je chyba v HDD?vie mi niekto poradit s ... pocas strihania videa mi v urcitych momentoch spomali HDD a to aj ked iba kliknem na cast projektu. taktiez sa mi stava, ze zamrzne hra alebo sa vipne lusknutim prsta a netyka sa to len jednej hry... Co myslis tym ze sa ti spomaly HDD? chyba nemusí byť práve v disku napiš sestavu , diskem to není. napiš sestavu , diskem to není. procesor AMD XP64 3000+, RAM DIMM 2*512, grafika Nvidia NX 6600, z.doska ABIT. Staci ti to na posudenie? Co myslis tym ze sa ti spomaly HDD? sorry, to spomali malo byt, ze pracuje ako sialeny a dany proces mu trva dlho chyba nemusí byť práve v disku co navrhujes? Instalovat ovladače chipsetu a zjistit, zda disk pracuje v UATA, tedy zda je povoleno DMA. Instalovat ovladače chipsetu a zjistit, zda disk pracuje v UATA, tedy zda je povoleno DMA. to je ok. heeeeeelp Když to začne dělat, tak zmáčkni CTRL+ALT+DEL a podívej se, co je všechno spuštěno. sorry, to spomali malo byt, ze pracuje ako sialeny a dany proces mu trva dlho Nema tvoje PC problemy s pametou?Aku velku mas pamet? Nema tvoje PC problemy s pametou?Aku velku mas pamet? 2*512 a skusal som vymienat s novou RAM ...
je chyba v HDD? |