Zdravím všetkých chcel by som sa spýtať ked zapnem vdycky počitač tak musím kalibrovať farby obrazovky prroste mam divny obraz a ked kalibrujem ho je lepsi a toto musim robiť každý deň vdycky.., neviete ako spravím aby obrazovka po vypnuty a potom zapnuty pocitáča bola ta obrazovka taká ako má byť a aby som ju nemusel každý deň kalibrovať predom ďakujem a za každú pomoc... PC Asus...Noteboook MODEL: A54H
tak to mi povedz, ako na obycajnom notebooku kalibrujes obrazovku najskor tam budes mat daco HW vadne, alebo pekne rozbabrany OS, pretoze taketo kalibracky sa robia v DTP studiach na drahych profi monitoroch a nie na notebookoch a podobnych hrackach
Vyskúšaj toto: Štart » Ovládací panel » Správa farieb » Ak nieje, vyber z rolovacieho menu správny monitor » [✓] Použiť moje nastavenie pre toto zariadenie » Záložka Rozšírené » Zmeniť predvolené systémové nastavenia » Na novom okne znova záložka Rozšírené » Skontroluj, či je zaškrtnuté [✓] Použiť kalibráciu obrazovky systému Windows (ak nie, zaškrtni) + Znova načítať aktuálne kalibrácie.
-- mam zaskrknute a nechapem mam toto zaskrknute: Použit kalibraci systemu windows a nejde mi dat prec ten hacik zalozka Záložka Rozšírené tak kde je ja hu tam nikde nemám.... pomože prosím niekdo teda?