[ Príspevkov: 6 ] 
AutorSpráva
Online

Užívateľ
Užívateľ
K: "dialkove" ovladanie k repro Creative Inspire T5900

Registrovaný: 06.01.08
Prihlásený: 14.12.17
Príspevky: 2634
Témy: 63 | 63
Bydlisko: Senica

kupim 100% funkcne "dialkove" ovladanie k tymto repro

K: "dialkove" ovladanie k repro Creative Inspire T5900

je to tato vec :)

K: "dialkove" ovladanie k repro Creative Inspire T5900

Cenovy strop je predpokladam par €, dohodas mozna. Dufam ze sa niekto najde kto ma tento komponent a napr. mu repro "odislo" alebo ho nepouziva. Na tom mojom to koliesko na ovladanie hlasitosti funguje ako sa mu zachce.


_________________
PC: Monitor: 24" Dell U2410 IPS 16:10, CPU: i5 4460 + Gelid Tranquillo Rev.3, MB: MSI H97M E35, GPU: Sapphire R9 380 dual X NITRO 4GB OC, SSD: Crucial BX100 250 GB, RAM: Kingston 8GB DDR3 1600Mhz hyperX, PSU: EVGA 500B, case: Fractal Define R4
NB: Toshiba Satellite L505-13G: Intel Core i5 430M, ATI Radeon HD5165 1GB, 4GB RAM, 500GB HDD
fón: Xiaomi Redmi Note 3i aka Special Edition 3GB/32GB (nabijany len do 95% baterie!!!)
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.04.10
Prihlásený: 25.10.10
Príspevky: 25
Témy: 3 | 3
Bydlisko: Bratislava

niesi sam, to je vseobecne asi najcastejsi problem reprakov od crative... ale da sa to zbastlit doma nanovo cele...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
K: "dialkove" ovladanie k repro Creative Inspire T5900

Registrovaný: 03.07.06
Prihlásený: 30.07.17
Príspevky: 1488
Témy: 73 | 73
Bydlisko: Martin
Vek: 27

zozen si dakeho kutila cez elektroniku, staci vymenit potenciometer


_________________
OS: Windows 10 Pro CPU: AMD Phenom II X4 840 MB: ASRock 970 Extreme4 RAM: 2x2 GB DDR3 A-DATA 1600 MHz CL9 + 2x2 GB DDR3 Kingston 1600 MHz CL9 HDD: Intel 335 180 GB SSD & Seagate 2 TB HDD GPU: MSI GTX660 2 GB 2GD5/OC DVD-RW: ASUS 2014L1T SC: ASUS Xonar DG CASE: ASUS TA663 PSU: Seasonic 500W LCD: Samsung 2253LW
Online

Užívateľ
Užívateľ
K: "dialkove" ovladanie k repro Creative Inspire T5900

Registrovaný: 06.01.08
Prihlásený: 14.12.17
Príspevky: 2634
Témy: 63 | 63
Bydlisko: Senica
Napísal autor témyOnline : 21.10.2010 22:52 | K: "dialkove" ovladanie k repro Creative Inspire T5900

hm, a nejake blizsie info, co tam treba vymenit?


_________________
PC: Monitor: 24" Dell U2410 IPS 16:10, CPU: i5 4460 + Gelid Tranquillo Rev.3, MB: MSI H97M E35, GPU: Sapphire R9 380 dual X NITRO 4GB OC, SSD: Crucial BX100 250 GB, RAM: Kingston 8GB DDR3 1600Mhz hyperX, PSU: EVGA 500B, case: Fractal Define R4
NB: Toshiba Satellite L505-13G: Intel Core i5 430M, ATI Radeon HD5165 1GB, 4GB RAM, 500GB HDD
fón: Xiaomi Redmi Note 3i aka Special Edition 3GB/32GB (nabijany len do 95% baterie!!!)
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 07.03.09
Prihlásený: 22.11.10
Príspevky: 2724
Témy: 0 | 0
Bydlisko: Sereď

možno aj nič..asi bude stačiť to rozobrať a streknúť doňho nejaký čistič/odmasťovač,tie odporové dráhy sa po čase zanesú bordelom,po vyčistení to pôjde ako má/ak tam nie je nejaká elektrická/mechanická chyba


Offline

Užívateľ
Užívateľ
K: "dialkove" ovladanie k repro Creative Inspire T5900

Registrovaný: 04.01.06
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 990
Témy: 79 | 79
Bydlisko: NZ/NR

kontox/kontaktol forma spreju na cistenie kontaktov, skus to ;)


_________________
MB - GB - GA-965P DQ6, CPU - E6600, RAM - 2x1GB A-ADATA 800MHZ, HDD - WD 320GB p-ATA 7200rpm, WD 500GB SATA, VGA - ATI Sapphire X1950XTX DDR4, DVD-RW - LG, PSU - 420W Enermax NoiseTaker, Monitor - LCD 17" Prestigio, Keyb&Mouse - Labtec Wiralless
Auto: Alfa Romeo 75 2.0TS Limited Edition 148hp@...
 [ Príspevkov: 6 ] 


K: "dialkove" ovladanie k repro Creative Inspire T5900



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Reproduktory Creative Inspire T5900

v Zvuk

19

2046

02.09.2005 21:07

Marian

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Treba na repra Creative Inspire T5900 5.1 nejaku zvukovku

v Zvuk

17

1415

25.02.2007 16:27

KocuR

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

P: skrinku Eurocase + repro Creative Inspire P580

v Predám

4

458

14.12.2011 22:59

reno

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Repro 2.0 (alternativa k Creative Inspire T10)

v Ostatné

0

80

08.11.2017 18:55

michalesku

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Creative Inspire T6100

v Zvuk

4

336

25.12.2009 12:39

JaQuBe

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

creative inspire T6100

v Zvuk

8

433

11.01.2008 16:07

Spirit

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Creative Inspire T6100

v Zvuk

1

451

11.08.2007 14:05

Spirit

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

P:Creative inspire P380

v Predám

4

605

20.09.2010 19:57

Adam.sk

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

P: Creative Inspire A220

v Predám

0

65

06.10.2014 17:39

indy123

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

I/P: Creative Inspire T6100

v Predám

4

221

12.07.2015 12:11

Sniper162

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Creative Inspire 2.1 2400

v Predám

1

149

05.10.2017 13:42

axyz21

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Creative Inspire 5300 5.1 - hlasitosť

v Zvuk

0

607

22.10.2009 17:41

_DanWer_

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Creative Inspire T6100 5+1 zahada???

v Zvuk

2

336

04.12.2007 17:02

sairik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

CREATIVE Inspire S2 vs logitech z-523

v Zvuk

0

447

30.09.2011 13:23

markopolo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

5.1 reproduktory Creative Inspire P580 nehraju

v Zvuk

1

172

06.12.2015 10:25

KocuR

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Creative Inspire t 3100 or Gigaworxs T20

v Zvuk

7

403

30.07.2008 23:18

Spirit



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF