[ 1184 tém ] 1 ... 20, 21, 22, 23, 24
 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
Oznámenia
Žiadne neprečítané príspevky

Spolupráca s PCREVUE - pre všetkých užívateľov

viac tu

0

1844

07.03.2017 17:13

JanoF

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Pravidlá - čítajte pozorne pred založením témy

Je zakázané zakladať témy na vypracovanie celej vašej úlohy do školy. Tým nie je myslené to, že sa nemôžete na niečo opýtať čo...

0

1774

22.05.2008 19:52

JanoF

Témy
Žiadne neprečítané príspevky

problem s IE a appendChild

zdravim, no mam mensi problem s JS, a kedze s nim len tak skusam a nerobim v nom seriozne moc si neporadim, nebudem vela okolo...

2

446

19.11.2007 22:26

javo

Žiadne neprečítané príspevky

Window.open - timeout

<p> <script> casovac = window.setTimeout("window.open(\" 500); </script> </p> ako to mám...

11

1031

18.11.2007 14:48

delo101

Žiadne neprečítané príspevky

Zákaz tlačidla

Použil som tento javascript pre zakázanie tlačidla s rokmi narodenia. function changedisable() { if...

4

556

18.11.2007 12:35

Ded'leg

Žiadne neprečítané príspevky

Vysuvne menu - horizontalne a dalsia pomoc

Cawte potreboval by som pomoct: 1. Chcel by som horizontalne vysuvne menu - hlavne jednoduche - aby som si ho vedel upravit 2....

6

1338

17.11.2007 16:33

mylan

Žiadne neprečítané príspevky

nefunkcnost scriptu

Mam takyto problem: Spravil som galeriu obrazkov, pomocou tabuliek v HTML a puzil som java script LIGHTBOX 2.02 (ked kliknem na...

5

472

15.11.2007 19:27

M4rek

Žiadne neprečítané príspevky

odstranenie diakritiky

Potrebujem nejaky script co mi z premennej odstani diakritiku, ale musi to byt v js.

1

1893

13.11.2007 20:21

stenley

Žiadne neprečítané príspevky

mazanie inputu

mam takyto skript: function uprava_h(what_h) { document.forms.form.hodnota.focus();...

2

524

03.11.2007 12:49

Flety

Žiadne neprečítané príspevky

Shoutbox/úprava

Ahoj chcem jednu radu,mam shoutbox a ked niekto pošle link je to dost nepriehladne chcem vediet nejaký spqsob ako docielit...

10

560

01.11.2007 11:33

Tomik

Žiadne neprečítané príspevky

Pridanie nejakeho textu do input textarea

Nevedeli by ste mi pomoct so skriptom na to aby vkladal nejaky obsah do textarea - nieco ako na tomto fore smajliky... Dakujem

7

684

31.10.2007 14:28

jsakac

Žiadne neprečítané príspevky

super JavaScript !!!

Čaute chlapi, neviem či ste sa už stretli s takýmto JavaScriptom, kliknite na link a tam potom kliknite na nejakú fotku....

6

801

27.10.2007 23:14

mylan

Žiadne neprečítané príspevky

Image Upload

Je tu niekto kto mi pomože z stránkou na upload obrázkov ????? pls

1

647

19.10.2007 8:19

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

Zmena obrázka pri prejdení myšou

Chcel by som použiť onmouseover="this.style.src='nazov_suboru.jpg'" ale nefunguje mi to. Neviete mi niekto poradiť...

4

736

18.10.2007 19:51

pitrik1

Žiadne neprečítané príspevky

striedanie bannerov

Viete mi poradit taky javascript, ktory by striedal 2 obrazky? T.j. mam 2 bannery a potreboval by som, aby sa prvy zobrazil asi...

5

699

16.10.2007 19:23

neopagan

Žiadne neprečítané príspevky

WYSIWYG skript

kde najdem njaky javaskript, co sluzi ako wysiwyg editor a ked potvrdim tak POST data prenesie cez POST uz hotovy html...

3

765

15.10.2007 19:06

qacer

Žiadne neprečítané príspevky

Problem s funkciou eval()

Zdravim Vas priatelia.. Mam takyto problemik.. if ( elem.name && eval('to.' + elem.name) )...

3

500

15.10.2007 9:45

Ezekiell

Žiadne neprečítané príspevky

Nefungujúci skript pod firefoxom

Dobrí večer, potrebujem pomoc.Napísal som jednoduchý skript zobrazovania času.Pod Intern.Explor. ide všetko OK, no pod...

4

463

11.10.2007 19:43

brano

Žiadne neprečítané príspevky

<title> pomocou javascriptu

ahojte. nasiel som si takyto script: <script language="JavaScript"> // title document.title =...

8

609

10.10.2007 19:02

zero0x

Žiadne neprečítané príspevky

slideshow baner IE -> FF problem

mam problem s tymto kodom, je zaujimave ze v IE to nechce ist, ale vo Firefoxe to v pohode ide. Majitel toho scriptu mi povedal...

2

606

09.10.2007 19:46

miob

Žiadne neprečítané príspevky

kto by mi vyrobil ?

Pls kto by mi to vyrobil cez javascript ? a ešte tam dať že ked skončí to časovanie tak aby to presmerovalo na web adresu...

6

574

08.10.2007 20:48

juho

Žiadne neprečítané príspevky

Vysuvne menu

pocuvajte pozrite tento link a ked kliknete tak vas presune na a vlastne v tom druhom subore je menu a ja by som chcel ze ci by...

7

729

29.09.2007 20:35

Ded'leg

Žiadne neprečítané príspevky

Pomoc s cookies -zmena stylov

Takze mam daco taketo: <head> <link rel="stylesheet" type="text/css"...

4

509

27.09.2007 19:16

audiotrack

Žiadne neprečítané príspevky

reakcia na stlacenie TAB-u

zdravim, chcel by som na webe rozbehat taky doplnok ktory bude obsahovat <input type="text" ..... /> a akonahle...

16

1027

26.09.2007 20:44

javo

Žiadne neprečítané príspevky

script na prehrávanie videa

Nemáte nejaký script na prehrávanie videa na stránke ??? diky

3

2131

20.09.2007 5:08

rik

Žiadne neprečítané príspevky

javascript - otvorit subor a obnovovat ho

Da sa nejako spravit javascript ktory otvori subor (napriklad ako je v php include) a este ze by ho stale obnovoval? alebo...

4

655

16.09.2007 22:20

0rech

Žiadne neprečítané príspevky Hlasovanie:

Pohodlný výber zo <select> - vaše nápady, vylepše

Pri práci na jednej webovej aplikácii mi zadávateľ spomenul rozšírené vyhľadávanie na Profesia.sk - chcel, aby sa pôvodné...

3

555

16.09.2007 20:12

imcold

Žiadne neprečítané príspevky

zistenie realnej sirky a vysky objektu (DIV-u)

zdar, potreboval by som zistit realnu sirku a vysku elementu, DIV-u. V styloch nemam nastavne nic, teda preddefinovane hodnoty...

0

476

16.09.2007 19:36

Bananslovak

Žiadne neprečítané príspevky

Vytvorenie DIV-u pomocou JS

Nevie mi niekto pomoct ako pomocou JavaScriptu po stlaceni buttonu mozem vytvorit DIV a nasledne donho vlozit nejaky objekt ?...

2

517

16.09.2007 19:29

Bananslovak

Žiadne neprečítané príspevky

Riesenie rozlisenia www na displayoch.

Prosim ochotneho programatora aby mi pomohol najst riesenie na to aby nejaky napr. JavaScript zasadeny vo web stranke,...

9

754

15.09.2007 9:40

juho

Žiadne neprečítané príspevky

ziskanie textu DIV elementu

caute, mam taky problem. Mam v premennej co je samozrejme DIV element :) a neviem sa dopracovat k textu ktory obaluje ten div...

2

472

14.09.2007 19:44

Bananslovak

Žiadne neprečítané príspevky

rychle prsty

dokazal by niekto vyhrat nad takymto niecim_? <script> var ide=true; function to(){...

6

578

13.09.2007 21:44

juho

Žiadne neprečítané príspevky

Zmena obrazka pri nadideni z myslov.../...Zmena pozadia

Potreboval by som script ktory by mi zmenil pozadie alebo cely obrazok po nadideni mysou na neho ako rpi stranke... Nejake take...

2

604

11.09.2007 22:42

rik

Žiadne neprečítané príspevky

do externeho suboru

ako mam dat js do externeho suboru myslim tak ako css (dufam ze ste pochopili)

4

397

11.09.2007 22:00

Flety

Žiadne neprečítané príspevky

ICQ Status : Zobrazovanie stavu... Otázka

No mam mensi problem... Chcem si dat na stránku zobrazovanie stavu ICQ mam script ale vzdy je pozadie obrazku kvietinky biele a...

2

2652

11.09.2007 21:38

Dado

Žiadne neprečítané príspevky

fotoalbum v html (js)

chcel by som urobit do html stranky nejaky fotoalbum (slideshow) lenze nikde som nenasiel fungujuci script.... potom som...

3

2387

09.09.2007 13:18

Dado

Žiadne neprečítané príspevky

kontrola retazca vo formulari

<input type="text" name="cena" value="" size="10" maxlength="8"...

8

647

05.09.2007 14:23

juho

Žiadne neprečítané príspevky

zapamatanie zvoleneho menu

Ahojte. mam zhruba taketo menu (len taky quick access do suborov) a rad by som spravil nieco take aby ked idem napr. na...

4

557

03.09.2007 17:17

KaktusBR

Žiadne neprečítané príspevky

nove okno do popredia...

Mam hotovy skript <HEAD> <SCRIPT language=JavaScript type=text/javascript> <!-- function...

14

845

01.09.2007 11:40

rik

Žiadne neprečítané príspevky

countdown skript

stiahol som si nieco take ale ked sa to pokusam dat na stranku tak mi to zobrazi male pismena...myslim na stranku do bordera

1

603

31.08.2007 17:26

KaktusBR

Žiadne neprečítané príspevky

onmouseover v IE

function vytvorTr(tableId,thisId,atributy,hodnoty) { tableId = document.getElementById(tableId); var...

5

616

31.08.2007 8:34

Bananslovak

Žiadne neprečítané príspevky

upravenie formularu na posielanie e-mailu

zdravim..mam taky problem s java scriptom....mam na stranke formluar na posielanie e-mailu...ale problem je v tom ze aj ked...

4

1690

30.08.2007 17:43

juho

Žiadne neprečítané príspevky

velkost noveho okna

ako spravim aby som zadal presnu velkost ako sa ma nove okno otvorit? proste nechcem okno na celu stranu ale iba take male.....

4

447

29.08.2007 18:13

Kamahl

Žiadne neprečítané príspevky

Datum,cas,meniny

Hladam skript ktorý ukazuje aktualny datum,cas a meniny.

1

779

28.08.2007 12:43

stenley

Žiadne neprečítané príspevky

Potreboval by som ...

Potreboval by som preanimovať tento banner nech napr blika alebo nech cez neho prejde niejaká ta čiarka alebo nech sa rozsvieti...

2

474

15.08.2007 19:09

shaggy

Žiadne neprečítané príspevky

javascript ukazujuci cas straveny na webe

Ahoj, chcel by som poprosit o radu ci neviete kde by sa dal najst javascript (ja som hladal a programovat neviem) ktory by mi...

0

483

05.08.2007 23:54

98741

Žiadne neprečítané príspevky

Odpocitavanie

Ahoj, mohli by ste mi pomoct napisat skript pre odpocitavanie priamo na stranke ? Nasiel som par ale nesli :(

2

552

05.08.2007 12:49

Numline1

Žiadne neprečítané príspevky

Pomoc s tlacidlom na zavretie

chcem umiestniť na stránku také tlačidlo že zavrieť okno a keď na to kliknem tak sa zavre okno ako sa to robí pomožte dakujem...

2

483

03.08.2007 10:47

delo101

Žiadne neprečítané príspevky

bookmark, addfavourite IE a FF problem

chcel by som sa opytat ci je mozne aby tieto scripty sli aj v IE aj v FF naraz, alebo kde mam chybu tento script mi ide v IE a...

9

480

26.07.2007 15:14

sento

Žiadne neprečítané príspevky

Jas textu

Pls neviem kam to zaradit ale hladam bud CSS upravu ale skor to asi bude java script. Ide oto ze by som rad mal na webe taky...

0

483

24.07.2007 21:45

kajbo

Žiadne neprečítané príspevky

zmena obrasku na submite

mam stranku kde som prave dal ze po odkliknuti sa ZMENI CSS style ale jak viete thak na input type image sa neda cez css...

4

446

23.07.2007 9:22

Tominator

Žiadne neprečítané príspevky

javascript - predavanie hodnoty medzi skriptami

Prosim vas, ako vyriesit pomocou javascriptu navrat hodnoty z jedneho skriptu do druheho? Upresnim: mam input pole vo...

1

493

20.07.2007 9:36

srnka

 [ 1184 tém ] 1 ... 20, 21, 22, 23, 24


JavaScript, VBScript, Ajax



Skočiť na:  

Powered by phpBB 3.x.x © 2005 - 2017 PCforum, webhosting by WebSupport, secured by GeoTrust, edited by JanoF