[ 1196 tém ] 1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24
 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
Oznámenia
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Pravidlá - čítajte pozorne pred založením témy

Je zakázané zakladať témy na vypracovanie celej vašej úlohy do školy. Tým nie je myslené to, že sa nemôžete na niečo opýtať čo...

0

1824

22.05.2008 19:52

JanoF

Témy
Žiadne neprečítané príspevky

VBScripty

Ahojte... v poslednej dobe ma táto téma začala zaujímať. Avšak na googli som našiel veľké :shit: Tak by som vás chcel poprosiť...

18

2165

19.03.2008 14:40

jablko05

Žiadne neprečítané príspevky

Macromedia Flash 8-help

ahojte potreboval by som taku malu pomoc,prave zaciam s flashkom a java skriptami a v macromedia flashku neviem urobit jenu...

0

536

16.03.2008 14:22

HollyShit

Žiadne neprečítané príspevky

Z popup okna do textarei

dopredu upozornujem, ze v javascripte som este nic extremne nerobil :) Existuje pre phpBB fora postimage sluzba, ktora vam...

7

553

15.03.2008 2:20

chrono

Žiadne neprečítané príspevky

function validate()

CHcem sa spytat, co robi tato funkcia? :-) Myslím táto: function validate()

4

558

15.03.2008 2:03

chrono

Žiadne neprečítané príspevky

preload obrázka

neviete niečo také mám 2 obrázky niečo ako bannery a chcem aby sa menili po 10 sek, ale sú tam aj odkazy neviem to sa bude dať...

2

618

12.03.2008 10:18

mage

Žiadne neprečítané príspevky

niečo ako smajlíci v PHPBB

ako docielim to, že keď uživateľ klikne ne odkaz otvorí sa mu nové okno a on si vyberlie smjlíka, po kliknutí mu pridá reťazec...

6

717

06.03.2008 17:27

Tominator

Žiadne neprečítané príspevky

Odpočítavanie!!

Chcel by som script na odpočítavanie napr. o 10 dní 5 h. 20 min 10 sek a aby sa to odčítavalo. dá sa také spraviť cez script?...

11

3245

06.03.2008 17:10

mage

Žiadne neprečítané príspevky

Tlacidlo

Ahoj. hladal som ale nenasiel som nic co mi treba. Mam maly obrazok 10x10px a potrebujem, aby ak nanho niekto klikne, tak do...

13

806

05.03.2008 18:35

Blackdevil

Žiadne neprečítané príspevky

nacitanie obsahu suboru do premennej

vedel by mi niekto poradit js aletrnativu k file_get_contents z php?? ide o to, ze file_get_contents dokaze nacitat obsah...

9

751

05.03.2008 13:45

stenley

Žiadne neprečítané príspevky

galeria (snad cez JavaScript?)

Zdravim odbornici, chcel by som len vediet, kde zozeniem script na taku galeriu ako je na tomto webe: Videl som ju uz...

0

995

04.03.2008 13:24

ambrel

Žiadne neprečítané príspevky

Externý súbor

Da sa externy subor s priponou .js nacitat v odkaze? Nechcem aby sa nacital na zaciatku skriptu.

1

565

02.03.2008 8:58

emer

Žiadne neprečítané príspevky

javascript podmienka

zdravim...to co neviem v php som xcel vyskusat v javascripte, kedze je mi ovela sympatickejsi :) a mam to takto: <form...

6

664

01.03.2008 18:35

emer

Žiadne neprečítané príspevky

MENU - JAVASCRIPT

potrebujem pomoc...chcem vytvorit menu v java scripte..aby to vyzeralo bejako takto ..jedno uz mam vytvorene cez QuickMenu..ale...

7

1052

01.03.2008 16:24

mage

Žiadne neprečítané príspevky

načítanie skriptu z js dokumentu

Chcem si uložiť nejaké skripty do .js dokumentu. Ako potom k nim pristupovať zo stránky xhtml?

2

552

29.02.2008 16:44

jablko05

Žiadne neprečítané príspevky

Vkladanie scriptu

Ahojte potreboval by som do mojho scriptu vložiť toto. je to progressbar, len neviem kde ho mam vložiť aby mi fungoval tak ako...

0

934

26.02.2008 16:15

nestorko

Žiadne neprečítané príspevky

Progressbar

mam takýto problém. mam tento script, lenže chcem sa spytať čo ešte potrebujem k tomu aby mi to zobrazovalo ked sa nahráva...

7

838

26.02.2008 11:42

nestorko

Žiadne neprečítané príspevky

Input

Ako sa robi ked pri pisani do INPUTU odpocitava pocet znakov, ktore tam este mozete napisat a vypisuje ich userovi?

1

634

26.02.2008 7:49

sento

Žiadne neprečítané príspevky

Nasobenie

Ahojte, potreboval by som pomoct. Mam Javascript na ratanie aktualnej ceny, pri vyberani komponentov do PC. Len neviem ako tam...

9

803

24.02.2008 19:03

eiger33

Žiadne neprečítané príspevky

location

Mam funkciu function refresh() {...

4

526

24.02.2008 13:00

djsulo

Žiadne neprečítané príspevky

Označenie položiek

Dobrý deň, zaujímavá vec sa mi stala. Našiel som JS na označenie viacerých položiek (checkboxov) v stĺpci pod sebou, čo doteraz...

1

463

23.02.2008 20:37

Ded'leg

Žiadne neprečítané príspevky

Script na vtipy

Robim na stranke a potreboval by som poradit. Chcel som dat vtipy akoze vtip na kazdy den. Pravdepodobne by to malo byt v...

16

1391

23.02.2008 9:19

juho

Žiadne neprečítané príspevky

na ďlašiu stranku

potreboval by som script na stránku. Ide o script cez ktorý sa dá ísť na ďalšiu stránku.

3

17486

21.02.2008 19:25

Laykou

Žiadne neprečítané príspevky

Nieco ako textarea

Ahojte, snazim sa urobit nieco ako taky minipokec, ale vsetko len cez javascript... v podstate by to uz bolo kompletne, len mam...

12

521

21.02.2008 14:36

emer

Žiadne neprečítané príspevky

AllWebMenus 5 PRO

Ahoj, potřeboval bych pomoci s programem AllWebMenus 5 PRO. Vytvořil jsem si menu a uložil (.js). V tomto programu je také...

8

533

20.02.2008 19:23

josh.trneny2

Žiadne neprečítané príspevky

Upload link

Mam takyto problem.Tento script je z Uploaded.to. Vedel by mi niekto prosim poradiť ako mam zmenit tento java script, aby mi...

0

415

19.02.2008 21:11

nestorko

Žiadne neprečítané príspevky

Java Script a Diakritika ?

Mam taky problem . . . text kere sa generuje cez javascript neberu diakritiku. Lok : - (obsah a Obrazky (black box) nikde nejde...

5

2300

18.02.2008 15:07

juho

Žiadne neprečítané príspevky

tvorba Upload Linky

<div class="div_mp" style="padding-left: 2px; padding-top: 6px; font-weight: bold; font-size:...

6

522

17.02.2008 20:05

nestorko

Žiadne neprečítané príspevky

asi opat syntax

caute jscriptaci a ajaxaci, mam taky problemik, predpokladam ze bude mat nieco spolocne so syntaxou:...

2

432

15.02.2008 11:41

hlav

Žiadne neprečítané príspevky

otvorenie obrázka

Potreboval by som niečo takéto: klikni "Kliknite sem pre zoznam regionálnych zástupcov." ale ja by som to potreboval...

3

524

10.02.2008 18:30

jablko05

Žiadne neprečítané príspevky

DHTML scroller

nasiel som si script na scrolovanie sprav. ked som ho testoval tak isiel v pohode pod FF ale ked som ho uploadol na web tak ide...

3

414

10.02.2008 11:35

juho

Žiadne neprečítané príspevky

Sucet cien tovaru vo formulary

Ahojte, robim jeden obchod a chcem aby sa mi pri zmene tovaru automaticky menila cena vyslednej zostavy. Neviete kde mam chybu...

2

561

09.02.2008 19:30

eiger33

Žiadne neprečítané príspevky

java aplet

Nazdar potrebujem poradit.Viem spravit aplett ale neviem ako mam pridat tieto parametre resp ako ich rozlozit <script...

2

531

05.02.2008 22:44

suchy

Žiadne neprečítané príspevky

Nechapem syntax

Pomozete mi niekto s pochopenim syntaxe vo vnutri tejto funkcie javascriptu?? function showhide(idli) {...

3

449

02.02.2008 12:46

Hoomerr

Žiadne neprečítané príspevky

img.appendChild

viete ako s tymto vyratkat v javasripte_?: <script> function otvor(tu,cesta){ var...

3

584

26.01.2008 14:58

Ded'leg

Žiadne neprečítané príspevky

rychlost pripojenia

da sa dako zistit aku ma navstevnik rychlost netu? alebo neda sa to v php?

8

1562

25.01.2008 23:15

jablko05

Žiadne neprečítané príspevky

Rozne farby textu / slov v TEXTAREA

Ahojte da sa nejak ovplyvnit aby niektore slovo / slova / pismena v TEXTAREA-e boli inej farby / hrubky ako ostatne v nom???...

2

470

23.01.2008 18:15

Hoomerr

Žiadne neprečítané príspevky

POZICIA OBRAZKA

Caute ludia, nevie mi niekto poradit ako zistim poziciu obrazka? mam na ploce obrazok a myskou nim hybem... potrebujem aby sa...

2

500

22.01.2008 12:46

mirec23

Žiadne neprečítané príspevky

Fotografia sa zväčši

Potreboval by som niečo také že kliknem na fotografiu a objaví sa vo zväčšenej farbe a iba tá fotografia bez panelu a tak,...

15

1613

22.01.2008 10:29

mokus

Žiadne neprečítané príspevky

2 bbcode textarei

Zdravim. Po dlhom rozhodovaní ktorý editor textu pouzijem do svojho CMS som sa rozhodol pre standardny bbcode. Na upravu textu...

7

457

20.01.2008 15:49

qacer

Žiadne neprečítané príspevky

Help s Ajaxom Pls :)

Mam taky problemik. Spravil som ajaxove contenty : setko funguje jak ma , lenze odkazy ktore maju menit content cez ajax :...

2

447

19.01.2008 17:20

TikyConte

Žiadne neprečítané príspevky

Maska text inputu

Zdravim, nevie niekto ako spravit pomocou JS masku text inputu? tzn. aby uz v maske bol preddefinovany text napr...

5

459

16.01.2008 19:32

sento

Žiadne neprečítané príspevky

Zmena obrazku bez reloadovania stranky

Ahojte priznavam, ze s Javaskriptom neviem robit skoro vobec :-) a potreboval by som nieco taketo s obrazkami ako je tu: ze po...

1

468

14.01.2008 19:03

Hoomerr

Žiadne neprečítané príspevky

count up

jak spravit count up? akoze si do scriptu zadam presny cas a datum odkedy sa bude pocitat a bude zobrazovat kolko casu ubehlo...

10

621

12.01.2008 21:20

jablko05

Žiadne neprečítané príspevky

automatické odoslanie formulára

Ahoj. Potrebujem aby po načítanín stránky, ktorá obsahuje štandardný formulár bol tento formulár automaticky po určitom čase...

5

984

12.01.2008 14:14

andreas

Žiadne neprečítané príspevky

Blokovanie IE 6

Neviete o nejakom java scripte, ktory by blokovat Internet Explorer 6, v tom zmysle, ze ked sa bude niekto pokusat ist cez IE 6...

8

644

09.01.2008 14:51

Flety

Žiadne neprečítané príspevky

Javascript a textové súbory

Zdravím. Vyhľadal som toto fórum, lebo by som potreboval poradiť s jednou vecou. Už som sa dočítal, že javascript vraj nedokáže...

8

595

06.01.2008 20:02

sento

Žiadne neprečítané príspevky

Nefunkčné menu

Robím menu cez editor a keď vygenerujem kód v pohode ho vložím cez javu do ľubovoľnej html stránky a menu sa mi normálne...

3

427

04.01.2008 20:56

mistr85

Žiadne neprečítané príspevky

Zvlastny WYSIWYG editor

Stiahol som si jeden wysiwyg editor na stranku na stranku som potom nacital stylesheet widgEditor.css nastavil class textarei...

7

535

27.12.2007 22:59

Blackshadow

Žiadne neprečítané príspevky

Plynulé zobrazenie elementu (Javascript)

Môžte mi prosím napísať kratký skript, ktorý mi postupne nastavil na jednom elemente (div-e) viditeľnosť z 0 na 80%? Ďakujem

8

513

27.12.2007 14:48

pepek92

Žiadne neprečítané príspevky

skript na pohyb obrazkov

takze jednu vec som vyriesil a teraz poznate skript na pohyb obrazkov? presne ako je to napriklad na webe: kde sa obrazky...

2

591

27.12.2007 0:01

audiotrack

 [ 1196 tém ] 1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24


JavaScript, VBScript, Ajax




© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF