006 20:51 | kde je chyba????

VLADIS007 píše:
takze ,...toto je ono,
Kód:
<form method="post" enctype="multipart/form-data" action="upload.php">
<select name="kat">
<option value="auta">Auta
<option value="celebrity">Celebrity
<option value="fantasy">Fantasy
<option value="hory">Hory
<option value="hrady">Hrady a Zamky
<option value="ine">Ine...
<option value="kvety">Kvety
<option value="mesta">Mesta,mosty,budovy
<option value="priroda">Priroda
<option value="sochy">Sochy
<option value="vtipne">Vtipne
<option value="zapad">Zapad Slnka
<option value="zvierata">Zvierata
</select>
<input type="file" name="subor1" >
<input type="submit" value="odoslat" ></form>
<?

include('pripojenie.php');
$query = "SELECT MAX(id) FROM upload";
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
while($row = mysql_fetch_array($result)){
$cislo=$row['MAX(id)'];
$plus=$cislo+1;
}
$iip = $_SERVER["REMOTE_ADDR"];

if ($_POST['kat']<>'')
{
if (is_uploaded_file($_FILES["subor1"]["tmp_name"]))

mysql_query("INSERT INTO upload VALUES(
'0',
'".$_POST['kat']."',
'ob/".$plus.".jpg',
'".$iip."')");

copy($_FILES["subor1"]["tmp_name"],"ob/".$plus.".jpg");
}
?>
<br><a href='index.php'>index</a>

snad ti to pomoze :roll: , a ty pomozes mne :)

este moze byt jeden problem... nastavil si prava aj tomu adresaru, kde sa kopiruju tie subory ? (malo by to byt do "ob")
a mozne je ze aj hostitel zakazal fciu copy, tak by som radil pouzit fciu "move_uploaded_file" parametre fcie by mali byt tie iste... pre istotu kukni php.net...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
kde je chyba????

Registrovaný: 02.09.05
Prihlásený: 17.11.10
Príspevky: 156
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 26.08.2006 20:51 | kde je chyba????

VLADIS007 píše:
takze ,...toto je ono,
Kód:
<form method="post" enctype="multipart/form-data" action="upload.php">
<select name="kat">
<option value="auta">Auta
<option value="celebrity">Celebrity
<option value="fantasy">Fantasy
<option value="hory">Hory
<option value="hrady">Hrady a Zamky
<option value="ine">Ine...
<option value="kvety">Kvety
<option value="mesta">Mesta,mosty,budovy
<option value="priroda">Priroda
<option value="sochy">Sochy
<option value="vtipne">Vtipne
<option value="zapad">Zapad Slnka
<option value="zvierata">Zvierata
</select>
<input type="file" name="subor1" >
<input type="submit" value="odoslat" ></form>
<?

include('pripojenie.php');
$query = "SELECT MAX(id) FROM upload";
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
while($row = mysql_fetch_array($result)){
$cislo=$row['MAX(id)'];
$plus=$cislo+1;
}
$iip = $_SERVER["REMOTE_ADDR"];

if ($_POST['kat']<>'')
{
if (is_uploaded_file($_FILES["subor1"]["tmp_name"]))

mysql_query("INSERT INTO upload VALUES(
'0',
'".$_POST['kat']."',
'ob/".$plus.".jpg',
'".$iip."')");

copy($_FILES["subor1"]["tmp_name"],"ob/".$plus.".jpg");
}
?>
<br><a href='index.php'>index</a>

snad ti to pomoze :roll: , a ty pomozes mne :)

este moze byt jeden problem... nastavil si prava aj tomu adresaru, kde sa kopiruju tie subory ? (malo by to byt do "ob")
a mozne je ze aj hostitel zakazal fciu copy, tak by som radil pouzit fciu "move_uploaded_file" parametre fcie by mali byt tie iste... pre istotu kukni php.net...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
kde je chyba????

Registrovaný: 30.03.06
Prihlásený: 23.05.08
Príspevky: 213
Témy: 16 | 16
Bydlisko: Žilina
NapísalOffline : 29.08.2006 0:46 | kde je chyba????

VLADIS007 píše:
takze ,...toto je ono,
Kód:
<form method="post" enctype="multipart/form-data" action="upload.php">
<select name="kat">
<option value="auta">Auta
<option value="celebrity">Celebrity
<option value="fantasy">Fantasy
<option value="hory">Hory
<option value="hrady">Hrady a Zamky
<option value="ine">Ine...
<option value="kvety">Kvety
<option value="mesta">Mesta,mosty,budovy
<option value="priroda">Priroda
<option value="sochy">Sochy
<option value="vtipne">Vtipne
<option value="zapad">Zapad Slnka
<option value="zvierata">Zvierata
</select>
<input type="file" name="subor1" >
<input type="submit" value="odoslat" ></form>
<?

include('pripojenie.php');
$query = "SELECT MAX(id) FROM upload";
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
while($row = mysql_fetch_array($result)){
$cislo=$row['MAX(id)'];
$plus=$cislo+1;
}
$iip = $_SERVER["REMOTE_ADDR"];

if ($_POST['kat']<>'')
{
if (is_uploaded_file($_FILES["subor1"]["tmp_name"]))

mysql_query("INSERT INTO upload VALUES(
'0',
'".$_POST['kat']."',
'ob/".$plus.".jpg',
'".$iip."')");

copy($_FILES["subor1"]["tmp_name"],"ob/".$plus.".jpg");
}
?>
<br><a href='index.php'>index</a>

snad ti to pomoze :roll: , a ty pomozes mne :)


este take drobnosti co nesuvisia s tvojim problemom:
if ($_POST['kat']<>'')
to ma vlastne znamenat ze to nema byt prazdne?lepsie pouzit funkciu
if(!empty($_POST['kat']))
a DOST podstatna vec skus to pole $_POST['kat'] aj nejako osetrit!!!napr. addslashes() alebo niecim podobnym...idealne podmienky na SQL injektion!!!
prepac ze do toho vrtam,ale hrozne sa na to pozerat...
//ak je to len taky skusobny kod a nemas ho este doladeny a zabezpeceny tak sa uprimne ospravedlnujem


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.07.06
Prihlásený: 19.02.13
Príspevky: 97
Témy: 20 | 20
Napísal autor témyOffline : 29.08.2006 15:07 | kde je chyba????

heh :) ,....to je len tak,ale v pohode,aj tak som to chcel dat na net,ale najprv to musi fungovat a potom,..este sa musim s tym pohrat....,ozaj,...tie prava som nastavil na 777....


Offline

Užívateľ
Užívateľ
kde je chyba????

Registrovaný: 30.03.06
Prihlásený: 23.05.08
Príspevky: 213
Témy: 16 | 16
Bydlisko: Žilina
NapísalOffline : 29.08.2006 15:34 | kde je chyba????

VLADIS007 píše:
heh :) ,....to je len tak,ale v pohode,aj tak som to chcel dat na net,ale najprv to musi fungovat a potom,..este sa musim s tym pohrat....,ozaj,...tie prava som nastavil na 777....


no a tak islo ti to potom?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.07.06
Prihlásený: 19.02.13
Príspevky: 97
Témy: 20 | 20
Napísal autor témyOffline : 29.08.2006 19:54 | kde je chyba????

ee,onmo to nejde stale,ale neviem preco,ale doma,..na localhoste mi to ide v pohode....


Offline

Užívateľ
Užívateľ
kde je chyba????

Registrovaný: 30.03.06
Prihlásený: 23.05.08
Príspevky: 213
Témy: 16 | 16
Bydlisko: Žilina
NapísalOffline : 29.08.2006 19:57 | kde je chyba????

hm mohol by si si do kodu zapisat

phpinfo();
die;


a poslat mi www adresu na ktorej to mas?


 [ Príspevkov: 22 ] 


kde je chyba????



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

kde je chyba?

v Optické zariadenia

6

490

07.07.2009 15:56

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

kde je chyba?

v HTML, XHTML, XML, CSS

10

335

07.01.2009 21:34

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

KDE JE CHYBA ???

v Notebooky a netbooky

3

94

07.04.2013 17:12

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

kde je chyba ?

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v ATI/AMD grafické karty

34

806

18.07.2010 12:30

djfreeman

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

kde je chyba ???

v Intel - Integrated Electronics

3

337

03.10.2008 23:53

Jaro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kde je chyba?

v PHP, ASP

8

282

26.11.2008 19:55

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

kde je chyba?

v Notebooky a netbooky

17

303

29.07.2012 13:56

tonky51

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kde je chyba?

v Databázy

11

551

11.05.2008 20:19

waresko18

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kde je chyba?

v Operačné systémy Microsoft

3

203

29.11.2009 10:22

mack0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

phpbb - Kde je chyba?

v Redakčné systémy

4

486

08.02.2008 18:29

feips

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kde je chyba ? mysql

v Databázy

4

522

21.05.2008 19:46

tommy70777

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Neviem kde je chyba???

v Intel čipové sady

2

412

27.03.2009 18:53

zajo301

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

e8400 kde je chyba?

v Biosy a ladenie výkonu

1

288

06.12.2008 20:41

fuco

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pascal- kde je chyba?

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

8

570

02.03.2011 20:58

firefox4

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kde moze byt chyba?

v Ovládače

14

398

03.06.2011 17:38

sph1Nx

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zpomaleny disk, kde je chyba?

v Pevné disky a radiče

2

255

20.08.2009 0:01

fruterro



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF