Ahojte,
kúpil som dual OS (win10/android 4,4) tablet
http://www.onda-tablet.com/onda-v919-air-dual-boot-2gb-64gb-gold.html. Snazil som sa aktualizovat windows 10 a echcelo ani zanic stiahnut tu najvacsiu novembrovu aktualizaciu win10. (ostatne aktualizacie sa podarili). Tak som skusil - Obnovenie - Obnovit vyrobne nastavenia PC, proste windows recovery. No a odvtedy je win10 v nekonecnej slucke restartovania. Cize logo vyrobcu- logo windowsu - loading a bum odznova. Pomocou power buttonu a volume up sa viem dostat do androidu a ten fici ako ma, no ak si chcem prepnut os na win 10 tam sa to stale restartuje. Riesenim by bolo mozno preinstalovanie windowsu na novo. Docital som sa ze windows key by mal byt ulozeni v zariadeni a ak nainstalujem rovnaku verziu na tu istu particiu tak by sa mal aktivovat. (product key nie je v krabici)
Moja otazka je, ze ako sa da preinstalovat windows na tablete resp. ci neviete o inom rieseni. Asi pomocou OTG kabla, micro usb - USB female a naloadovat z usb kluca, no nato sa nejako potrebujem dostat do biosu (pripojenim klavesnice mozno?).
Dakujem za vsetky napady, navody.
TL;DR: win10 na tablete sa neustale restartuje - system sa nenabootuje, ako preinstalovat windows na tablete, particia s androidom funguje.