[ 1189 tém ] 1 ... 20, 21, 22, 23, 24
 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
Oznámenia
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Pravidlá - čítajte pozorne pred založením témy

Je zakázané zakladať témy na vypracovanie celej vašej úlohy do školy. Tým nie je myslené to, že sa nemôžete na niečo opýtať čo...

0

1788

22.05.2008 19:52

JanoF

Témy
Žiadne neprečítané príspevky

Okno

Potrebujem vyriesit jednu vec. Mam objednavkovy formular a vedla ponuky tlacidlo Objednat. Ako mam urobit aby po kliknuti na...

4

606

01.12.2007 17:32

qacer

Žiadne neprečítané príspevky

Prehrávač dať do stredu

mám na stránke prehrávač hudby a ide to ale chcem aby to bolo v strede. Takto to vyzerá v html: <p align="justify"...

6

542

27.11.2007 7:33

delo101

Žiadne neprečítané príspevky

vymedzenie platnosti JS

Mam na strankach vela js a zistujem, ze sa navzajom ovplyvnuju a stranka nefunguje tak ako ma. Da sa nejako urcit, ze...

4

484

26.11.2007 9:42

EidzEm

Žiadne neprečítané príspevky

Reklama v rohu

Hladam sctript ktory zobrazuje napr nejaku reklami v dolnom rohu prehliadaca a aj ked scrollnete dole stale bude v rohu dolu

16

1104

23.11.2007 16:38

pepek92

Žiadne neprečítané príspevky

JS menu

Neviete o nejakom free JS na menu so scrollbarom? Hladam nieco ako je na to menu s prodkutami pod hlavnym menu

8

1242

21.11.2007 12:29

m@-nX

Žiadne neprečítané príspevky

problem s IE a appendChild

zdravim, no mam mensi problem s JS, a kedze s nim len tak skusam a nerobim v nom seriozne moc si neporadim, nebudem vela okolo...

2

447

19.11.2007 22:26

javo

Žiadne neprečítané príspevky

Window.open - timeout

<p> <script> casovac = window.setTimeout("window.open(\" 500); </script> </p> ako to mám...

11

1040

18.11.2007 14:48

delo101

Žiadne neprečítané príspevky

Zákaz tlačidla

Použil som tento javascript pre zakázanie tlačidla s rokmi narodenia. function changedisable() { if...

4

558

18.11.2007 12:35

Ded'leg

Žiadne neprečítané príspevky

Vysuvne menu - horizontalne a dalsia pomoc

Cawte potreboval by som pomoct: 1. Chcel by som horizontalne vysuvne menu - hlavne jednoduche - aby som si ho vedel upravit 2....

6

1339

17.11.2007 16:33

mylan

Žiadne neprečítané príspevky

nefunkcnost scriptu

Mam takyto problem: Spravil som galeriu obrazkov, pomocou tabuliek v HTML a puzil som java script LIGHTBOX 2.02 (ked kliknem na...

5

474

15.11.2007 19:27

M4rek

Žiadne neprečítané príspevky

odstranenie diakritiky

Potrebujem nejaky script co mi z premennej odstani diakritiku, ale musi to byt v js.

1

1921

13.11.2007 20:21

stenley

Žiadne neprečítané príspevky

mazanie inputu

mam takyto skript: function uprava_h(what_h) { document.forms.form.hodnota.focus();...

2

532

03.11.2007 12:49

Flety

Žiadne neprečítané príspevky

Shoutbox/úprava

Ahoj chcem jednu radu,mam shoutbox a ked niekto pošle link je to dost nepriehladne chcem vediet nejaký spqsob ako docielit...

10

564

01.11.2007 11:33

Tomik

Žiadne neprečítané príspevky

Pridanie nejakeho textu do input textarea

Nevedeli by ste mi pomoct so skriptom na to aby vkladal nejaky obsah do textarea - nieco ako na tomto fore smajliky... Dakujem

7

695

31.10.2007 14:28

jsakac

Žiadne neprečítané príspevky

super JavaScript !!!

Čaute chlapi, neviem či ste sa už stretli s takýmto JavaScriptom, kliknite na link a tam potom kliknite na nejakú fotku....

6

812

27.10.2007 23:14

mylan

Žiadne neprečítané príspevky

Image Upload

Je tu niekto kto mi pomože z stránkou na upload obrázkov ????? pls

1

654

19.10.2007 8:19

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

Zmena obrázka pri prejdení myšou

Chcel by som použiť onmouseover="this.style.src='nazov_suboru.jpg'" ale nefunguje mi to. Neviete mi niekto poradiť...

4

741

18.10.2007 19:51

pitrik1

Žiadne neprečítané príspevky

striedanie bannerov

Viete mi poradit taky javascript, ktory by striedal 2 obrazky? T.j. mam 2 bannery a potreboval by som, aby sa prvy zobrazil asi...

5

708

16.10.2007 19:23

neopagan

Žiadne neprečítané príspevky

WYSIWYG skript

kde najdem njaky javaskript, co sluzi ako wysiwyg editor a ked potvrdim tak POST data prenesie cez POST uz hotovy html...

3

779

15.10.2007 19:06

qacer

Žiadne neprečítané príspevky

Problem s funkciou eval()

Zdravim Vas priatelia.. Mam takyto problemik.. if ( elem.name && eval('to.' + elem.name) )...

3

506

15.10.2007 9:45

Ezekiell

Žiadne neprečítané príspevky

Nefungujúci skript pod firefoxom

Dobrí večer, potrebujem pomoc.Napísal som jednoduchý skript zobrazovania času.Pod Intern.Explor. ide všetko OK, no pod...

4

466

11.10.2007 19:43

brano

Žiadne neprečítané príspevky

<title> pomocou javascriptu

ahojte. nasiel som si takyto script: <script language="JavaScript"> // title document.title =...

8

613

10.10.2007 19:02

zero0x

Žiadne neprečítané príspevky

slideshow baner IE -> FF problem

mam problem s tymto kodom, je zaujimave ze v IE to nechce ist, ale vo Firefoxe to v pohode ide. Majitel toho scriptu mi povedal...

2

609

09.10.2007 19:46

miob

Žiadne neprečítané príspevky

kto by mi vyrobil ?

Pls kto by mi to vyrobil cez javascript ? a ešte tam dať že ked skončí to časovanie tak aby to presmerovalo na web adresu...

6

576

08.10.2007 20:48

juho

Žiadne neprečítané príspevky

Vysuvne menu

pocuvajte pozrite tento link a ked kliknete tak vas presune na a vlastne v tom druhom subore je menu a ja by som chcel ze ci by...

7

731

29.09.2007 20:35

Ded'leg

Žiadne neprečítané príspevky

Pomoc s cookies -zmena stylov

Takze mam daco taketo: <head> <link rel="stylesheet" type="text/css"...

4

510

27.09.2007 19:16

audiotrack

Žiadne neprečítané príspevky

reakcia na stlacenie TAB-u

zdravim, chcel by som na webe rozbehat taky doplnok ktory bude obsahovat <input type="text" ..... /> a akonahle...

16

1035

26.09.2007 20:44

javo

Žiadne neprečítané príspevky

script na prehrávanie videa

Nemáte nejaký script na prehrávanie videa na stránke ??? diky

3

2133

20.09.2007 5:08

rik

Žiadne neprečítané príspevky

javascript - otvorit subor a obnovovat ho

Da sa nejako spravit javascript ktory otvori subor (napriklad ako je v php include) a este ze by ho stale obnovoval? alebo...

4

665

16.09.2007 22:20

0rech

Žiadne neprečítané príspevky Hlasovanie:

Pohodlný výber zo <select> - vaše nápady, vylepše

Pri práci na jednej webovej aplikácii mi zadávateľ spomenul rozšírené vyhľadávanie na Profesia.sk - chcel, aby sa pôvodné...

3

558

16.09.2007 20:12

imcold

Žiadne neprečítané príspevky

zistenie realnej sirky a vysky objektu (DIV-u)

zdar, potreboval by som zistit realnu sirku a vysku elementu, DIV-u. V styloch nemam nastavne nic, teda preddefinovane hodnoty...

0

486

16.09.2007 19:36

Bananslovak

Žiadne neprečítané príspevky

Vytvorenie DIV-u pomocou JS

Nevie mi niekto pomoct ako pomocou JavaScriptu po stlaceni buttonu mozem vytvorit DIV a nasledne donho vlozit nejaky objekt ?...

2

525

16.09.2007 19:29

Bananslovak

Žiadne neprečítané príspevky

Riesenie rozlisenia www na displayoch.

Prosim ochotneho programatora aby mi pomohol najst riesenie na to aby nejaky napr. JavaScript zasadeny vo web stranke,...

9

755

15.09.2007 9:40

juho

Žiadne neprečítané príspevky

ziskanie textu DIV elementu

caute, mam taky problem. Mam v premennej co je samozrejme DIV element :) a neviem sa dopracovat k textu ktory obaluje ten div...

2

480

14.09.2007 19:44

Bananslovak

Žiadne neprečítané príspevky

rychle prsty

dokazal by niekto vyhrat nad takymto niecim_? <script> var ide=true; function to(){...

6

580

13.09.2007 21:44

juho

Žiadne neprečítané príspevky

Zmena obrazka pri nadideni z myslov.../...Zmena pozadia

Potreboval by som script ktory by mi zmenil pozadie alebo cely obrazok po nadideni mysou na neho ako rpi stranke... Nejake take...

2

615

11.09.2007 22:42

rik

Žiadne neprečítané príspevky

do externeho suboru

ako mam dat js do externeho suboru myslim tak ako css (dufam ze ste pochopili)

4

404

11.09.2007 22:00

Flety

Žiadne neprečítané príspevky

ICQ Status : Zobrazovanie stavu... Otázka

No mam mensi problem... Chcem si dat na stránku zobrazovanie stavu ICQ mam script ale vzdy je pozadie obrazku kvietinky biele a...

2

2654

11.09.2007 21:38

Dado

Žiadne neprečítané príspevky

fotoalbum v html (js)

chcel by som urobit do html stranky nejaky fotoalbum (slideshow) lenze nikde som nenasiel fungujuci script.... potom som...

3

2399

09.09.2007 13:18

Dado

Žiadne neprečítané príspevky

kontrola retazca vo formulari

<input type="text" name="cena" value="" size="10" maxlength="8"...

8

649

05.09.2007 14:23

juho

Žiadne neprečítané príspevky

zapamatanie zvoleneho menu

Ahojte. mam zhruba taketo menu (len taky quick access do suborov) a rad by som spravil nieco take aby ked idem napr. na...

4

569

03.09.2007 17:17

KaktusBR

Žiadne neprečítané príspevky

nove okno do popredia...

Mam hotovy skript <HEAD> <SCRIPT language=JavaScript type=text/javascript> <!-- function...

14

846

01.09.2007 11:40

rik

Žiadne neprečítané príspevky

countdown skript

stiahol som si nieco take ale ked sa to pokusam dat na stranku tak mi to zobrazi male pismena...myslim na stranku do bordera

1

611

31.08.2007 17:26

KaktusBR

Žiadne neprečítané príspevky

onmouseover v IE

function vytvorTr(tableId,thisId,atributy,hodnoty) { tableId = document.getElementById(tableId); var...

5

625

31.08.2007 8:34

Bananslovak

Žiadne neprečítané príspevky

upravenie formularu na posielanie e-mailu

zdravim..mam taky problem s java scriptom....mam na stranke formluar na posielanie e-mailu...ale problem je v tom ze aj ked...

4

1700

30.08.2007 17:43

juho

Žiadne neprečítané príspevky

velkost noveho okna

ako spravim aby som zadal presnu velkost ako sa ma nove okno otvorit? proste nechcem okno na celu stranu ale iba take male.....

4

450

29.08.2007 18:13

Kamahl

Žiadne neprečítané príspevky

Datum,cas,meniny

Hladam skript ktorý ukazuje aktualny datum,cas a meniny.

1

792

28.08.2007 12:43

stenley

Žiadne neprečítané príspevky

Potreboval by som ...

Potreboval by som preanimovať tento banner nech napr blika alebo nech cez neho prejde niejaká ta čiarka alebo nech sa rozsvieti...

2

481

15.08.2007 19:09

shaggy

Žiadne neprečítané príspevky

javascript ukazujuci cas straveny na webe

Ahoj, chcel by som poprosit o radu ci neviete kde by sa dal najst javascript (ja som hladal a programovat neviem) ktory by mi...

0

485

05.08.2007 23:54

98741

Žiadne neprečítané príspevky

Odpocitavanie

Ahoj, mohli by ste mi pomoct napisat skript pre odpocitavanie priamo na stranke ? Nasiel som par ale nesli :(

2

558

05.08.2007 12:49

Numline1

 [ 1189 tém ] 1 ... 20, 21, 22, 23, 24


JavaScript, VBScript, Ajax




© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF