[ Príspevkov: 6 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
K: "dialkove" ovladanie k repro Creative Inspire T5900

Registrovaný: 06.01.08
Prihlásený: 26.10.21
Príspevky: 3091
Témy: 82 | 82
Bydlisko: Senica

kupim 100% funkcne "dialkove" ovladanie k tymto repro

K: "dialkove" ovladanie k repro Creative Inspire T5900

je to tato vec :)

K: "dialkove" ovladanie k repro Creative Inspire T5900

Cenovy strop je predpokladam par €, dohodas mozna. Dufam ze sa niekto najde kto ma tento komponent a napr. mu repro "odislo" alebo ho nepouziva. Na tom mojom to koliesko na ovladanie hlasitosti funguje ako sa mu zachce.


_________________
PC: Monitor: 24" Dell U2410 IPS 16:10, CPU: i5 4460 + Gelid Tranquillo Rev.3, MB: MSI H97M E35, GPU: Sapphire R9 380 dual X NITRO 4GB OC, SSD: Crucial BX100 250 GB, RAM: Kingston 2x8GB DDR3 1600Mhz hyperX, PSU: EVGA 500B, case: Fractal Define R4
NB: Toshiba Satellite L505-13G: Intel Core i5 430M, ATI Radeon HD5165 1GB, 4GB RAM, 500GB HDD
fón: Samsung S20 FE + Garmin Fenix 6 pro
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.04.10
Prihlásený: 25.10.10
Príspevky: 25
Témy: 3 | 3
Bydlisko: Bratislava

niesi sam, to je vseobecne asi najcastejsi problem reprakov od crative... ale da sa to zbastlit doma nanovo cele...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
K: "dialkove" ovladanie k repro Creative Inspire T5900

Registrovaný: 03.07.06
Prihlásený: 24.10.21
Príspevky: 1485
Témy: 73 | 73
Bydlisko: Martin

zozen si dakeho kutila cez elektroniku, staci vymenit potenciometer


_________________
OS: Windows 10 Pro CPU: AMD Phenom II X4 840 MB: ASRock 970 Extreme3 2.0 RAM: 2x2 GB DDR3 A-DATA 1600 MHz CL9 + 2x2 GB DDR3 Kingston 1600 MHz CL9 HDD: Intel 335 180 GB SSD & Seagate 2 TB HDD GPU: MSI GTX660 2 GB 2GD5/OC DVD-RW: ASUS 2014L1T SC: ASUS Xonar DG CASE: ASUS TA663 PSU: Seasonic 500W LCD: Samsung 2253LW
Offline

Užívateľ
Užívateľ
K: "dialkove" ovladanie k repro Creative Inspire T5900

Registrovaný: 06.01.08
Prihlásený: 26.10.21
Príspevky: 3091
Témy: 82 | 82
Bydlisko: Senica
Napísal autor témyOffline : 21.10.2010 22:52 | K: "dialkove" ovladanie k repro Creative Inspire T5900

hm, a nejake blizsie info, co tam treba vymenit?


_________________
PC: Monitor: 24" Dell U2410 IPS 16:10, CPU: i5 4460 + Gelid Tranquillo Rev.3, MB: MSI H97M E35, GPU: Sapphire R9 380 dual X NITRO 4GB OC, SSD: Crucial BX100 250 GB, RAM: Kingston 2x8GB DDR3 1600Mhz hyperX, PSU: EVGA 500B, case: Fractal Define R4
NB: Toshiba Satellite L505-13G: Intel Core i5 430M, ATI Radeon HD5165 1GB, 4GB RAM, 500GB HDD
fón: Samsung S20 FE + Garmin Fenix 6 pro
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 07.03.09
Prihlásený: 22.11.10
Príspevky: 2721
Témy: 0 | 0
Bydlisko: Sereď

možno aj nič..asi bude stačiť to rozobrať a streknúť doňho nejaký čistič/odmasťovač,tie odporové dráhy sa po čase zanesú bordelom,po vyčistení to pôjde ako má/ak tam nie je nejaká elektrická/mechanická chyba


Offline

Užívateľ
Užívateľ
K: "dialkove" ovladanie k repro Creative Inspire T5900

Registrovaný: 04.01.06
Prihlásený: 11.12.19
Príspevky: 935
Témy: 80 | 80
Bydlisko: NZ/NR

kontox/kontaktol forma spreju na cistenie kontaktov, skus to ;)


_________________
MB - GB - GA-965P DQ6, CPU - E6600, RAM - 2x1GB A-ADATA 800MHZ, HDD - WD 320GB p-ATA 7200rpm, WD 500GB SATA, VGA - ATI Sapphire X1950XTX DDR4, DVD-RW - LG, PSU - 420W Enermax NoiseTaker, Monitor - LCD 17" Prestigio, Keyb&Mouse - Labtec Wiralless
Auto: Alfa Romeo 75 2.0TS Limited Edition 148hp@...
 [ Príspevkov: 6 ] 


K: "dialkove" ovladanie k repro Creative Inspire T5900



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Reproduktory Creative Inspire T5900

v Zvuk

19

2332

02.09.2005 21:07

Marian

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Treba na repra Creative Inspire T5900 5.1 nejaku zvukovku

v Zvuk

17

1547

25.02.2007 16:27

KocuR

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

P: skrinku Eurocase + repro Creative Inspire P580

v Predám

4

569

14.12.2011 22:59

reno

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Repro 2.0 (alternativa k Creative Inspire T10)

v Ostatné

0

196

08.11.2017 18:55

michalesku

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Creative Inspire T6100

v Zvuk

4

433

25.12.2009 12:39

JaQuBe

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

creative inspire T6100

v Zvuk

8

523

11.01.2008 16:07

Spirit

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Creative Inspire T6100

v Zvuk

1

528

11.08.2007 14:05

Spirit

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

P:Creative inspire P380

v Predám

4

731

20.09.2010 19:57

Adam.sk

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

P: Creative Inspire A220

v Predám

0

140

06.10.2014 17:39

indy123

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

I/P: Creative Inspire T6100

v Predám

4

320

12.07.2015 12:11

Sniper162

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Creative Inspire 2.1 2400

v Predám

1

323

05.10.2017 13:42

axyz21

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Creative Inspire 5300 5.1 - hlasitosť

v Zvuk

0

722

22.10.2009 17:41

_DanWer_

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Creative Inspire T6100 5+1 zahada???

v Zvuk

2

463

04.12.2007 17:02

sairik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

CREATIVE Inspire S2 vs logitech z-523

v Zvuk

0

568

30.09.2011 13:23

markopolo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

5.1 reproduktory Creative Inspire P580 nehraju

v Zvuk

1

404

06.12.2015 10:25

KocuR

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Creative Inspire t 3100 or Gigaworxs T20

v Zvuk

7

481

30.07.2008 23:18

Spirit



© 2005 - 2021 PCforum, edited by JanoF