[ Príspevkov: 29 ] 
AutorSpráva
Online

Čestný člen
Čestný člen
Jednoduchy redakcny system

Registrovaný: 08.08.07
Prihlásený: 18.12.17
Príspevky: 21093
Témy: 413 | 413
Bydlisko: Köln am Rhein
NapísalOnline : 26.10.2012 22:01 | Jednoduchy redakcny system

Potrebujem jednoduchy redakcny system, resp. mozno ani nepotrebujem, ale som lenivy. Vsetko oc potrebujem by som si vedel nakodit v html, lebo toho vela nepotrebujem.
Stranka bude nieco ako blog. Typciky priklad toho, co vlastne hladam je shaggyho stranka www. shaggy.sk

Chcem to mat co najjednoduchsie, nepotrebujem registraciu, ani vkladanie nejakych veci uzvatelmi. Chcem mat system kde je vacsi vyber free templatov, aby bolo z coho vybrat.
Bezat to bude pravdepodobne na websupporte.

Ktorym smerom sa orientovat? Vsimol som si, ze shaggy bezi na xBlogu, pocul som aj o Wordpresse. Problem je v tom, ze redakcnych systemov je dost vela, pozeral som si nejake odporucania aj na inych forach a kazdy radi nieco ine. Moje naroky su vsak dost male, preto dufam ze mi budete vediet poradit nieco jednoduche, co nemusim studovat nikolko tyzdnov, rychlo sa do toho dostanem a bude to mojou zabavkou pocas dlhych vecerov.


_________________
I don't even know what that means.
No one knows what it means, but it's provocative.
It gets the people going.
Offline

Čestný člen
Čestný člen
Jednoduchy redakcny system

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 26.10.2012 23:02 | Jednoduchy redakcny system

Dík za spomenutie :lol:
Tam je to môj vlastný (veľmi starý, ale funkčný) systém (x preto, že som to použil ako "dosaď názov neskôr", nemal som nič vymyslené).
Ja by som na tvojom mieste išiel do Wordpressu, na blog je to asi to najlepšie a najviac user-friendly.


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Jednoduchy redakcny system

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 14.09.16
Príspevky: 4707
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 27.10.2012 9:48 | Jednoduchy redakcny system

Jednoznacne WP. Easy instlacia, nahodenie tem (aj vlastnych). Skvela dokumentacia ..


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Čestný člen
Čestný člen
Jednoduchy redakcny system

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 27.10.2012 12:25 | Jednoduchy redakcny system

A hlavne, ak chceš riešenie, ktoré je funkčné "out of the box", tak zabudni na drupal (ten je fajn pre firmy, ktoré si ho vedia trochu ohnúť). Joomla je zase "wtf" systém, keď pozeráš, čo tým autor chcel povedať. Typo3 je podľa veľa programátorov skvelý systém, lebo sa im dobre pre neho programuje. Horšie je to s používateľmi, ktorí ho (narozdiel od programátorov) používajú väčšinu životnosti webu, pre nich je to skôr utrpenie.

Na blog je wordpress jednoznačne voľbou č. 1.


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Online

Čestný člen
Čestný člen
Jednoduchy redakcny system

Registrovaný: 08.08.07
Prihlásený: 18.12.17
Príspevky: 21093
Témy: 413 | 413
Bydlisko: Köln am Rhein
Napísal autor témyOnline : 29.10.2012 7:34 | Jednoduchy redakcny system

Vyskusam teda Wordpress, dakujem za rady :-)


_________________
I don't even know what that means.
No one knows what it means, but it's provocative.
It gets the people going.
Online

Čestný člen
Čestný člen
Jednoduchy redakcny system

Registrovaný: 08.08.07
Prihlásený: 18.12.17
Príspevky: 21093
Témy: 413 | 413
Bydlisko: Köln am Rhein
Napísal autor témyOnline : 28.06.2013 22:05 | Jednoduchy redakcny system

Vedeli by ste mi povedat co mam zmenit, aby mi pismo v nahlade clanku nevyzeralo tak rozhadzane (ma roznu velkost)? Ide o pismena s makcenmi.
http://www.daron.sk


_________________
I don't even know what that means.
No one knows what it means, but it's provocative.
It gets the people going.
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Jednoduchy redakcny system

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 28.06.2013 23:28 | Jednoduchy redakcny system

Skúšal si použiť iný font? :)


_________________
C#, PHP, ...
Online

Čestný člen
Čestný člen
Jednoduchy redakcny system

Registrovaný: 08.08.07
Prihlásený: 18.12.17
Príspevky: 21093
Témy: 413 | 413
Bydlisko: Köln am Rhein
Napísal autor témyOnline : 12.02.2015 21:06 | Jednoduchy redakcny system

Co mam hladat, ak hladam temu, ktora je uplne jednoducha, nieco ako osobna prezentacia, kde bude jedna uvodna stranka, jedno menu na kontakt atd., a este moznost pisat nejake novinky (teoreticky sa da pouzit funkcia "blogovania" na tuto cinnost). To je vsetko. Ziadna registracia a komentare a ine hovadinky. Ma to nejaky nazov, ktory by som mal googlit?

Simple personal page mi nachadza len prespikovane temy plne funkcii pre rozne blogy.


_________________
I don't even know what that means.
No one knows what it means, but it's provocative.
It gets the people going.
Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
NapísalOffline : 12.02.2015 22:43 | Jednoduchy redakcny system

mozno http://www.press75.com/themes/so-simple/ ale asi az privelmi jednoduche, niesu tam ale ikony na socialne siete alebo twitter atd.. /co si samozrejme vies ale dorobit podla seba


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Jednoduchy redakcny system

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 14.09.16
Príspevky: 4707
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 13.02.2015 7:50 | Jednoduchy redakcny system

pridaj este do klucovym slov minimal


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Prevádzkovateľ fóra
Prevádzkovateľ fóra
Jednoduchy redakcny system

Registrovaný: 01.05.05
Príspevky: 12425
Témy: 1447 | 1447
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 13.02.2015 9:25 | Jednoduchy redakcny system

http://html5up.net/ tam si isto vyberies


_________________
SilverStone SST CS01 | Corsair SF600 600W SFX | ASRock X99E-ITX/ac | Intel Xeon E5-2683 v4 (16 Cores / 32 Threads) & Noctua NH-U9DX i4 | Kingston HyperX Savage 32 GB DDR4 2400 MHz | PNY NVIDIA Quadro K1200 DP 4 GB DDR5 | Intel SSD 750 1.2 TB NVMe & Intel SSD 730 240 GB SATA & Seagate BackUp Plus Portable 12 TB USB | 31.5" 4K LCD EIZO FlexScan EV3237 & 2 x 24" LCD EIZO FlexScan EV2451 | Ergotron LX Wall Mount Keyboard Arm | Logitech Craft | Logitech Wireless G700s | Harman Kardon Nova | Microsoft Windows 7 Ultimate | APC Back-UPS ES 700 | Lenovo ThinkPad X250 - Intel Core i7 5600U, 8 GB DDR3 1600 MHz, Intel HD Graphics 5500, SanDisk SSD 512 GB, 12.5 FHD LED IPS, WWAN 3G 4G LTE, Microsoft Windows 7 Ultimate | Nintendo Classic Mini | BlackBerry Passport 96 GB
Online

Čestný člen
Čestný člen
Jednoduchy redakcny system

Registrovaný: 08.08.07
Prihlásený: 18.12.17
Príspevky: 21093
Témy: 413 | 413
Bydlisko: Köln am Rhein
Napísal autor témyOnline : 14.02.2015 21:47 | Jednoduchy redakcny system

Dakujem vsetkym, JanoF, ta stranka je fajn, tam som uz predtym stahoval, len som na to zabudol.

Problem je teraz ten, ze skusal som odtial 3 temy a neuspesne...

Stiahnem temu a vo WP admine pridam novu temu, nahra sa .zip subor a vypise nasledujucu chybu.

Kód:
Rozbaľuje sa balíček…

inštaluje sa téma…

Tento balík nemôže byť nainštalovaný. V téme chýba súbor kaskádového štýlu style.css.

Inštalácia témy zlyhala.


Netusim, kde je problem, lebo predtym som tam temu "strata" z html5up.net mal uspesne nainstalovanu, ale uz nepamatam, ci som to robil presne takto. Existuje aj iny postup?


_________________
I don't even know what that means.
No one knows what it means, but it's provocative.
It gets the people going.
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1719
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 14.02.2015 22:29 | Jednoduchy redakcny system

Témy z tej stránky nie sú určené pre WordPress (je možné ale vytvoriť témy pre WP založené na tých témach).


Online

Čestný člen
Čestný člen
Jednoduchy redakcny system

Registrovaný: 08.08.07
Prihlásený: 18.12.17
Príspevky: 21093
Témy: 413 | 413
Bydlisko: Köln am Rhein
Napísal autor témyOnline : 15.02.2015 9:38 | Jednoduchy redakcny system

Jasne, takze to vysvetluje moj problem. Uz som to nahodil a funguje to. Tu ale vyvstava dalsi problem - potreboval som nieco ako wp-admin, kde sa budu lahko dat pisat novinky...


_________________
I don't even know what that means.
No one knows what it means, but it's provocative.
It gets the people going.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Jednoduchy redakcny system

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 14.09.16
Príspevky: 4707
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 15.02.2015 9:57 | Jednoduchy redakcny system

skus pozriet https://ghost.org/


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Online

Čestný člen
Čestný člen
Jednoduchy redakcny system

Registrovaný: 08.08.07
Prihlásený: 18.12.17
Príspevky: 21093
Témy: 413 | 413
Bydlisko: Köln am Rhein
Napísal autor témyOnline : 15.02.2015 13:27 | Jednoduchy redakcny system

Stiahol som hemingway-a, upravujem, dakujem za pomoc :)
https://wordpress.org/themes/hemingway

Este sa urcite ozvem.


_________________
I don't even know what that means.
No one knows what it means, but it's provocative.
It gets the people going.
Online

Čestný člen
Čestný člen
Jednoduchy redakcny system

Registrovaný: 08.08.07
Prihlásený: 18.12.17
Príspevky: 21093
Témy: 413 | 413
Bydlisko: Köln am Rhein
Napísal autor témyOnline : 16.02.2015 21:23 | Jednoduchy redakcny system

Na teme hemingway chcem zmenit farbu footeru zo sedej na inu, dajme tomu tmavohnedu.

Pozeral som sa tu:
https://wordpress.org/support/topic/change-the-footer-background-colour-or-link-colour

a vyskusal som do style.css pridat:
Kód:
.footer.bg-dark {
   background: #fff;
}


V samotnom style.css som nasiel ohladom footera tieto veci:
Kód:
/* Footer */

   #footer {
      background: #272833;
      padding: 6em 0;
      text-align: center;
   }

      #footer .icons .icon.alt {
         text-decoration: none;
      }

         #footer .icons .icon.alt:before {
            -moz-osx-font-smoothing: grayscale;
            -webkit-font-smoothing: antialiased;
            font-family: FontAwesome;
            font-style: normal;
            font-weight: normal;
            text-transform: none !important;
         }

         #footer .icons .icon.alt:before {
            color: #272833 !important;
            text-shadow: 1px 0 0 rgba(255, 255, 255, 0.5), -1px 0 0 rgba(255, 255, 255, 0.5), 0 1px 0 rgba(255, 255, 255, 0.5), 0 -1px 0 rgba(255, 255, 255, 0.5);
         }

      #footer .copyright {
         color: rgba(255, 255, 255, 0.5);
         font-size: 0.8em;
         line-height: 1em;
         margin: 2em 0 0 0;
         padding: 0;
         text-align: center;
      }

         #footer .copyright li {
            border-left: solid 1px rgba(255, 255, 255, 0.3);
            display: inline-block;
            list-style: none;
            margin-left: 1.5em;
            padding-left: 1.5em;
         }

            #footer .copyright li:first-child {
               border-left: 0;
               margin-left: 0;
               padding-left: 0;
            }

            #footer .copyright li a {
               color: inherit;
            }


Skusal som menit farbu priamo v riadku kde je "background: #272833;" a nic.

Co robim zle?

// Spojený príspevok Pon 16.02.15 21:24

Farbu potrebujem zmenit aj v menu, ale to uz zvladnem sam, ked zistim, ako sa to robi pre footer.


_________________
I don't even know what that means.
No one knows what it means, but it's provocative.
It gets the people going.
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1719
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 16.02.2015 21:54 | Jednoduchy redakcny system

Farba je nadefinovaná pre triedu .section.bg-dark (a nie je zložité to zistiť pomocou prehliadača).


Online

Čestný člen
Čestný člen
Jednoduchy redakcny system

Registrovaný: 08.08.07
Prihlásený: 18.12.17
Príspevky: 21093
Témy: 413 | 413
Bydlisko: Köln am Rhein
Napísal autor témyOnline : 16.02.2015 22:08 | Jednoduchy redakcny system

Mozes mi to trochu vysvetlit, alebo ma naviest trosku viacej?


_________________
I don't even know what that means.
No one knows what it means, but it's provocative.
It gets the people going.
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Jednoduchy redakcny system

Registrovaný: 08.08.09
Príspevky: 12516
Témy: 41 | 41
Bydlisko: Martin
NapísalOffline : 16.02.2015 22:26 | Jednoduchy redakcny system

Skús v [c]style.css[/c] nájsť riadok #196, mal by tam byť takýto kód:

[c].section.bg-dark { background: #tvojaFarba; }[/c]

Jednoduchy redakcny system


_________________
always is always wrong
Online

Čestný člen
Čestný člen
Jednoduchy redakcny system

Registrovaný: 08.08.07
Prihlásený: 18.12.17
Príspevky: 21093
Témy: 413 | 413
Bydlisko: Köln am Rhein
Napísal autor témyOnline : 17.02.2015 7:01 | Jednoduchy redakcny system

To je divne, ze som ho tam nenasiel. Preto som sa este raz pytal. Pozriem sa ked pridem domov, diky.


_________________
I don't even know what that means.
No one knows what it means, but it's provocative.
It gets the people going.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Jednoduchy redakcny system

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 14.09.16
Príspevky: 4707
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 17.02.2015 7:04 | Jednoduchy redakcny system

Lahko si ulachcis pracu s tym ze budes pouzivat developers tool. Ak pouzivas chrome bud stlac F12 alebo klikny pravym na cast, ktoru chces menit a daj inspect element. Dev tool budes mat rozdeleny na 2 az 3 casti. Html kod, css kod, a css computed + si mozes zapnut konzolu ale to ti bude asi zbytocne. Priamo v tomto toole si mozes otestovat farby, fonty atd


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Online

Čestný člen
Čestný člen
Jednoduchy redakcny system

Registrovaný: 08.08.07
Prihlásený: 18.12.17
Príspevky: 21093
Témy: 413 | 413
Bydlisko: Köln am Rhein
Napísal autor témyOnline : 18.02.2015 17:55 | Jednoduchy redakcny system

Diky.


Presuval som web na iny hosting, inu domenu. Postupoval som podla http://codex.wordpress.org/Moving_WordPress

Ked som sa prihlasil na mojadomena.sk/wp-admin do administracie a zmenil som tam adresy na novadomena.sk, ako sa teraz naspat dostanem do svojej administracie (za predpokladu ze som uspesne prekopiroval web)? Vzdy ma to totiz hodi do administracie na novej domene.

Co konkretne znamena zalohovat si subory? Pouzil som doplnok backup pre wordpress, ale on zalohoval len obsah zlozky wp-content. Mam to chapat tak, ze vsetko ostatne je zbytocne? (samozrejme + databaza).


_________________
I don't even know what that means.
No one knows what it means, but it's provocative.
It gets the people going.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.02.14
Prihlásený: 16.11.17
Príspevky: 451
Témy: 9 | 9
NapísalOffline : 18.02.2015 18:47 | Jednoduchy redakcny system

najlepsie je pri kopirovani databazy si urobit dump a v nom prepisat kazdy vyskyt (replace all) 'staradomena.sk' na 'novadomena.sk' a az tak naimportovat
a subory len prekopirujes. samozrejme iba v pripade ze si nikde v kode nepouzil absolutnu cestu.


Online

Čestný člen
Čestný člen
Jednoduchy redakcny system

Registrovaný: 08.08.07
Prihlásený: 18.12.17
Príspevky: 21093
Témy: 413 | 413
Bydlisko: Köln am Rhein
Napísal autor témyOnline : 19.02.2015 21:57 | Jednoduchy redakcny system

No ani za toho boha som to nemohol premigrovat. Dokonca som ani nemohol poriadne nahradit vyskyt v databaze, lebo jEdit mal problem s kodovanim... Nastastie som to polovicne vyriesil s exportovanim stranok, clankov, menu atd cez samotny wordpress a naslednu importaciu zase cez wordpress na novej domene. Takze uz som len potreboval upravit widgety, header, logo, farby, nastavenia komentov a hotovo...


_________________
I don't even know what that means.
No one knows what it means, but it's provocative.
It gets the people going.
Online

Čestný člen
Čestný člen
Jednoduchy redakcny system

Registrovaný: 08.08.07
Prihlásený: 18.12.17
Príspevky: 21093
Témy: 413 | 413
Bydlisko: Köln am Rhein
Napísal autor témyOnline : 28.02.2015 20:13 | Jednoduchy redakcny system

Preco po upraveni CSS cakam na prejavanie zmien nejake 2-3 minuty?


_________________
I don't even know what that means.
No one knows what it means, but it's provocative.
It gets the people going.
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Jednoduchy redakcny system

Registrovaný: 08.08.09
Príspevky: 12516
Témy: 41 | 41
Bydlisko: Martin
NapísalOffline : 28.02.2015 20:15 | Jednoduchy redakcny system

Pretože cache. Server za normálnych okolností drží najčastejšie používané súbory v pamäti kvôli rýchlejšiemu prístupu.
Riešením je zapnúť na nevyhnutnú dobu u tvojho poskytovateľa webhostingu tzv. debug mód (resp. jeho obdobu).


_________________
always is always wrong
Online

Čestný člen
Čestný člen
Jednoduchy redakcny system

Registrovaný: 08.08.07
Prihlásený: 18.12.17
Príspevky: 21093
Témy: 413 | 413
Bydlisko: Köln am Rhein
Napísal autor témyOnline : 28.02.2015 20:18 | Jednoduchy redakcny system

Super.


_________________
I don't even know what that means.
No one knows what it means, but it's provocative.
It gets the people going.
Online

Čestný člen
Čestný člen
Jednoduchy redakcny system

Registrovaný: 08.08.07
Prihlásený: 18.12.17
Príspevky: 21093
Témy: 413 | 413
Bydlisko: Köln am Rhein
Napísal autor témyOnline : 29.03.2015 12:01 | Jednoduchy redakcny system

Potrebujem nastavit pre jeden objekt obtekania zlava. Je to Tribulant galeria. Chcel by som to spravit tak, ze pouzijem:
Kód:
<div id="div1">[tribulant_slideshow gallery_id="1"]</div>


a potom definujem v CSS div1 ako:
Kód:
#div2 {float: right;}


Otazka je, kde presne mam vlozit ten kod do CSS? Ak by som mal Custom CSS vlozim to tam, ale co ak nemam?

// Spojený príspevok Ned 29.03.15 12:07

Spravil som to cez:
Kód:
<div style="float: right">[tribulant_slideshow gallery_id="1"]</div>
priamo na stranke, ale nie je to take riesenie, ake by som si predstavoval.


_________________
I don't even know what that means.
No one knows what it means, but it's provocative.
It gets the people going.
 [ Príspevkov: 29 ] 


Jednoduchy redakcny system



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Jednoduchý redakčný systém

v Redakčné systémy

2

142

17.06.2014 11:46

hatto13

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Jednoduchý redakčný systém

v Redakčné systémy

1

133

27.02.2015 23:58

Kraliček

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

REDAKCNY SYSTEM

v Redakčné systémy

6

451

25.07.2007 15:51

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Redakčný systém

v Redakčné systémy

5

573

13.06.2007 23:02

majdo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Redakčný systém

v Redakčné systémy

2

389

07.07.2007 23:53

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

redakčný systém

v PHP, ASP

10

491

24.03.2008 20:12

Tominator

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

redakčný systém?

v Redakčné systémy

20

321

11.10.2013 16:31

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

REDAKčný SYSTEM

v Redakčné systémy

5

598

07.11.2007 16:19

KaktusBR

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

redakcny system

v Redakčné systémy

7

656

06.05.2009 21:25

Momosk

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Redakcny system

v Redakčné systémy

2

443

06.08.2007 22:14

Deiky

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

redakcny system

v Redakčné systémy

6

500

20.10.2007 10:05

mokus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

redakčny system

v PHP, ASP

5

444

26.11.2008 21:36

tomxi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Redakcny system

v Redakčné systémy

2

491

13.01.2007 8:01

Toxic

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Redakčny system

v Redakčné systémy

14

230

02.05.2013 20:00

Mego

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Redakcny system

v Ostatné

0

576

03.08.2007 18:38

desann

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

hladam redakcny system

v Redakčné systémy

1

660

18.01.2009 19:44

K0d1



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF