Ahojte pani,
potrebujem pomôcť vyskladať čisto nový desktop. Desktop bude primárne určený na kancelársku činnosť, na podnikanie - spracovanie účtovníctva - hry nehrávam vôbec. Nepreferujem ani Intel ani amd, nakoľko už som mal možnosť mat obe platformy a na tu cinnost, ktorú ja robím som rozdiel nezaznamenal. Na PC budem pravidelne a je predpoklad, že bude zapnutý 24/7 takze by som chcel, aby bol v prvom rade tichý a aby aj skrinka bola taká, že mi v noci nesvieti ako diskotéka v izbe. Preferujem kvalitne komponenty, preto je rozpočet 600€ na kabcelarsku činnosť až. Určite by sa dalo pozháňať aj lacnejšie, ale chcem spoľahlivú, tichu a príjemnú zostavu za fajn peniaz. Ssd potesi..nepreferujem žiadny internetový obchod, ale najbližšie mám alzu, tá mi ale posledný čas príde dosť drahá. Aj keď sa jedna v podstate len o kancelarsku činnosť s bežne práca s internetom, exporty dat, tlac, veľa tabov otvorených, asi by to nechcelo to najbežnejšie cpu, ale niečo už lepšie, veľa RAm..nechám si poradiť.
Ešte aby som nezabudol, bez OS, bez monitora, bolo by fajn, kedy už na doske bolo wifi, keďže nemám možnosť dotiahnuť do izby kábel, pripadne pcie karta, PowerLine som testoval, ale nešlo to dobre, žiadne USB dongle, ktoré ju simulujú..a chcem k tomu pripojiť dva monitory. Momentálne mám len jeden doma, ale chcem kúpiť druhý.
vedeli by ste poradiť niečo max 22 palcov alebo 23 keďže už mi viac na stôl ako tieto dva monitory nevojde mimo ten spomínaný rozpočet?
Diky vopred
|