je možné napojiť vežu na pc ?Ahojte, chcem sa spýtať jednú otázku. Kedže kvalitne repro k pc stojí celkom dosť, tak ma napadlo využiť vežu do ktorej mám zapojené cca 6repro bedne a hraje priam výborne. Je možné nejako prepojiť vežu s pc, tak aby som púštal pesničky v pc a hrali repro od vežy ? Poprípade domáce kino pripojiť k pc ? Ak má veža AUX in tak nie je problém, ak má domáce kino AUX in tak nie je problém. No dajme tomu že majú, nieje potom problém ked nemám 5.1 zvukovku ? Alebo poprípade nejaký návod ako sa to dá presne spraviť a čo je ktomu potrebné ? Lebo ja a audio...... edit, tak veža to nemá ale domáce kino má dve také vstupy a pri jednom píše aux in(červené) a pri druhom len audio (biele) je to ono ? Aký kábel potrebujem aby som to prepojil... ? edit2 HALOOO a ako sa volá ten prepojovací kábel čo potrebujeemm ??? edit3 http://datacomp.sk/kabel-jack-cinch-typ ... d5786.html toto bude dobré ? Dosť mi to aj súri a nechcem dávaať upp malo by byt ak mas cinche na vezi(to su tie dva väcsie konektory na obrazku) 5.1 zukovku potrebjes ak chces 5.1 zvukovy vystup pokial to prepojis len hentym kablom tak logicky bude len stereo, bez ohladu na zvukovku nastavenia, hm hadam ziadne, na PC by nic nemalo byt treba a na vezi len vyberies vstup AUX ...
je možné napojiť vežu na pc ? |