joker - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 2 [ Vyhľadávanie našlo 56 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: text podmienok pri registracii


Odpovede: 4
Zobrazenia: 415


lang_main.php ak si to dobre pamatam :)

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Uplaod na FTP


Odpovede: 16
Zobrazenia: 1038


Ten moj odkaz nefunguje preto, ze bola moja osobna stranka prenesena inam, a zabudol som tam uploadnut tento subor... takze mal by uz fungovat aj tamten odkaz, ale pre istotu: http://joker.diskusia.net/imagehost.zip

 Fórum: Automobily, motorky   Téma: Aké auto sa vám páči


Odpovede: 884
Zobrazenia: 81535


podla coho tak usudzujes? podla fotky?

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: phpbb mod


Odpovede: 8
Zobrazenia: 507


http://phpbbhacks.com/download/1391

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Problem s diakritikou a pismenom ň


Odpovede: 12
Zobrazenia: 826


Ak sa nemylim, tak mi po zmene kodovavie zblbnu vsetky prispevky co mam doteraz a to je horsie...

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Problem s diakritikou a pismenom ň


Odpovede: 12
Zobrazenia: 826


OK dakujem za ochotu a za rady, dufam, ze sa tu niekto najde kto mi povie ako ten problem vyriesit :)

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Problem s diakritikou a pismenom ň


Odpovede: 12
Zobrazenia: 826


No ja mam tiez InnDB, teda chyba bude v tom? a da sa to potom nejako vyriesit?

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Problem s diakritikou a pismenom ň


Odpovede: 12
Zobrazenia: 826


No ten navod co si sem dal som robil uz davnejsie a nepomohol, skusim si este precitat to druhe co tam je napisane, ale teraz nemam cas, musim este nieco spravit do skoly.
kodovanie tabuliek je utf8_slovak_ci (skusal som aj utf8_general_ci a aj utf8_czech_ci), preklad je normalne stiahnuty odtialto...

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Problem s diakritikou a pismenom ň


Odpovede: 12
Zobrazenia: 826


slovencinu mam, odtialto, skusal som uz aj viacej verzii, no stale mi to robi to iste, je problem niekde inde podla mna kedze nefunguje iba jedno pismeno...

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Problem s diakritikou a pismenom ň


Odpovede: 12
Zobrazenia: 826


Na fore pouzivam kodovanie utf-8 ale uz od zaciatku mi nejde napisat pismeno ň a mozno aj nejake dalsie... Databáza a slovensky preklad maju to iste kodovanie, tak isto som uz skusal par modifikacii na upravu diakritiky ktore som nasiel na ceskej phpBB podpore ale nic nepomohlo. Proste vzdy ked napi...

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Uplaod na FTP


Odpovede: 16
Zobrazenia: 1038


ano da sa v configu staci ak pridas, ake chces aby to formaty podporovalo, teda naprikad pridas, ze 'zip', 'rar') a ine :)

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Uplaod na FTP


Odpovede: 16
Zobrazenia: 1038


http://www.joker.iprofil.cz/imagehost.zip samozrejme si to uprav podla potreby, je to jednoduchy script

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Podciarknutie v phpBB


Odpovede: 16
Zobrazenia: 958


a inac by si sa mohol ukludnit debile trocha. Robis jak keby si bol najlepsi na svete ty :shit:
no tak clovek sa ti snazi pomoct, napise ti presny postup a ty mu na to toto odpovies, tak potom si tu debil ty a nie on, on sa ti iba snazil pomoct, ale ako vidim tak ti uz urcite nepomoze (sorry za O...

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Logo


Odpovede: 15
Zobrazenia: 1379


No tak popozeral som sa na podpore forumup.sk a nasiel som toto: http://staff.forumup.sk/about380-staff.html snad ti to pomoze.

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Logo


Odpovede: 15
Zobrazenia: 1379


CrazyChazy píše:
Napisalo mi tam, ze windows sa nemoze pripojit k forumup.sk...

Na forumup.sk nieje ziadne ftp.

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Auto-Refresh Forum


Odpovede: 11
Zobrazenia: 654


altt píše:
No ja si myslim ze to si mozes nastavit za jak dlho to chces refreshnut...no osobne by som si to nedaval lebo ked sa pise dlhsi pripevok a refreshne sa to tak stratis text....

Nestratis ono to refresuje iba index a viewforum.

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Hladam mod


Odpovede: 2
Zobrazenia: 271


geoge046 píše:
A este jeden, ako sa vola ten mod, ktory ti zobrazuje kolko botov a ake mas nastranke? Ď :D

keby si sa lepsie popozeral nasiel by si ho - http://www.pcforum.sk/simple-show-bots-vt12704.html

 Fórum: Webdesign   Téma: Moja homepage - dingo27.ic.cz


Odpovede: 45
Zobrazenia: 2914


dingo27 píše:
Pocujte, ako vycentrujem obrazok ? skusal som dat
<div align="center" valign="center">
blabla
</div>
ale nejde, obrázkom ani nehlo

takto by to malo ist:
Kód:
<div align="center">blabla</div>

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Problem s prihlasenim


Odpovede: 20
Zobrazenia: 1305


Tom@S píše:
ok diky uz som to tak skusal ale pridal som tam aj tie mriezky takto to ide ale ci im uz neude blbnut aj to prihlasovanie...
aj tak dim a mas u mna + ;)
uz by to prihlasovanie malo byt vyriesene

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Problem s prihlasenim


Odpovede: 20
Zobrazenia: 1305


skus to takto: RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^board\.tld
RewriteRule ^(.*)$ http://www.board.tld/$1 [R=301,QSA

#########################################################
# PHPBB SEO REWRITE RULES #
#########################################################
...

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Zemna loga na tomto template


Odpovede: 13
Zobrazenia: 483


toto: <!-- <div class="center"><a href="{U_INDEX}"><img src="{I_LOGO}" alt="{SITENAME}" title="{SITENAME}" /></a></div> --> skus zmenit za toto: <div class="center"><a href="{U_INDEX}&q...

 Fórum: Vzdelanie, štúdium, škola   Téma: Monitor9 - Ako ste dopadli ?


Odpovede: 60
Zobrazenia: 4200


taketo testy su totalne nanic, ked ziaci opisuju a ucitelia to povolia lebo dobro skoly... potom nejaky debil sa dostane na dobry gympel a s trosku viac peniazkamy sa stane lekarom... a potom sa nediv ze ti namiesto operacie slepeho creva odreze nohu kurva :roll: debilita forever
tiez si myslim a...

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: MOD ktory sam spoji dva prispevky pod sebou


Odpovede: 3
Zobrazenia: 400


status uzivatelov:Online/Offline/Hidden mod a skype mod

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Sub forum


Odpovede: 8
Zobrazenia: 616


no na pomoc mam malo casu, ale je to normalna instalacia tak ako maju aj ostatne mody... no trochu zlozitejsia... skusaj a ked si nevies s niecim rady tak to sem napis a niekto ti poradi ;)

 Fórum: PHP, ASP   Téma: uploud server


Odpovede: 18
Zobrazenia: 1356


bart31 píše:
Nemal by tu nekto script aspon na 64MB?? PLSSS

myslis na 64 mb upload? ved na ten co som sem dal ja mozes tiez uploadovat 64 mb subory, staci to prepisat v configu na aku hodnotu chces ty ;).

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Sub forum


Odpovede: 8
Zobrazenia: 616


mozes na to pouzit dva mody. Simple Subforums a Categories Hierarchy.

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Jeden pekny mod


Odpovede: 2
Zobrazenia: 379


malo by to byť toto: http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=238800

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Rolovanie stranky


Odpovede: 14
Zobrazenia: 1536


Freelan píše:
dpc sak to nemoze byt robene aj cez iframe???

toto je robene cez iframe: http://www.inflagrantirecords.sk/index2.html imho je to ovela horsie.

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: maly problem s db


Odpovede: 8
Zobrazenia: 382


no na hostuju.cz mam tuto skusenost tiez, potesili ma ked mi vymazali db fora pretoze som nemal na kazdej stranke fora ich reklamu, nieze by ma upozornili aby som ju tam dal , ale oni to hned vymazali... co sa da robit....
toto si precitaj:
1.3 Umístění reklamního kódu je povinností objednatele b...

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Navod na drupal


Odpovede: 13
Zobrazenia: 605


JanoF píše:
to je vhodne pre drupal 4.x ale nie 5.x, 5.x sa instaluje za pomoci prehliadacu, co 4.x bolo nutne takto upravit a nasledne aj importovat strukturu db

aha to som nevedel, kedze som skusal iba drupal 4.x a 5.x som neskusal vobec, tak sorry :)
Stránka: 1 z 2 [ Vyhľadávanie našlo 56 výsledkov ]




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF