[ Príspevkov: 3 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
java - SimpleWindow a Images

Registrovaný: 19.09.09
Prihlásený: 12.09.13
Príspevky: 359
Témy: 55 | 55
Bydlisko: Rohožník
NapísalOffline : 26.11.2011 14:59 | java - SimpleWindow a Images

Prosim vas,

skúšal som to cez JFrame, lenže nie je to, čo potrebujem.
Potrebujem vytvoriť triedu BLABLA, ktorá bude reprezentovaná v okne typu SimpleWindow nejakým obrázkom, napr. obrázok trt.png.
Myslím niečo také, ako keď vytvorím si triedu gulicka, ktorá bude mat premenne typu CircleView a String (viditelna gula a meno konktne vytvoreneho objektu tohoto typu).

Nieco ako bufferedImage, no potrebujem ten obrazok nacitat v tej danej triede a nie v main-e, v main-e iba vytvorim instanciu typu BLABLA (BLABLA bla=new BLABLA (okno); // okno typu SimpleWindow pre pridanie do okna) a v okne sa mi ukaze ten obrazok na danej pozicii.

Je to mozne? myslím aj pouzitie metody okno.add(bufferedImage) ...

Poradi mi niekto?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
java - SimpleWindow a Images

Registrovaný: 18.10.08
Prihlásený: 13.08.18
Príspevky: 446
Témy: 104 | 104
Bydlisko: PK
NapísalOffline : 26.11.2011 20:36 | java - SimpleWindow a Images

pouzi DrawableMovableRotatableResizeableImage


_________________
PC: CPU: Intel® Core™i5-750 processor 2,66GHz, MB: MSI, So1156, iP55, VGA: SAPPHIRE VAPOR-X HD 4890 2GB GDDR5 PCI-E OC, RAM: 4GB 1600MHz DDR3, HDD: WD 7501 AALS 750GB, 7200RPM, Serial ATA II. 32MB, CASE: Max Cube Amoris 6010
Book: Asus ux32ln
Phone: Samsung Note 4

Zivot je svina, nikdy sa nim nenechaj zlomit
Offline

Užívateľ
Užívateľ
java - SimpleWindow a Images

Registrovaný: 19.09.09
Prihlásený: 12.09.13
Príspevky: 359
Témy: 55 | 55
Bydlisko: Rohožník
Napísal autor témyOffline : 27.11.2011 20:07 | java - SimpleWindow a Images

a takto ... obraázok mám v source (src) projektu, no hadze mi exception, že tam nie je ... input = null ... kam to mam umiestnit, aby mi ho naslo?


// resp. kam ho mam dat - argument konstruktora je String imageName, cize napisem tam do uvodzoviek obrazok.png , ktorý aj mám v source zlozke a nic .... co s tym? resp. co mam zadat ako argument ?

// pridané po 10 hodinách 23 minútach od posledného príspevku

Neviete niekto poradit?
Hladal som na nete, no o spomínanej triede je toho minimum, dokonca ani konstruktor nie je riadne popísanie v dokumentácii ...
nasiel som nieco, co mi ide --- ImageView (obrazok staci aby bol v hlavne zlovke projektu) no problem je ten, že tu su suradnice laveho horneho rohu obrazka a pri otacani to robi zlobu, preto by som potreboval aby mi fungovala trieda uvedena vyssie, kedze tam su Center suradnice, co nie je problem pri otacani ...

Viete teda niekto, kde ma byt obrazok ulozeny a ako ho mam zapisat v argumente konstruktora?


 [ Príspevkov: 3 ] 


java - SimpleWindow a Images



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

images

v HTML, XHTML, XML, CSS

9

414

24.11.2009 15:44

Svolo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

background+images

v HTML, XHTML, XML, CSS

1

109

12.07.2013 17:17

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

images upload

v PHP, ASP

8

640

20.07.2006 13:57

scooby

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s images

v Počítačové hry

14

985

25.07.2008 21:10

eXistenZ

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Remove Images MOD

v Redakčné systémy

0

326

14.10.2006 15:21

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

CSS Multi Backrounds images

v HTML, XHTML, XML, CSS

4

142

05.02.2014 12:37

F3RY

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Scripty pre Images hosting

v Ostatné

0

746

02.11.2006 13:07

Exodus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Restrict images in signatures

v Redakčné systémy

0

267

14.10.2006 15:11

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Niečo ako preload images ale text

v JavaScript, VBScript, Ajax

7

392

08.09.2011 11:58

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

dobre java navody a nova tema JAVA

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

35

4538

09.03.2009 17:14

tlacitko Enter

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Rozdiel medzi Java Standard a Java EE

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

1

409

02.04.2014 12:41

XOLOO

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Removes images from signatures in chosen forums

v Redakčné systémy

0

309

13.10.2006 9:29

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

JAVA - java.lang.NullPointerException

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

1

867

04.01.2010 17:05

emigrate

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

java

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

3

358

26.10.2010 0:17

TommyHot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

JAVA

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

6

972

14.08.2007 23:52

etki

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

java

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

345

07.06.2012 21:52

lukac



© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF