Sorry jako, ale ked niekto nechape preco su v rozvojovej krajine nizsie naroky na bezpecnost a pohodlie ako v EU, a ze nasa verzia auta by tam bola nepredaja, tak tu uz nedokazem pomoct
Pekná sprostosť...teda takmer. Stačí, ak si hlupák povie: "Načo si mám zapínať pásy, veď mám Airbag". Vtedy ho pri náraze naozaj môže Airbag zabiť...
_________________ ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI II, AMD RYZEN 7 5700G, Samsung 970 EVO PLUS NVMe M.2 PCIe3 500GB,DIMM DDR4 32GB 3600MT/s CL16 (Kit of 2) 1Gx8 KINGSTON FURY Renegade Black Xiaomi POCO X3 6GB/128GB
Aj no ak sa telo pohybuje voči vystrelenému airbagu a nezadržia ho pásy - dopadne to pri náraze vo vyššej rýchlosti veľmi zle.
Ono nad určité spomalenie (dné aj konštrukciou auta, jeho deformáciou atd) sa trhajú vnútorné orgány a nepomôže nič. Takže - hor sa prtekať...
_________________ ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI II, AMD RYZEN 7 5700G, Samsung 970 EVO PLUS NVMe M.2 PCIe3 500GB,DIMM DDR4 32GB 3600MT/s CL16 (Kit of 2) 1Gx8 KINGSTON FURY Renegade Black Xiaomi POCO X3 6GB/128GB
hlupak, co pouziva tie pasove zaslepky si zasluzi byt dokaliceny/zabity. Lebo to je uz na Darwina.
Ako tu uz napisali, nas v EU sa nik nepyta ci zaplatime nove veci v autach. Cital som ze aj Brazilcanom sa toto nepaci, ze si pripadaju akoby za ludi druhej kategorie a robia pre nich take auta.
Preto som aj predtym pisal tu recnicku otazku, ze ktovie ako to je v skutocnosti. Ci sa vyrobcom oplati setrit na chybajucich bezp. systemoch a navrhu lacnejsej karoserie. Alebo by v danych krajinach za dane ceny predali aj auto s normalnou vybavou, akurat by mali nizsi zisk o co ja viem, 20%? Ale bezpecnost osadky by bola na inej urovni. Nie takto kvoli $$ robit s aut pre urcite trhy pojazdne rakvicky, len aby neprisli o zisky.
Ludia budu pizukat vzdy. Ked im to tam nedas, su ludia druhej kategorie. Ked im to tam das, tak je tam len kopec somarin ktore nikto nepotrebuje a pokazia sa. Ono nejaky bezpecnostny standard by mal zaklad bez ohladu na to kde sa auto predava, ale pokial ide o tych modernych asistentov ... tazko povedat.
_________________ PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA!
Robia to vsetky automobilky, par rokov dozadu som to cital o arabskych toyota pickupoch. V eu ich neprihlasis, lebo sice karoseria rovnaka, ale ziadne bezpecnostne systemy a tusim len airbag sofera, alebo ziadny .. Dovod je jasny, peniaze, kazdy vyraba len minimalnu kvalitu vyzadovanu od toho ktoreho statu, vsetko naviac je priplatkova vybava. A ak ty tam budes pchat tie airbagy do zakladnej vybavy aj tak, konkurencia ta podlezie cenou a vysackuje z trhu.