[ Príspevkov: 23 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.12.07
Prihlásený: 30.11.17
Príspevky: 453
Témy: 127 | 127
Bydlisko: Bytča
NapísalOffline : 02.09.2008 22:03 | kazdy 2 riadok inou farbou ...

ako na to?

mam klasicky vypis udajov z DB, ako to upravit, aby farba pozadia bola v kazdom 2.riadku ina?

Kód:
echo "<br><br>Preh¾ad zápasov: <br>";

echo "<table CLASS=\"tabulka\" >

<tr CLASS=\"hlavicka\" align=\"center\"><td>èíslo</td><td>Domáci</td><td>Hostia</td><td>tip</td><td>cas</td></tr>
";

while ($vysledok = mysql_fetch_array($result))

{

echo "<tr CLASS=\"reakcia\" align=\"center\" >";
echo "
<td >".$vysledok["id"]." </td>";
echo "
<td>".$vysledok["home"]." </td>";
echo "
<td>".$vysledok["away"]." </td>";
echo "
<td>".$vysledok["tip"]." </td>";
echo "
<td>".$vysledok["cas"]." </td>";

echo "</tr>";
   
}


echo "   </table> " ;



+ mala pod otazka: mam v tabulke hodnotu casu vlozenia zaznamu, cez funkciu NOW() ... bunku som dal typu DATETIME .. takze mi tam vlozy cely format aj datum, aj cas ...

na vystup chcem dat len napriklad cas ... vidim ze existuje prikaz na formatovanie casu, teda:

Kód:
TIME_DATE(datum,'%r');


kde mam tento kod pouzit? na vystupe z DB? ale neviem ako to zapisat ...
vypis z DB mam spraveny, ako to vidite hore ...

Kód:
echo "
<td>".$vysledok["cas"]." </td>";


Offline

Čestný člen
Čestný člen
kazdy 2 riadok inou farbou ...

Registrovaný: 17.10.06
Prihlásený: 08.01.11
Príspevky: 1757
Témy: 17 | 17
NapísalOffline : 02.09.2008 22:20 | kazdy 2 riadok inou farbou ...

Kód:
$i = 0;
echo "<br><br>Preh¾ad zápasov: <br>";

echo "<table CLASS=\"tabulka\" >

<tr CLASS=\"hlavicka\" align=\"center\"><td>èíslo</td><td>Domáci</td><td>Hostia</td><td>tip</td><td>cas</td></tr>
";

while ($vysledok = mysql_fetch_array($result))

{
if($i % 2 == 0) {
  echo "<tr CLASS=\"reakcia\" align=\"center\" >";
} else {
  echo "<tr CLASS=\"reakcia2\" align=\"center\" >";
}
echo "
<td >".$vysledok["id"]." </td>";
echo "
<td>".$vysledok["home"]." </td>";
echo "
<td>".$vysledok["away"]." </td>";
echo "
<td>".$vysledok["tip"]." </td>";
echo "
<td>".$vysledok["cas"]." </td>";

echo "</tr>";
$i++;
}


echo "   </table> " ;


_________________
A Real Programmer might or might not know his wife's name. He does, however, know the entire ASCII code table.
Offline

Správca fóra
Správca fóra
kazdy 2 riadok inou farbou ...

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 02.09.2008 22:30 | kazdy 2 riadok inou farbou ...

princip skriptu, co ti napisal suchy je, ze kazdy jeden riadok je v priebehu cyklu "ocislovany" a podla toho, ci je toto cislo parne alebo neparne, nastavi sa mu ina css trieda (ak je parne, tak "reakcia", inak "reakcia2")... a ked nastavis v tychto triedach rozne farby pozadia, dosiahnes toho, co si chcel...

vseobecne sa formatovanie datumu a casu vykonava pomocou funkcii DATE_FORMAT() a TIME_FORMAT(), v ktorych prvy argument je stlpec s datumom/casom a druhy je formatovaci argument - pre zistenie casu je to konkretne %T (hh:mm:ss format). Dalsou moznostou je pouzit funkciu RIGHT()...

pouzijes to priamo v selecte, trebars
Kód:
SELECT TIME_FORMAT(cas,"%T") AS cas FROM tbl_name

alebo
Kód:
SELECT RIGHT(cas,8) AS cas FROM tbl_name


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.12.07
Prihlásený: 30.11.17
Príspevky: 453
Témy: 127 | 127
Bydlisko: Bytča
Napísal autor témyOffline : 03.09.2008 9:20 | kazdy 2 riadok inou farbou ...

stenley píše:
pouzijes to priamo v selecte, trebars
Kód:
SELECT TIME_FORMAT(cas,"%T") AS cas FROM tbl_name

alebo
Kód:
SELECT RIGHT(cas,8) AS cas FROM tbl_name

to viem ... dikes, ale ja mam vypis robeny tak, ze vyberam vsetko z DB:
Kód:
$poziadavka = "SELECT * FROM tabulka";
$result = mysql_query($poziadavka) or die ("Stala sa chyba v spojeni s DB");


a potom len ten vypis cez fetch_array, na konci je polozka cas z tabulky stlpec cas
Kód:
while ($vysledok = mysql_fetch_array($result))

{

echo "<tr CLASS="reakcia" align="center" >";
echo "
<td >".$vysledok["id"]." </td>";
echo "
<td>".$vysledok["home"]." </td>";
echo "
<td>".$vysledok["away"]." </td>";
echo "
<td>".$vysledok["tip"]." </td>";
echo "
<td>".$vysledok["vklad"]." </td>";
echo "
<td>".$vysledok["kurz"]."</td>";
echo "
<td>".$vysledok["vysledok"]." </td>";
echo "
<td>".$vysledok["zisk"]." </td>";
echo "
<td>".$vysledok["cas"]." </td>";
echo "</tr>";
   
}


a teraz neviem ako to mam zakomponovat to tvoje ...


Offline

Správca fóra
Správca fóra
kazdy 2 riadok inou farbou ...

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 03.09.2008 9:44 | kazdy 2 riadok inou farbou ...

ved v poriadku, to len doplnis ako dalsi stlpec, ktory vyberas:
Kód:
$poziadavka = "SELECT *, TIME_FORMAT(cas,"%T") AS cas FROM tabulka";

teraz tam uz ale nebudes mat stlpec cas vo formate datetime, ale len klasicky cas... alebo ten novy stlpec mozes nazvat aj inak...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.12.07
Prihlásený: 30.11.17
Príspevky: 453
Témy: 127 | 127
Bydlisko: Bytča
Napísal autor témyOffline : 03.09.2008 10:34 | kazdy 2 riadok inou farbou ...

stenley píše:
ved v poriadku, to len doplnis ako dalsi stlpec, ktory vyberas:
Kód:
$poziadavka = "SELECT *, TIME_FORMAT(cas,"%T") AS cas FROM tabulka";

teraz tam uz ale nebudes mat stlpec cas vo formate datetime, ale len klasicky cas... alebo ten novy stlpec mozes nazvat aj inak...

pockaj, ale do $poziadavka teraz pojdu 2 veci???
aj select vsetko, aj ten tvoj select? nejako mi to nedava logiku ...
Kód:
$poziadavka = "SELECT * FROM tabulka";
$poziadavka = "SELECT *, TIME_FORMAT(cas,"%T") AS cas FROM tabulka";
$result = mysql_query($poziadavka) or die ("Stala sa chyba v spojeni s DB");


Offline

Správca fóra
Správca fóra
kazdy 2 riadok inou farbou ...

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 03.09.2008 10:44 | kazdy 2 riadok inou farbou ...

nie, pouzijes len to, co som napisal, tu tvoju poziadavku uz nemusis... proste vyselektuje ti to vsetko a upravi stlpec cas, alebo vyselektuje vsetko a prida dalsi stlpec do vysledku s casom (ak ten novy stlpec pomenujes inak ako cas)


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.08.08
Prihlásený: 30.08.08
Príspevky: 4
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 03.09.2008 10:48 | kazdy 2 riadok inou farbou ...

za prve - neselectuj vsetko, ale len to co potrebujes (pokial teda nepotrebujes vsetko ;) )

za druhe - nepouzivaj mysql_fetch_array, ale mysql_fetch_assoc. mysql_fetch_array ti robi dvojite pole, kde kazdy zaznam z tabulky ma ciselny, aj slovny kluc. zbytocnost.

za tretie - striedanie riadkov: http://www.phpblog.sk/clanok/83/strieda ... v-tabulke/


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.12.07
Prihlásený: 30.11.17
Príspevky: 453
Témy: 127 | 127
Bydlisko: Bytča
Napísal autor témyOffline : 03.09.2008 10:51 | kazdy 2 riadok inou farbou ...

vdaka, uz mi to doslo ... aj tebe tomas dik za ten odkaz a info :)


Offline

Správca fóra
Správca fóra
kazdy 2 riadok inou farbou ...

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 03.09.2008 10:53 | kazdy 2 riadok inou farbou ...

>tomas.masek: pri mysql_fetch_array sa da nastavit, aby ti vracal asociativne alebo ciselne pole, takze je v podstate jedno, ci pouziva *_array alebo *_assoc (ak toto nastavenie pouzije)


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.12.07
Prihlásený: 30.11.17
Príspevky: 453
Témy: 127 | 127
Bydlisko: Bytča
Napísal autor témyOffline : 03.09.2008 10:54 | kazdy 2 riadok inou farbou ...

stenley, pri tvojom dotaze mi vyhodilo chybu:
Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in C:\wamp\www\tipy\index.php on line 26


Offline

Správca fóra
Správca fóra
kazdy 2 riadok inou farbou ...

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 03.09.2008 10:57 | kazdy 2 riadok inou farbou ...

daj kod :)


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.12.07
Prihlásený: 30.11.17
Príspevky: 453
Témy: 127 | 127
Bydlisko: Bytča
Napísal autor témyOffline : 03.09.2008 11:10 | kazdy 2 riadok inou farbou ...

kod:

pripojenie k DB
Kód:
$pripojenie = mysql_connect("localhost", "xx", "xx");
mysql_select_db("db", $pripojenie);
$poziadavka = "SELECT *, TIME_FORMAT(cas,"%T") AS cas FROM table";
$result = mysql_query($poziadavka) or die ("Stala sa chyba v spojeni s DB");


vypis:
Kód:
<tr CLASS=\"hlavicka\" align=\"center\"><td>èíslo</td><td>Domáci</td><td>Hostia</td><td>tip</td><td>vklad</td><td>kurz</td><td>výsledok</td><td>zisk</td><td>Cas zadania tipu</td></tr>
";

while ($vysledok = mysql_fetch_array($result))

{

echo "<tr CLASS=\"reakcia\" align=\"center\" >";
echo "
<td >".$vysledok["id"]." </td>";
echo "
<td>".$vysledok["home"]." </td>";
echo "
<td>".$vysledok["away"]." </td>";
echo "
<td>".$vysledok["tip"]." </td>";
echo "
<td>".$vysledok["vklad"]." </td>";
echo "
<td>".$vysledok["kurz"]."</td>";
echo "
<td>".$vysledok["vysledok"]." </td>";
echo "
<td>".$vysledok["zisk"]." </td>";
echo "
<td>".$vysledok["cas"]." </td>";
echo "</tr>";
   
}


echo "   </table> " ;


Offline

Správca fóra
Správca fóra
kazdy 2 riadok inou farbou ...

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 03.09.2008 11:12 | kazdy 2 riadok inou farbou ...

Kód:
$poziadavka = "SELECT *, TIME_FORMAT(cas,'%T') AS cas FROM table";


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.12.07
Prihlásený: 30.11.17
Príspevky: 453
Témy: 127 | 127
Bydlisko: Bytča
Napísal autor témyOffline : 03.09.2008 11:19 | kazdy 2 riadok inou farbou ...

jaaaj, tie blbe uvodzovky, vdaka kamo, ide to

//predchadzajuci prispevok sa necituje, ale inak neni zac (stenley)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 03.09.2008 17:00 | kazdy 2 riadok inou farbou ...

mimochodom ešte k problému existuje ľahšie riešenie:
Kód:
$je_vari_druhy_riadok = false;
echo "<table>";
while($zaznam = mysql_fetch_array($sql_dopyt)){

if($je_vari_druhy_riadok) $class = "druha_farba_css_trieda";
  else $class = "prva_farba_css_trieda";

echo "<tr class='class'><td>Meno: $zoznam["Meno"]</td></tr> ";
$je_vari_druhy_riadok = !$je_vari_druhy_riadok;
}
echo "</table>";


Offline

Správca fóra
Správca fóra
kazdy 2 riadok inou farbou ...

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 03.09.2008 17:55 | kazdy 2 riadok inou farbou ...

premazane


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.01.07
Prihlásený: 30.11.14
Príspevky: 660
Témy: 53 | 53
NapísalOffline : 03.09.2008 18:14 | kazdy 2 riadok inou farbou ...

Alebo ešte ľahšie riešenie:

Kód:
$farba = '#tvojafarba';
while($zaznam = mysql_fetch_array($sql_dopyt)) {
 $farba = ($farba == '#tvojafarba' ? '#tvojainafarba':'#tvojafarba');
 echo ('<table>'."\n");
 echo ('<tr style="color:'.$farba.';">'."\n");

 //...kod...//

 echo ('</tr>'."\n");
 echo ('</table>'."\n");
}


Offline

Správca fóra
Správca fóra
kazdy 2 riadok inou farbou ...

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 03.09.2008 20:24 | kazdy 2 riadok inou farbou ...

ludia, vy tu davate stale tie iste (rovnake) riesenia, stale to je ten isty princip, len to ma inu podobu zapisu...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
kazdy 2 riadok inou farbou ...

Registrovaný: 26.07.06
Prihlásený: 20.03.16
Príspevky: 1383
Témy: 90 | 90
Bydlisko: Slovakia-Ko...
NapísalOffline : 03.09.2008 20:43 | kazdy 2 riadok inou farbou ...

nj aj ja vsimam ze hocijak to zapisu a rozne nazvy premennych ale stale to iste :D inac aj ja ten princip pouzivam a tiez mam ine nazvy a trisicku iny prikazyk ale stale to iste


_________________
CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
Offline

Užívateľ
Užívateľ
kazdy 2 riadok inou farbou ...

Registrovaný: 10.02.07
Prihlásený: 14.08.09
Príspevky: 255
Témy: 27 | 27
Bydlisko: KE
NapísalOffline : 04.09.2008 21:41 | kazdy 2 riadok inou farbou ...

static

Kód:
function cycle($value1, $value2)
{
static $i = 0;
if($i==0)
{ $i=1; return $value1; }
else
{ $i = 0; return $value2; }
}


a do kodu echo cycle('farba1', 'farba2') a bude striedat..


_________________
drahi hackeri! teraz mozete okamzite premazat cely tento server! stlacte skratku ALT+F13
Offline

Užívateľ
Užívateľ
kazdy 2 riadok inou farbou ...

Registrovaný: 26.07.06
Prihlásený: 20.03.16
Príspevky: 1383
Témy: 90 | 90
Bydlisko: Slovakia-Ko...
NapísalOffline : 06.09.2008 11:57 | kazdy 2 riadok inou farbou ...

zero0x to je to iste co uz 2x hore bolo spomenute


_________________
CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
Offline

Užívateľ
Užívateľ
kazdy 2 riadok inou farbou ...

Registrovaný: 10.02.07
Prihlásený: 14.08.09
Príspevky: 255
Témy: 27 | 27
Bydlisko: KE
NapísalOffline : 06.09.2008 12:00 | kazdy 2 riadok inou farbou ...

vazne?

prehladal som obe stranky, ale static mi naslo iba v mojom prispevku..

jasne ze sa to da urobit aj primitivnejsie, take riesenia som si tam vsimol, ale volanim funkcie, kde je static vo vnutri je najjednoduchsie riesenie..


_________________
drahi hackeri! teraz mozete okamzite premazat cely tento server! stlacte skratku ALT+F13
 [ Príspevkov: 23 ] 


kazdy 2 riadok inou farbou ...



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s ciernou farbou

v Monitory, televízory a projektory

3

98

29.12.2014 22:49

Miso122

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

kombinacia ramiek s inou frekvenciou

v Pamäte

3

133

10.06.2015 13:32

brmbo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s farbou po instalacii sp3 pre win xp

v Operačné systémy Microsoft

5

231

16.05.2008 22:57

tinozv

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Book na pracu s CAD a inou grafikou

v Notebooky a netbooky

8

476

02.01.2009 15:12

Jaro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kazdy system trha

v AMD - Advanced Micro Devices

7

273

19.09.2012 9:00

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Anketa - Každý iba raz...

v JavaScript, VBScript, Ajax

15

484

02.06.2010 19:23

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kazdy zvuk na 5+1

v Zvuk

2

674

04.09.2005 19:55

Hitachi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Optimalizacia CSS pre kazdy browser

v Webdesign

2

428

16.02.2008 12:51

imnotwhafo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Selektor pre každý druhý prvok

v HTML, XHTML, XML, CSS

13

299

14.10.2010 17:38

pa3ick

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Obrázok - Link - Umiestnenie na každý monitor

v HTML, XHTML, XML, CSS

3

273

05.10.2011 22:14

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

CyanogenMod Installer - inštaláciu zvládne teraz každý

v Novinky

23

922

03.02.2014 8:24

Atrix24

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Generovanie rozpisu zapasov kazdy s kazdym

v PHP, ASP

3

969

06.04.2009 9:21

tomast7

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Záloha (Backup) Webu + MySQL Každý deň?

v Ostatné

2

433

13.02.2010 16:05

juho

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

V Macedónsku dostane každý študent PC

v Novinky

10

243

19.09.2007 21:43

mimkork

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

2 monitory kazdy svoje rozlisenie win xp

v ATI/AMD grafické karty

2

205

27.11.2010 12:56

hosssss

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

css 3-krat, pre kazdy prehliadac inak

v HTML, XHTML, XML, CSS

10

376

29.12.2008 10:10

tomco3131



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF